25 / 07 / 2024

ankara şereflikoçhisar doğalgaz ne zaman

ankara şereflikoçhisar doğalgaz ne zaman

Ankara'nın dağazgaz hattı olmayan ilçesi Şereflikoçhisar'a 'Doğalgaz Boru Hattı Etüd Harita ve Kamulaştırma Mühendislik' işi için BOTAŞ Genel Müdürlüğü’ nde düzenlenen ihalenin ilk oturumu yapıldı...

TOKİ Ankara Şereflikoçhisar kuraları çekildi! 10 Haziran 2024 Şereflikoçhisar sonuçları 2+1 ve 3+1!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Şereflikoçhisar projesinin kura çekilişi gerçekleştirildi. İşte 10 Haziran 2024 TOKİ Ankara Şereflikoçhisar sonuçları 2+1 ve 3+1...

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Benzin, mazot, elektrik ve doğalgaz fiyatlarına yüzde 50 indirim geliyor mu? Kanun teklifi Meclis'e sunuldu!

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, elektrik, benzin, mazot ve doğalgaz fiyatlarının yüzde 50 düşürülmesi için Meclis'e kanun teklifi sundu. İşte ayrıntılar...

12 soruda TOKİ Ankara Şereflikoçhisar 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Şereflikoçhisar ucuz konut projesi başvuru!

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Şereflikoçhisar'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Şereflikoçhisar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Şereflikoçhisar 2022 ucuz konut projesi...

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun Ankara'daki 42 arsasının değeri 116.5 milyon TL!

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara'daki toplam 42 adet parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ankara Şereflikoçhisar OSB için değerlendirme toplantısı yapıldı!

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, OSB faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar konuşuldu. 

Ankara Şereflikoçhisar OSB için talepler alınıyor!

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine kazandırılması planlanan organize sanayi bölgesi için yatırımcıların ön talepleri alınmaya başladı.

AYBÜ Şereflikoçhisar Uygulamalı Bilimler Fakültesi kuruldu!

Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde bulunan Şereflikoçhisar Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğüne bağlanıyor...

Başkent Doğalgaz organik büyüyecek!

2007'de kurulan Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO, beş milyon nüfusa sahip Ankara'da iki milyona yakın aboneye Türkiye'nin ise yaklaşık yüzde 7'sine hizmet sağlıyor. Dört yıl içinde 300 milyon TL yatırım harcaması yapan şirketin gündeminde halka arz süreci var.

Ankara Şereflikoçhisar Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ankara Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından ilçede yaptırılacak kültür merkezinin temeli atıldı. İnşaatına başlanılan projenin 2018 yılının yaz aylarında tamamlanması bekleniyor.

Ankara Şereflikoçhisar'daki eski hastane binası TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Şereflikoçhisar'da bulunan eski devlet hastanesi binasının akıbeti ile ilgili olarak 3 soru hazırladı..

Şereflikoçhisar Karandere akaryakıt istasyonu imar planı askıda!

Ankara İli, Şereflikoçhisar İlçesi, Karandere Mahallesi, 257 ada 22 parselde “Akaryakıt ve Servis İstasyonu Alanı”na yönelik imar planı askıya çıkarıldı...

Etimesgut Eğitim ve Destek Taburu, Şereflikoçhisar'a taşındı!

Ankara Etimesgut'taki Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığına bağlı Eğitim ve Destek Taburu, Şereflikoçhisar ilçesine taşındı.

ankara şereflikoçhisar doğalgaz ne zaman Haberi

ankara şereflikoçhisar doğalgaz ne zaman


Ankara'nın dağazgaz hattı olmayan ilçesi Şereflikoçhisar'a 'Doğalgaz Boru Hattı Etüd Harita ve Kamulaştırma Mühendislik' işi için BOTAŞ'ın düzenlediği ihalenin ilk oturumu yapıldı. 


BOTAŞ Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen ihaleye 16 firma teklif verdi. İhale komisyonu, firmaların verdiği teklif ve geçici teminat mektuplarını açtı. Verilen tekliflerle ilgili idari şartnamenin gereğinin karşılanıp karşılamadıklarını ihale komisyonu tarafından yapılan incelemelerin ardından karar verilecek. Söz konusu ihalenin sonuç duyurusu Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nca yapılacak.


İhale komisyonun, toplam maliyeti 350 bin TL olarak açıkladığı ihaleye katılan firmaların verdiği teklifler şöyle: 


Serfan ANG Ortaklık Girişimi: 360 bin TL 

Özerkler Mühendislik Anonim ŞİT: 395 bin TL

Şahkar Harita Ltd. ŞTİ: 352 bin.TL

Sebat Ltd. ŞTİ: 395 bin TL

Geogis Kent Bilgi Sist. Ltd. ŞTİ: 352 bin TL

Kartal Harita Mühendislik Ltd. ŞTİ: 316 bin TL

Kent Haritacılık Ltd. ŞTİ:...