04 / 05 / 2024

ankara tandoğan çarşısı yenileme

ankara tandoğan çarşısı yenileme

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Asker Çarşısı" olarak bilinen Anadolu Kapalı Çarşısı'nı baştan aşağı yeniliyor.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kasaplar Çarşısı esnafına kira ve taşınma yardımı müjdesi!

Ankara Kızılcahamam'da yangında zarar gören Kasaplar Çarşısı'ndaki esnaflara kira ve taşınma yardımı verilecek.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda inşaat başladı! 

Ankara Kızılcahamam'da 3 ay önce yaşanan yangın nedeniyle hasar alan ve sonrasında yıkılan Kasaplar Çarşısı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı.

Kızılcahamam Kasaplar Çarşısı yıkılıyor!

Başkent Ankara Kızılcahamam'da, yangın sebebiyle büyük hasar gören Kasaplar Çarşısı yıkılıyor.

Rize'deki Çay Çarşısı'nın inşaatı hız kesmiyor!

Rize Ticaret Borsası’nca hazırlanan ‘Çay Çarşısı’ projesi inşaatı devam ediyor. Çarşıda, 30 metre yüksekliğinde ince belli çay bardağı anıtı yapılıyor. Anıtın içerisinde, çay müzesi, çayın topraktan bardağa serüvenini anlatan 13D çay sineması ve seyir terası olacak.

Zeynep Tandoğan: Taşınmaz ticaretindeki yeni düzenleme için hazırız!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari işlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, emlak alanında uzmanlaşmış en büyük internet sitesi olarak yeni düzenleme için hazır olduklarını belirtti.

Rize Çay Çarşısı projesinin alanında usulsüzlük iddiası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Çayımızın sembolü” diye anlattığı, “Rize Çay Çarşısı” projesinin alan tahsisinde usulsüzlükler yapıldığı iddia edildi.

Zeynep Tandoğan: Yeni yönetmeliği uzun süredir bekliyorduk!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan Taşınmaz Ticareti Hakkındaki Yönetmelik ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.

Zeynep Tandoğan: Konuta yüksek talep devam edecek!

Konut satış rakamlarını değerlendiren Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Müdürü Zeynep Tandoğan, ''Faiz oranları kabul edilebilir seviyelerde olduğu sürece Ağustos ayında da gördüğümüz gibi yüksek talep devam edecektir'' dedi.

Ulus 100. Yıl Çarşısı binası yıkım işi ihalesi yapıldı!

Ankara'da Ulus 100. Yıl Çarşısı binasının yıkım işi ihalesi tamamlandı. İhalenin Belediyenin sosyal medya hesaplarından ve ABB TV'den canlı olarak yayınlandı.

Ortaköy Kumpirciler Çarşısı'nda göçük: 1 yaralı!

Beşiktaş Ortaköy'de araç trafiğine kapalı olan Kumpirciler Çarşısı Mecidiye Köprüsü Sokak'ta göçük yaşandı. 1 kadının hafif yaralandığı olayın çarşının altında yer alan tarihi tonozun kemerinde oluşan çökme sebebiyle meydana geldiği ortaya çıktı...

Zeynep Tandoğan: Emlak sektörü Türk yatırımcılar için yıldız olacak!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, konut satışlarında yaşanan dikkat çekici artışın, emlak sektörünün yabancı ve Türk yatırımcılar için yeniden parlayan yıldız olacağını söyledi.

Ankara Anafartalar Çarşısı'ndaki iş yerleri kiraya verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Anafartalar Çarşısı'nda yer alan iş yerlerini kiraya verecek. İhale 9 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

ankara tandoğan çarşısı yenileme Haberi

ankara tandoğan çarşısı yenileme



"Asker Çarşısı" olarak bilinen Tandoğan Yeraltı Çarşısı, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor. Banliyö hattının da devreye girmesiyle birlikte yaya yoğunluğunun artacağı çarşıda bulunan 80 işyeri, daha kullanışlı hale gelecek.


Mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait altgeçit çarşısının tadilatını iki aşama halinde gerçekleştirecek olan Büyükşehir ekipleri, ilk etabı tamamlayıp yaya geçişine açtıktan sonra, bu kez ikinci bölümü kapatıp çalışmalarını bu bölümde sürdürecek.


Büyükşehir Belediyesi yetkilileri yaptıkları açıklamada uzun yıllar Gar ile ANKARAY arasında yaya geçişini sağlayan Anadolu Kapalı Altgeçit Çarşısı’ndaki tadilat çalışmalarını 2 ayda tamamlamayı hedeflediklerini dile getirdi.



Ankara Büyükşehir...