13 / 05 / 2024

ankara tandoğan çok katlı otopark

ankara tandoğan çok katlı otopark

Sincan Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Mahallesi'nde bulunan çok katlı otopark ve kültür merkezi binasının çok katlı otopark kısmının 5 yıllığına kiraya verilmesi işi 24 Nisan 2015 tarihinde ihale edilecek.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Memurların çalışma saatleri azalacak mı?

Son zamanlarda milyonlarca çalışanı çok yakından ilgilendiren mesai saatleri değişikliği gündemdeki yerini de koruyor. Kamu çalışanları ve memurların çalışma saatleri değişiyor mu? İşte merak edilen sorular...

Milyonlarca çalışan şok olacak! Kıdem tazminatında flaş gelişme! Çok ciddi problemler var...

Katıldığı bir programda ekonomi gündemine yönelik önemli değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz, kıdem tazminatı konusunda şok açıklamalarda bulundu. Kıdem tazminatında flaş gelişme...

ŞOK’ta Rinso sıvı deterjan 99,50 TL’ye, Bebeland çamaşır yumuşatıcı 27,90 TL’ye, Sleepy bebek bezi 209,90 TL’ye düştü!

Sık sık aktüel ürünler kataloğu paylaşan ŞOK, yine 12 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak indirimli ürünlerin kataloğunu yayımladı. Bu çerçevede, Rinso sıvı deterjan 99,50 TL’ye, Bebeland çamaşır yumuşatıcı 27,90 TL’ye, Sleepy bebek bezi 209,90 TL’ye düştü. İşte 12 Temmuz ŞOK Market fiyat listesi...

Ankara Çankaya Belediyesi çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ankara Çankaya Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere tam 92 personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların ilkokul mezunu olmasının yeterli olduğu öğrenildi.

Ceda Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ceda Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Tandoğan tarafından kuruldu.

Yüzbinlerce Bağ-Kur’luya müjde! Prim gün sayısında hayaller gerçek oluyor! Bakan Bilgin madde madde açıkladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bağ-Kur'lu çalışan çok sayıda tüccar, esnafa işverenin sağladıkları istihdama göre emeklilik prim gün sayısını düşürecekleri söyledi. Buna göre, küçük esnafın, tüccarın emekliliği kapsamında gerekli prim gün sayısı SGK'lılarla eşitlenmiş olacak.

Belediye o ilde 18 bin 944 metrekarelik arsa satacak! 

Muş Belediye Başkanlığı, Muş Tandoğan Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 12 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Büyük şehirlerden kira göçü başladı! İstanbul ve Ankara’dan kaçanlar en çok hangi şehirlere gidiyor?

Hem dünya hem de Türkiye’de önce pandemi ardından da patlama yapan yüksek enflasyon nedeniyle astronomik şekilde yükselen kiralar nedeniyle özellikle büyük şehirlerden zorunlu göç başladı. Fahiş kiraları ödeyemeyen insanlar İstanbul ve Ankara'dan en çok hangi şehirlere göçüyor?

Ankara Hali'nde şok fiyatlar! Karnabahar 5 lira, biber 7 lira, kabak 8 lira! İşte 13 Kasım 2022 fiyat listesi 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 13 Kasım 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Peki, Ankara Hali'nde biber, salatalık, pancar, kavun, soğan, patlıcan, muz, karpuz, şeftali, armut ve diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar? İşte 13 Kasım 2022 Ankara Hal fiyat listesi...

Ankara Hali'nde şok fiyatlar! Elma, portakal, enginar, hurma ne kadar? İşte 11 Kasım 2022 fiyat listesi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 11 Kasım 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, Ankara Hali'nde biber, kavun, soğan, salatalık, pancar,  patlıcan, muz, şeftali, armut, karpuz ve diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar? İşte 11 Kasım 2022 Ankara Hal fiyat listesi...

ŞOK Marketler’in mağaza sayısı 10 bini geçerken 9 aylık cirosu 40.6 milyar TL'ye ulaştı!

2022 senesinin ilk 9 ayında 894 yeni mağaza açan ŞOK Marketler’in toplam mağaza sayısı 10 bin 141 oldu. ŞOK Marketin 9 aylık cirosu ise 40.6 milyar TL'ye ulaştı.

ankara tandoğan çok katlı otopark Haberi

ankara tandoğan çok katlı otopark

TAŞINMAZ KİRAYA VERİLECEKTİR


Sincan Belediye Başkanlığından:


1 - İDAREYE İLİŞKİN BİLGİLER:

1.1. İdarenin:

a) Adı                                        :  Sincan Belediye Başkanlığı

b) Adresi                                   :  Tandoğan Mah. Zeki Uğur Cad. No: 7 Sincan/Ankara

c) Telefon ve Faks numarası      :  444 4 762 - 312 271 12 72

d) İlgili personel                        :  Hamdi DİLEK - Abdulkadir SAĞLAM

1.2. İstekliler, ihaleye ilişkin bilgileri yukarıdaki adres ve telefonlardan görevli personelle irtibat kurmak suretiyle temin edebilirler.

2 - İHALENİN KONUSU:

2.1. Adı: Mülkiyeti Belediyemize ait olan, Atatürk...