07 / 05 / 2024

ankara sinpaş ev projeleri 2016

ankara sinpaş ev projeleri 2016

Sinpaş Yapı’nın Türkiye’nin iddialı karma yaşam projelerinden olan Altınoran ve Marina Ankara projeleri Ankaralıların en çok oturmak için ev sahibi olduğu projelerin başında yer aldı.

İstanbul'da ev kiralamak için 3, Ankara'da ev kiralamak için 2 emekli aylığı lazım!

Emeklilere yapılan maaş zammının ardından, kira bedelleri yeniden gündem oldu. Meclis'te zamlı emekli maaşlarının ev kiralarını bile karşılamayacağı konuşuldu. İşte CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve diğer vekillerin o açıklamaları...

Ev kiralayacaklar dikkat! İstanbul, İzmir, Ankara'da gelirinizin en az bu kadar olması lazım! Tek tek hesaplandı!

Kiralık evde gelir beklentisi hesabı il il yapıldı. Peki İstanbul, İzmir, Ankara'da ev kiralayacakların geliri ne kadar olmalı?

Sinpaş’tan Ankara’da evini yenilemek isteyenler için mart sonuna kadar görülmemiş fırsat! 3 projede yüzde 20 indirim!

Sinpaş, Ankara’da yeni ev sahibi olmak ya da evini yenilemek isteyen vatandaşlara özel çeşitli indirim fırsatları sunuyor. Üç ayrı projeyi kapsayan kampanyalar mart ayı sonuna kadar devam edecek.

Bu oranlar bir daha gelmez! Ev sahibi olmak isteyenler kaçırmayın! Sinpaş’ın son kampanyasına bakmadan ev almayın!

Sinpaş ev sahibi olmak isteyenlere oldukça cazip bir kampanya sunuyor. Orta gelirli vatandaşlara yönelik başlatılan kampanya kapsamında; ‘hemen teslim’ seçeneğinin yanı sıra düşük faizli ve uzun vadeli ödeme fırsatı sunuluyor.

Ucuz konutun % 40’ı devletten geldi! İşte cebinizde kalacak para miktarı

Sosyal konut projesinde maliyetin yüzde 40’ının devlet tarafından üstlenilmesi vatandaşı rahatlattı. İstanbul’da satın alınacak 3+1 büyüklüğündeki bir evin 1 milyon 583 bin lira olan maliyeti vatandaşa 950 bin liraya geldi. Ankara’daki ev için ise a 2+1 evde ödeme 500 bin lira azaldı.

Müteahhit, ev sahibi olmak isteyen akrabasını dolandırdı! 

Ankara'da ev sahibi olmak isteyen bir vatandaş akrabası olan müteahhit tarafından dolandırıldı. Ayrıca müteahhit, ev almak isteyen başka vatandaşları da dolandırdı.

Sinpaş'tan tarihin en düşük tarihin en düşük kredi oranı fırsatı!

Sinpaş ev almak isteyenlere tarihi kredi oranıyla kaçırılmayacak bir fırsat yaratıyor. 0.64 oran, 15 yıl vade ve 12 ay ödemesiz sağlanan planla Sinpaş yeni bir kapı aralıyor.

Sinpaş’tan ev alma zamanı!

45 yıldır yenilikçi projeleriyle gayrimenkul sektörünün öncüsü haline gelen Sinpaş, ev sahibi yapmayı sürdürüyor. Firma 2019 yılının son çeyreğinde projelerini 0,75 vade oranıyla tüketiciye sunuyor.

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi!

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri mevcut.

Sinpaş yüzde 20 indirimle herkesi ev sahibi yapacak!

GYODER, İNDER ve KONUTDER’in liderliğindeki ‘Birlikten Güç Doğar Kampanyası’na destek olan Sinpaş,hem peşin hem de banka kredili alımlarda İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli’de bulunan projelerinden yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı sunuyor..

Ankara'da kiracıları ev sahibi yapacak kampanya!

Sinpaş Altınoran'da Ankara'da kiracıları ev sahibi yapacak kampanya başladı. Projede 2 bin 647 daire ve alışveriş alanlarının yer alıyor...

Marina Ankara Sinpaş ödeme kampanyası 2018!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan  Marina Ankara Evleri'nde fiyatlar 492 bin TL'den başlıyor. Projede ilk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak.

Marina Ankara Sinpaş ödeme planı 2018!

İlk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Sinpaş Marina Ankara Evleri'nde daire fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

ankara sinpaş ev projeleri 2016 Haberi

ankara sinpaş ev projeleri 2016

Ankara’nın yatırım potansiyeli en yüksek bölgesi Oran’da bulunan her iki projenin tercih edilme nedenleri arasında, sundukları sosyal donatılar, Sinpaş güvencesi, güvenlik ve konfor gibi özellikler sayılıyor.

Pazar Araştırma Şirketi Ipsos’un gerçekleştirdiği ‘Ankara konut Projeleri Bilinirlik ve Algı Araştırması Raporu’nda Ankara’da en çok konut satın almak istenilen bölge olarak Sinpaş projelerinin de yoğun olduğu Oran belirtiliyor. Her bir konut projesini bilen kişiler bazında, konut satın alım eğilimi en yüksek olan Sinpaş projeleri Altınoran ve Marina Ankara oldu. Ankara’da Altınoran ve Marina Ankara en çok ziyaret edilen ve en çok satın alınan projelerin başında geldi. Görüşmecilerin konut satın almak istedikleri ilk projeler arasından Altınoran’ın  tercih edilme nedeni öncelikle proje ile ilgili unsurlar olurken, projenin sahibi olan firma ile ilgili unsurlar da diğer...