28 / 08 / 2024

ankara spo kompleksi

ankara spo kompleksi

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav: 19 Mayıs Kompleksi'nin ve hipodromun bulunduğu alanları birleştirmek suretiyle bütün amatör branşlarda faaliyet gösterilen bir alan istiyoruz" dedi.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Ankara Bağlıca Yaşam ve Spor Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından Bağlıca Mahallesi'ne inşa edilecek Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesini tamamladı. Kompleks 53 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek.

Sincan Şahintepesi'nin yeni spor kompleksi ihale için gün sayıyor!

Ankara Sincan Osmanlı Mahallesi'nde bulunan Şahintepesi’ne inşa edilecek olan spor kompleksi ihale için gün sayıyor. Yeni tesiste; şehir stadı, kapalı spor salonu ve yüzme havuzu yer alacak.

Antalya 100. Yıl Spor Kompleksi satılıyor mu?

Ahmet Kumbul, TOKİ'nirı 100. Yıl Spor Kompleksi'ndeki 40 bin metrekarelik alanı ticaret ve turizm alanına dönüştürerek 8 Kasım'da Ankara'da satacağını söyledi. Kumbul "İptal davası açılan bir alanın satışı hukuk dışıdır" dedi

Ankara Etimesgut'a spor kompleksi geliyor!

Ankara Etimesgut Belediyesi, 1’i kapalı 3 basketbol ve voleybol sahası, futbol sahası, 2 tenis kortu, 2 fitness alanı, 5 tribün, koşu yolu, çay bahçesi ve yeşil alan düzenlemelerinin yer alacağı spor kompleksi inşaatına başladı.

Ankara Elmadağ'da yüzme havuzu kompleksi yapılacak!

Elmadağ Belediyesi yanında bulunan Ertuğrul Gazi Kapalı Spor Kompleksi'nin yerine, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde yüzme havuzu kompleksi yapılması kararlaştırıldı.

Ankara Batıkent'e dev spor kompleksi yapılıyor!

Yenimahalle Belediyesi, Batıkent’i Ankara’nın en gözde yerleşim yerlerinden biri yapmak için bölgede yatırımlara devam ediyor. Batıkent, hayata geçirilen devasa projelerle sosyal ve kültürel yönden gelişirken, sporun kalbinin de attığı yer oluyor.

Ankara Bülent Ecevit Spor Kompleksi 19 Mayıs'ta açılacak!

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapımı tamamlan Bülent Ecevit Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hizmete açılacak.

Ankara YHT Gar Kompleksi 2016'da tamamlanacak!

Yapımına Etimesgut'taki eski Şeker Fabrikası arazisi üzerinde devam edilen YHT Gar Kompleksi, Ankara'nın 'hızlı trenle' batıya açılan kapısı olacak. YHT Gar Kompleksi'nin 2016 Şubat ayında tamamlanması planlanıyor.

Ankara'da meteorolojik değil rantsal kuraklık!

SPO 'Su sorununun sebebi kent ekolojisinin ranta açılması' dedi. 'TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi Bayındır Baraj havzasını imarını değiştirecek plan değişikliği ile ilgili olarak dava açtğını duyurdu.

MİT Ankara Gölbaşı'na dev istihbarat kompleksi kuracak!

Taraf Gazetesi muhabirlerinden Hüseyin Özay'ın haberine göre; Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Ankara Gölbaşı'na yapılması planlanan dev istihbarat kompleksi ve önümüzdeki 3 yıl için 744 milyon TL bütçe ayırdı...

Dia İnşaat Ankara'da sağlık kompleksi temeli atıldı!

Türkiye’de ilk defa uygulanmaya başlanan Kamu-Özel Ortaklığı metodu ile hayata geçirilecek olan Bilkent Entegre Sağlık Kampusü projesi inşaatında ilk adım atıldı. Dia İnşaat Ankara'da sağlık kompleksi temeli atıldı...

Türkerler Holding'den İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni proje!

Türkerler Holding yeni projeleriyle gündemde. Çiftçi Towers ile İstanbul'a adım attı. Ankara'da iki karma projeye başladı. Ankara ve İzmir'de ortaklarıyla iki sağlık kompleksi işini aldı

ankara spo kompleksi Haberi

ankara spo kompleksi

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Ankara'daki 19 Mayıs Stadı'nın bulunduğu bölgeyle Hipodrom alanının birleştirildiği yere bir spor kompleksi kurulmasını istediklerini söyledi.


TSYD Ankara Şubesi'nde düzenlenen toplantıya İlhan Cavcav, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu, şube başkanı Kerem Öncel ve yöneticiler katıldı.


Ankara'daki spor alanı ihtiyacının sürekli gündeme getirilmesi gerektiğini ifade eden Cavcav, "Bunu Ankara ve geleceğimiz için istiyoruz. Başkentte olmamasına rağmen Konya'da stat yapıldı, Antalya da yapıldı" diye konuştu.


Ankara'da 19 Mayıs ve Cebeci statlarının bulunduğunu hatırlatan Cavcav, şöyle devam etti:


"Cebeci için yıkım kararı alındı, TOKİ'ye verilmiş vaziyette. Futbol oynanmasına da müsaade edilmiyor, çökme ihtimali var deniliyor. 19 Mayıs Stadı için de valimizi aramak durumunda kaldım, güvenlik sertifikası almamız gerekiyordu. Valilik de mesuliyet almak istemiyor. 20 bin kişi girerse çökme tehlikesi...