29 / 04 / 2024

ankara Sky Garden Residence detayları

ankara Sky Garden Residence detayları

Sky Garden Residence projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projede; botanik bahçe, yüzme havuzu ve koşu parkuru bulunuyor...

Sky Garden Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Garden Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdelhalim Latreche tarafından kuruldu. 

Setup İnşaat Sırbistan'dan sonra Avrupa'ya açılacak!

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 155 milyon Euro'luk yatırımla Sky Garden projesini inşa eden Setup İnşaat Avrupa'ya da açılacak..

Sky Garden fiyat ve ödeme planı!

Sky Garden fiyat ve ödeme planı hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. Kişiye özel ödeme planı hazırlanan projede lansman fiyatları metrekaresi bin 800 Euro’dan başlıyor. 

Sky Garden projesine 155 milyon Euro'luk yatırım!

Setup inşaat, Sırbistan'ın başkenti Belgrad şehrindeki yeni projesi Sky Garden'ı tanıttı. Projenin yatırım değeri 155 milyon euro olarak açıklandı.

Setup İnşaat'tan Belgrad'a Sky Garden projesi!

Setup İnşaat, New Belgrad bölgesinde 155 milyon Euro bedelle  Sky Garden projesine hazırlanıyor...

Regnum Sky Tower’da 30 ay sıfır faiz!

Ofisini son bir yılda Ankara’nın yeni sembol binalarından olan Regnum Sky Tower’e taşıyanlar, fayda maliyet hesabı yaptıklarında yılı yüksek kazançla tamamladılar.

Regnum Sky Tower’da iş hayatına golf molası!

Ankara’nın yeni sembolü olan Regnum Sky Tower’da mesai saatleri içerisinde yaşanan anlık streslere yardımcı olabilecek mini golf sahası yer alıyor.

Regnum Sky Tower'da ofislerde 60 ay 0 faiz fırsatı!

İş ve sosyal yaşamı bir araya getiren farklı kurgusuyla dikkat çeken Regnum Sky Tower, Ankara’da ofis sahibi olma şansını artıran yeni bir fırsat sunuyor.

Regnum Sky Tower'da KDV'siz yıl sonu fırsatı!

Başkent Ankara’nın yeni sembolü Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi, 2017’yi “KDV’siz”karşılıyor.

Regnum Sky Tower İş Merkezi ile verimli çalışma devri başladı!

Ankara’da İK uzmanları, çalışma ekonomistleri ve psikologların görüşleri alınarak kurgulanan Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi, işveren ve çalışanların motivasyonunu artıracak yenilikleriyle iş yaşamında “verimli çalışma” devrini de başlatmış oldu.

Seğmen Bağlıca Konutları ve Open Sky, Ankara'da yükseliyor!

62 yıllık tecrübeye sahip olan Yazıcı İnşaat, Bağlıca’da Seğmen Bağlıca Konutları ve Open Sky projelerini hayata geçiriyor. İki projede de hedef kalite, konfor ve insan odaklı yaşam

Regnum Sky Tower’da ilk iş günü 1 Kasım!

Ankara’nın neredeyse her bölgesinden görülebilen özel mimarisi ile kentin en çok dikkati çeken yapılarından olan Regnum Sky Tower’da ilk iş günü 1 Kasım olacak.

Ankara'nın büyük firmaları Regnum Sky Tower’da buluşuyor!

Ankara iş dünyası apartmandan bozma ofisler ve niteliksiz iş merkezlerinden kurtulurken, Başkent’in en önemli firmaları Regnum kalitesi ile Konya Yolu’nda hizmete başlayan 156 metre yükseklikteki Regnum Sky Tower’da buluşuyor.

ankara Sky Garden Residence detayları Haberi

ankara Sky Garden Residence detayları


Sky Garden Residence projesi Ankara Çankaya'da inşa ediliyor. Proje Arena Architecture imzası taşıyor.


Sky Garden Residence 45 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 42 katlı tek blok halinde yükselen Sky Garden  Residence'tan banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı Ankara Sky Garden Residence'ın arsa alanı 8 bin 500 metrekare olarak belirlendi.


Ankara Sky Garden Residence 'ta botanik bahçe, koşu parkuru ve yüzme havuzu bulunuyor.


Sky Garden Residence iletişim

Telefon: 0312 353 54 18

Web: