16 / 05 / 2024

ankara tarla saışı

ankara tarla saışı

T.C. Ankara Batı 1. Satış Memurluğu, Ankara ili, Sincan ilçesi, Temelli/Hisarlıkaya Mahalle/köy, 188 ada 1069 parselde yer alan tarlayı 8 milyon 381 bin TL'ye satıyor...

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Ankara Gölbaşı'nda 26.1 milyon TL'ye icradan satılık tarla ve fabrika binaları!

T.C. Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Oğulbey Mahallesi, 125631 ada 7 parselde yer alan tarla ve fabrika binalarını 26 milyon 147 bin 135 TL'ye icradan satıyor...

Emlakjet JetSat hizmeti Antalya'da!

Emlakjet Jetsat hizmetini Antalya'ya taşıdı. Emlakjet, 'acil nakit ihtiyacı olan ve evini satmak isteyen ev sahipleri' için İstanbul ve Ankara’da sağladığı hizmeti Antalya'da da sunacak.

Ankara'da inşaat halindeki üst geçit tehlike saçıyor!

Ankara'da inşaat halindeki bir yaya üst geçidi madde bağımlılarının meskeni haline gelirken, bakımdan geçirilmeyenler de tehlike saçıyor. Geçitlerden bazılarının asansörleri çalışmıyor, kaplamaları dökülüyor, demirleri paslı halde duruyor...

Ankara Büyükşehir'den sağlık personellerine 3 konteyner ev! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında evlerine gitmeyen sağlık personelleri için 3 tane konteyner yapacak...

Mustafa Varank: Ankara'da Sağlık Teknolojileri Vadisi kurma hedefimiz var!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Ankara'da 'Sağlık Teknolojileri Vadisi' kurma hedefimiz var. Ankara'yı sağlık teknolojileri geliştirmede merkez şehirlerden biri yapacağız." diye konuştu.

Ankara Polatlı'da 14.2 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Polatlı'da yer alan sağlık tesisini 14 milyon 222 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Ankara yolunda cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Cephe sağlıklaştırma çalışmalarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın Ankara istikametinden girişini de estetik bir görüntüye kavuşturuyor.

Ankara'nın markalı projeleri şehrin gelişmesine katkı sağlıyor!

Ankara’da yükselen markalı projelerin hem şehrin gelişimine hem de vizyonuna büyük katkı sağladığını dile getiren Fertaş İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Burada yükselen projelerin Ankara ticareti için büyük kazanç olduğu görüşündeyim” dedi.

Ankara'daki Cami-Cemevi Projesi, sağlık merkezi oluyor!

Ankara Mamak’ta yer alan ve FETÖ projesi olarak nitelendirilen Camii-Cemevi, sağlık merkezi oluyor.

Ankara Eryaman sağlık alanı imar planı askıda!

Ankara Etimesgut İlçesi, Eryaman Mahallesi, 19521 ada 1 nolu parselin “Sağlık Alanı” 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar Planı askıya çıkarıldı.

Mithat Yenigün'den Ankara'daki saldırı için başsağlığı mesajı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün Ankara'daki saldırıda hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayınladı. İşte Mithat Yenigün'ün mesajı...

ankara tarla saışı Haberi

ankara tarla saışı

T.C. Ankara Batı 1. Satış Memurluğu tarafından, Ankara ili, Sincan ilçesi, Temelli/Hisarlıkaya Mahalle/köy, 188 ada 1069 parselde yer alan tarla 8 milyon 381 bin TL'ye satışa sunuldu. Gayrimenkulün satış ihalesi 22 Ocak tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

İlan metni:

T.C. ANKARA BATI 1. (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU 2019/6 SATIŞ

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Ankara İl, Sincan İlçe, 188 Ada, 1069 Parsel, TEMELLİ/HİSARLIKAYA Mahalle/Köy, Tarla vasıflı, Taşınmaz Sincan ilçe merkezine 32 km, Ankara Eskişehir Karayoluna 10 km, Hisarlıkaya Köy merkezine 3,5 km uzaklıkta bulunmaktadır. Topografik yapısı hafif eğimli bir yapıda olup üzerinde ev ağaç gibi muhdesat bulunmamaktadır. Taşınmaz etrafında serpintili mandıralar bulunmaktadır.
Adresi :
Yüzölçümü : 152.171,37 m²