04 / 10 / 2024

ankara TOKİ Beypazarı engelli kampanyası

ankara TOKİ Beypazarı engelli kampanyası

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Beypazarı Toplu Konut Projesi kapsamında bir tane 2+1, bir tane de 3+1 olmak üzere toplam iki adet konut engelli kategorisinde ve kuralı satış yöntemi ile satışa çıkarılıyor...

TOKİ Ankara Beypazarı kura sonuçları 30 Eylül 2024!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların kura çekilişi gerçekleştirildi. TOKİ Ankara Beypazarı kura sonuçları 30 Eylül 2024…

TOKİ'den Ankara Beypazarı ve Çubuk ilçelerinde az peşinat ve uzun vadeli konut fırsatı...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye genelinde taşınmaz satışlarına hız kesmeden devam ediyor. TOKİ Ankara'nın Beypazarı ve Çubuk ilçesinde kura yöntemiyle uygun fiyatlı taşınmazlar satışa sunulacağı kaydedildi. 

TOKİ’den Ankara’ya 154 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara’daki 154 konutluk yeni proje için düğmeye bastı. Ankara TOKİ projesinin ihalesi 27 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Beypazarı 2024 kuraları çekildi! Ankara Beypazarı TOKİ kura sonuçları 26.06.2024!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan konutların kura çekilişi gerçekleştirildi. İşte Ankara Beypazarı TOKİ kura sonuçları 26.06.2024...

TOKİ Ankara Beypazarı kura çekilişi için geri sayım başladı! 113 konut sahibini buluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 26 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 

TOKİ Ankara 2024 başvuruları resmen başladı! Başkentte 9 bin 110 taksitle 2+1 konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 9 bin 110 TL taksitle konut satacak. TOKİ'nin Ankara Beypazarı projesi için başvurular başladı.

TOKİ'den başkente 545 yeni konut! İhalesi yapılan dev proje işte bu tarihte tamamlanacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, başkent Ankara projesinin ihalesini gerçekleştirdi. İşte Ankara TOKİ projesi ile ilgili detaylar....

TOKİ'den Ankara'da 9 bin TL taksitle konut müjdesi! Resmen açıklandı, başvurular başlıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 9 bin 110 TL taksitle konut satacak. TOKİ'nin Ankara Beypazarı projesi için başvurular 3 Haziran 2024 tarihinde başlayacak.

TOKİ Ankara Beypazarı 2023 kura çekilişi bugün! Beypazarı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları sorgulama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesindeki 197 konut bugün sahibini buluyor. İşte Beypazarı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları sorgulama detayları...

TOKİ Ankara Beypazarı kuraları yarın çekiliyor! 197 yeni konut sahibini bulacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan 197 konut sahibini bulacak. Projede yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Ankara Beypazarı kura çekilişi 6 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 6 Aralık tarihinde yapılacak.

Beypazarı Belediyesi'nden başkentte satılık arsa!

Ankara İli Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara Beypazarı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 18 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara’da bir arsa satılacak! Fiyatı belli oldu!

Ankara ili, Beypazarı ilçesindeki bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 18 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

ankara TOKİ Beypazarı engelli kampanyası Haberi

ankara TOKİ Beypazarı engelli kampanyası


TOKİ Beypazarı engelli kategorisi kampanyası 2014!


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Beypazarı Toplu Konut Projesi kapsamında bir tane 2+1, bir tane de 3+1 olmak üzere toplam iki adet konut engelli kategorisinde ve kuralı satış yöntemi ile satışa çıkarılıyor.


TOKİ Beypazarı engelli kategorisi kampanyası 2014 başvuruları 05 Şubat - 07 Şubat 2014 tarihleri arasında Ziraat Bankası Ankara Beypazarı Şubesi'ne yapılabilecek.


Sadece en az yüzde 40 engelli alıcı adaylarının başvurularının kabul edileceği Ankara Beyzaparı TOKİ Evleri'nde 2+1 konut için yüzde 12 peşinat ödenerek kalan tutar 180 ay vade, 3+1 konut için yüzde 15 peşinat ödenerek kalan tutar 120 ay vadeli olarak ödenebiliyor.


Detaylı bilgi için