15 / 05 / 2024

ankara ssk blok kentsel dönüşüm

ankara ssk blok kentsel dönüşüm

Yahyalar Mehmet Akif Mahallesi'nde örnek bir dönüşüm projesine imza atan Yenimalle Belediyesi, yeni rotasını AOÇ Kavşağı ile Lalegül arasında bulunan 25 Mart Mahallesi SSK Blokları olarak belirledi.

Merkez Ankara O Blok için imzalar atıldı! Sözleşme bedeli dudak uçuklattı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Merkez Ankara projesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Merkez Ankara O Blok için imzalar atıldı. İşte tüm ayrıntılar...

Merkez Ankara R Blok'un geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Merkez Ankara R Blok Tamamlama İnşaatı İşi'nin geçici kabulü yapılmış olup Geçici Kabul Tutanağı 14 Mart 2022'de onaylandı. 

Velux Ankara’da teslimler 2022'de!

Ocak 2021’de temelleri atılan başkentin prestijli karma projesi Velux Ankara’da konut teslimlerinin 2022'de yapılması planlanıyor. 11 blok halinde inşa edilen projede 1000 konut yer alıyor.

Nokta Ankara'da 4+1'ler 2 milyon 310 bin TL'den başlıyor!

Türk Yapı tarafından hayata geçirilen Nokta Ankara projesinde, 3 blok bulunuyor. Nokta Ankara'da 4+1'ler 2 milyon 310 bin TL'den başlıyor...

Ankara-Çankaya Projesi'nde aylık 10 bin 331 TL'ye ofis kiralandı!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Çankaya Projesi Ticaret Merkezi A Blok'ta yer alan, 5 nolu bağımsız bölümün, 6 yıl süre ile 10.331 TL kira bedeline ve her yıl bir önceki yılın 12 (oniki) aylık ÜFE+TÜFE ortalaması ile artış uygulamak suretiyle kiraya verilmesine karar verdi. 

Ankara-Çankaya projesinden 3.4 milyon TL'lik satış!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Çankaya projesinden, C Blok 23 no'lu bağımsız bölümün, satış bedelinin 1 milyon 100 bin TL'si peşin, kalan bedeli ise takip eden on ay içerisinde taksitler halinde tahsil edilmek üzere 3 milyon 474 bin 576 TL bedelle satılmasına karar verdi.

Merkez Ankara projesi güncel fiyat listesi 2020!

Merkez Ankara fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 10 blok ve bin 425 konut mevcut...

Deniz GYO Eryaman A Blok Eğitim Tesisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi A Blok Eğitim Tesisi ve C Blok'la ilgili 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara Çankaya projesinden hisse sattı!

Yapı Kredi GYO, Ankara ili, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi'nde bulunan Ankara Çankaya projesindeki, ekspertiz değeri KDV Hariç 5 milyon 973 bin TL olan F Blok'taki hissenin 6 bin 250 TL bedelle satılmasına karar verdi.

Merkez Ankara detaylı ödeme koşulları!

Merkez Ankara detaylı ödeme koşulları bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Merkez Ankara projesi 10 blok halinde yükseliyor.

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı!

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı haberimizde yer alıyor. Ankara Çankaya'da hayata geçirilen proje 33 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Söğüt İnşaat Ankara Eryaman'da 2 bin 104 konut yapacak! Yeni proje!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2.104 konutluk proje yapacak. Proje, 9 blok halinde yükselecek..

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara Çankaya projesinden 3,2 milyon TL'ye daire sattı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya projesinde D blok 22 numaralı daireyi DV hariç toplam 3 milyon 285 bin 100 TL bedelle sattı...

ankara ssk blok kentsel dönüşüm Haberi

ankara ssk blok kentsel dönüşüm

Yenimahalle Belediyesi, Ankara'nın en eski toplu konut projelerinden olan SSK Blokları'nı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yenilemek için harekete geçti. 


İLÇENİN GİRİŞİ 

40 yıllık konutların dönüşümüyle ilgili HT Ankara'ya bilgi veren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "SSK Blokları, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sosyal konut olarak yapılmış, ihtiyaç sahiplerine satılmış. 40 yıl öncesinin şartlarına göre, o malzemelerle yapılmış. Burası Yenimahalle'nin giriş kapılarından. Belediye olarak, hem bu bölgenin güzelleşmesini hem de vatandaşlarımızın daha güzel ve büyük evlere kavuşmasını istiyoruz. Burada belediyenin arsası yok. Son yıllarda gerçekleşen bazı yanlış kentsel dönüşümlerin önüne geçmek istiyoruz. Yapıcı firma ile vatandaşlar arasında danışma ve yönlendirme görevi altını çizen Yaşar, proje bittiğinde güzel bir alanı vatandaşlar lehine değerlendirmiş olacaklarım söyledi. 


YENİ BİR HAYATA BAŞLAYACAKLAR 

Fethi Yaşar, iyi imar planı değişiklikliği ile...