15 / 05 / 2024

ankara sembol kapılar

ankara sembol kapılar

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 girişi olan Eskişehir, Esenboğa, Samsun, Konya ve İstanbul yolunda yapılan devasa sembol kapılar havai fişek gösterileri ve Murat Göğebakan konseriyle açıldı.

CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını açtı!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını açtı. ATO Congresium’da düzenlenen fuara, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını yarın açıyor!

Bu yıl ilk kez Ankara’da düzenlenecek olan CNR Emlak İstanbul, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle kapılarını yarın açacak.

Podium Ankara AVM kapılarını açtı!

SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi A.Ş. tarafından 450 milyon TL düzeyinde yatırımla hayata geçirilen Podium Ankara Alışveriş Merkezi, Ankaralı ziyaretçilerine kapılarını açtı.

27. Yapı Fuarı–Turkeybuild Ankara kapılarını yenilikler ve iş fırsatlarıyla açtı!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 23 Ekim’de Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar 26 Ekim Pazar akşamına kadar sürecek...

Makedonya, Türk yatırımcılara kapılarını açtı!

Kocaeli'ne gelen Makedonya Devlet Bakanı Furkam Chakov, Makedonya Ankara Büyükelçisi Goran Taskovski; Makedonya’nın yatırım için çok elverişli bir ülke olduğunu ve Türk yatırımcılara kapılarının açık olduğunu ifade etti.

Elit Royal Residence Ağustos ayında kapılarını açıyor!

Konfor, kalite ve lüks yaşam hizmetlerini 35 daireli projede sunan Elit Royal Residence’da konutların sahiplerine teslimine sayılı günler kaldı. Ankara’da “elit” yaşamın kapıları Ağustos ayında açılıyor.

One Tower Kule Konut ve AVM projesi, kapılarını bu kez Anneler Günü için açıyor!

One Tower Kule Konut ve AVM projesi, kültür sanat etkinliklerine devam ediyor. Ferah satış ofisiyle Ankara’nın yeni kültür sanat merkezi haline gelen One Tower Kule Konut ve AVM projesi, kapılarını bu kez Anneler Günü için açıyor.

Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Ankara'nın seçkin semti Yaşamkent'te "Bir Gülüşün Yeter" sloganıyla kapılarını açmaya hazırlanan Ankara Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi, sektördeki hizmet standardını da üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

Ankara'nın beş girişinde yapılan devasa sembol kapılar açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 girişi olan Eskişehir, Esenboğa, Samsun, Konya ve İstanbul yolunda yapılan devasa sembol kapılar havai fişek gösterileri ve Murat Göğebakan konseriyle açıldı.

Ankara kapıları bu akşam Murat Göğebakan konseriyle açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, tartışmalara yol açan Ankara'nın giriş kapılarının bu akşam Murat Göğebakan konseriyle açılacağını duyurdu. Gökçek, Ankara kapılarının açılışını böyle tweet'ledi...

Kalininskaya Nükleer Santrali, kapılarını Anadolu Ajansı'na açtı!

Rusya'nın, Akkuyu'da inşa edilecek nükleer santralle benzer özelliklere sahip Kalininskaya Nükleer Santrali, kapılarını Anadolu Ajansına açtı. Kalininskaya Nükleer Santrali 'nde, VVER tipi 4 reaktörü bulunuyor.

Akasya AVM lüks markalarla kapılarını açtı!

Akasya AVM lüks markalarla kapılarını açtı. Alışveriş Merkezi, İstanbul Anadolu Yakası Acıbadem' de yer alıyor. Merkez metro, metrobüs ve Marmaray' a kolay ulaşımıyla dikkat çekiyor.

Yapı Decoor Ankara Fuarı kapılarını açtı!

CYF Fuarcılık tarafından organize edilen 8. Uluslararası Yapı Decoor Ankara İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı, ATO Congresium'da açıldı. Fuarda en çok ilgiyi ise, kendi kendini taşıma özelliği olan prefabrik evler gördü.

ankara sembol kapılar Haberi

ankara sembol kapılar



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesinin, başkentin 5 girişi olan Eskişehir, Esenboğa, Samsun, Konya ve İstanbul yolunda yapımını tamamladığı devasa simge kapıların açılışı gerçekleştirildi.


Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden motifler taşıyan ve giriş yapılan yolun özelliklerine göre mimarisi tasarlanan kapıların açılışında konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Bugün belki de Ankaramızın bence en önemli günlerinden birisi. Başkentimizin hafızalara kazınmış sembollerine bugün yeni beş adedini birden, bir arada hediye ediyoruz ve beş muhteşem kapıyı bugün birlikte açıyoruz" ifadesini kullandı.


Gökçek, şunları kaydetti:


"İnşallah kapılarımız ayrı ayrı özellikleri ve mimarileri ile Ankara'nın bundan böyle sembolleri arasına girecek. Kapılarımızın hepsi Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden esintiler taşıyor, yani tarihimizi yansıtıyor. Bezemelerdeki ve süslemelerdeki işlemeler Anadolu'da yaşamış medeniyetlerin, Selçuklunun, Osmanlının günümüze ulaşmış...