02 / 05 / 2024

ankara ticari projeler

ankara ticari projeler

Öztürk Ailesi ve Uzaltaş ortaklığıyla kurulan OP Grup’un Başkent’e kazandırdığı Ankara Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi Projesi, 150 metrelik yüksekliğiyle kentin en gözde binalarından olacak.

Ankara inşaat alanında hızla gelişiyor!

Bir zamanlar bürokrasinin soğuk yüzü olarak görülen Ankara bu görünümden sıyrılmaya başladı. Ticari faaliyetlerini İstanbul üzerinden yürütmek zorunda kalan Ankara, çok sayıda sektörde söz sahibi olarak ekonomideki kabuğunu kırıyor.

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Next Capital resmen başlıyor! Zeray İnşaat'tan Ankara'ya 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa edeceği Next Capital projesi resmen başlıyor. Maliyeti 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak olan projede 491 konut ve 91 ticari ünite yer alacak.

Kartal Belediyesi, Ankara Caddesi'ndeki 3 katlı ticari üniteyi kiraya verecek!

İstanbul İli Kartal Belediye Başkanlığı, Kartal Ankara Caddesi'nde yer alan 3 katlı ticari üniteyi 250 bin TL bedelle kiraya verecek. 

Ankara’da yaşayanlar dikkat! Ticari işletmeler belediye tarafından kiraya veriliyor! Sakın kaçırmayın!

Ankara’da yaşayanlar için önemli bir ihale ilanı yayımlandı. Ticari işletmeler belediye tarafından kiraya veriliyor! Fiyatları da belli olan ihalenin detaylarını sizler için derledik.

Özgüven İnşaat'tan Özbekistan’a Corona Hastanesi projesi!

Türkiye’de ve yurtdışında ticari projeler hayata geçiren Özgüven, Covid ile mücadele etmek için dünyanın farklı noktalarında bulunan 4 binin üzerindeki çalışanıyla evden çalışmaya karar verdi.

Mehmet Özhaseki: Ankara'yı büyütecek yeni projeler hazırlıyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Eksik ne varsa, yapılması gereken ne varsa onları tespit ettik. Bu şehri daha nasıl büyütürüz diye yeni projeler hazırlıyoruz." diye konuştu. 

Mehmet Özhaseki'nin Ankara için hazırladığı projeler!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Ankara'da hayata geçimek istediği 111 projeyi açıkladı. İşte Mehmet Özhaseki'nin Ankara için hazırladığı projeler... 

Kocalar Bulvar Ankara liste fiyatları!

Kocalar Bulvar Ankara liste fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Kocalar Bulvar Ankara fiyat listesi!

Toplam 250 adet daire ve 30 ticari alandan oluşan Kocalar Bulvar Ankara projesi Pursaklar Hastanesi ve şehir merkezine yakınlığı ile dikkat çekiyor. İşte Kocalar Bulvar Ankara fiyat listesi...

Kocalar Bulvar Ankara'da 600 bin TL'ye 3+1! Yeni Proje!

Kocalar Yatırım tarafından hayata geçirilen Kocalar Bulvar Ankara projesi 250 adet daire ve 30 ticari alandan meydana geliyor. Kocalar Bulvar Ankara'da 600 bin TL'ye 3+1 daire sahibi olabilmek mümkün.

Yıldırım Grup ticari projelerle fark yaratıyor!

Yıldırım Grup, Ankara’da prestijli projeler inşa etmeye devam ediyor. Birbirinden özel projelere imza atan firma fark yaratıyor. 

AND Ankara projesi geliyor! Yeni proje!

AND Ankara Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Ankara Çankaya'da yeni projeye hazırlanıyor. AND Ankara projesi ticari olarak tasarlanıyor. 

Yıldırım Grup, Ankara'da projelerine devam ediyor!

Ticari hayattaki yılların tecrübesini, birbirinden özel projelerle hayata geçiren Yıldırım Grup, Ankara’da prestijli projeler üretmeye devam ediyor. 

ankara ticari projeler Haberi

ankara ticari projeler

Akaryakıt sektörünün en önemli markalarından OPET’in kurucusu Fikret Öztürk , Uzaltaş firması ile iş ve yaşam merkezi inşa ediyor.


Öztürk Ailesi ve Uzaltaş ortaklığıyla kurulan OP Grup’un Başkent’e kazandırdığı Ankara Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi Projesi, 150 metrelik yüksekliğiyle kentin en gözde binalarından olacak.


Ankara Sky Tower’ın Başkent’teki ilk inşaat projeleri olduğunu vurgulayan OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, titiz çalışmalar sonucu hayata geçirilen projenin kendilerini oldukça heyecanlandırdığını belirtti.


Hızla memur kenti kimliğinden sıyrılarak modern bir Başkent görünümüne kavuşan Ankara’nın şuan yatırım için en cazip kentlerden olduğunu söyleyen Öztürk, “Ankara bizim için çok değerli. Çünkü İstanbul’daki daralma, Anadolu’nun hızla Ankara’ya yönelmesi ve en önemlisi kentteki ‘memur şehri’ algısının yok olması biz yatırımcılar için Ankara’da olmayı heyecanlı kılıyor. Geleceğin yeni Ankara’sı kurgulanırken...