12 / 05 / 2024

ankara teleferik ikinci etabı

ankara teleferik ikinci etabı

Türkiye'nin toplu taşıma amaçlı ilk teleferiğinin ikinci etap çalışması 2015'in ilk aylarında tamamlanacak. Özellikle kış aylarında vatandaşların ulaşım konusunda zorluk çektiği Yenimahalle'ye bağlı Şentepe'de yapımı 6 ayda tamamlandı.

Ankara'da ekmeğe ikinci zam!

Ankara'da ekmeğe senenin ikinci zammı geldi. Buna göre, 200 gram ekmek 10 Türk Lirası olarak duyuruldu. 

ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı! İkinci el konut fiyatları yüzde 30 düştü!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam konut fiyatlarında yaşanan değişime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akçam, ikinci el konut fiyatlarının yüzde 30 düştüğünü söyledi.

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

Ankara Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı!

Ankara otomotiv dünyasına yeni bir soluk getirecek olan Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı. Sincan’da hayata geçirilen  projenin yeni yılın ikinci çeyreğinde faaliyete geçmesi bekleniyor. 

Ankara konut satışlarında ikinci sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Ankara, Türkiye genelinde 14 bin 218 konut satışı ve yüzde 9,7 pay ile ikinci sırada yer aldı.

Ankara-İstanbul arasına ikinci YHT hattı geliyor!

Katıldığı bir televizyon programında gündeme yönelik soruları yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul-Ankara arasında ikinci YHT hattının inşa edileceğini açıkladı. 

Sinpaş GYO Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Niğde-Ankara Otoyolu hizmete açıldı! 

Niğde-Ankara Otoyolu'nun ikinci kesim açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantı katılımıyla hizmete açıldı. 

Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamı hizmete açılıyor!

Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından birinci ve üçüncü kesimleri hizmete açılan Ankara-Niğde Otoyolu'nun bu defa 113 kilometrelik otoyol ve 39 kilometrelik bağlantı yollarından oluşan ikinci kesimi de hizmet verecek.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun ikinci kesimi yarın açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla birinci ve üçüncü kesimleri 4 Eylül'de törenle açılan Ankara-Niğde Otoyolu'nun, ikinci kesimi de yarın hizmete açılacak.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun ikinci kesimi ne zaman açılacak?

Ankara-Niğde Otoyolu’nun 105 kilometrelik Ankara-Acıkuyu Kavşağı arası Vinci kesimi ile 57 kilometrelik Alayhan Kavşağı-Gölcük Kavşağı arasındaki 3’üncü kesimi hizmete açıldı. Otoyol tamamlandığında Ankara-Niğde arası 2 saat 22 dakikaya inecek...

Sinpaş GYO Çankaya Teleferik-Kayak Pisti projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Ankara'da Temmuz 2020'de 26 bin 885 konut satıldı!

Başkent Ankara'da bu ay 26 bin 885 konut satışı gerçekleşti. Yüzde 11.7 pay ile Türkiye'de en çok konut satışı gerçekleşen ikinci şehir oldu.

ankara teleferik ikinci etabı Haberi

ankara teleferik ikinci etabı

Türkiye'nin toplu taşıma amaçlı ilk teleferiğinin ikinci etap çalışmaları devam ediyor. Yenimahalle Metro İstasyonu'ndan Antenler Bölgesi'ne kadar olan bin 400 metrelik ilk etabın ardından tüm hızıyla devam eden bin 800 metrelik ikinci etap çalışmalarında sona yaklaşıldı. Yenimahalle metro istasyonundan Antenler Bölgesi'ne kadar olan bin 400 metre uzunluğundaki 3 istasyonlu ilk etabın açılması ile birlikte bin 800 metrelik ikinci etap çalışmalarına başlandı. Yaklaşık yüzde 70'lik bölümün tamamlandığı ikinci etabın 2015 yılının ilk aylarında açılması hedefleniyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi bütçesinden 51 milyon 600 bin TL harcanarak yapılan teleferiğin ilk etabında 48 kabin çalışırken ikinci etabında tamamlanması ile birlikte bu sayı 106'ya çıkacak.


Sabah...