06 / 05 / 2024

Ankara Tunalı Hilmi ve Esat caddelerinde yaya yolları yenileniyor

Ankara Tunalı Hilmi ve Esat caddelerinde yaya yolları yenileniyor

Tunalı Hilmi ve Esat caddelerinde, yapılan kaldırım yenileme çalışmalarının ardından yaya yollarında, renk ve desen kaynaklı farklılıkları oluştu.

Osman Hilmi Özdil'in avukatı Orhan Karakuş gayrimenkul zengini çıktı!

Bank Asya ve FETÖ’nün emniyet imamı Osman Hilmi Özdil’in avukatı Orhan Karakuş’un Bank Asya’da 3 milyon 769 bin 810 TL'lik hesabı, Ankara’da 2 dairesi, 1 çalışma ofisi, Antalya’da arsa, araba ve eşinin adına 2 kooperatif hissesi olduğu belirlendi.

Tunalı'ya 5’i 1 yerde kaldırım!

Tunalı Hilmi ve Esat caddelerinde yapılan kaldırım yenileme çalışmalarının ardından yaya yollarında, renk ve desen kaynaklı farklılıklar oluştu. Aynı kaldırım üzerinde 5 farklı taş bulunuyor.

Ankara Tunalı Hilmi ve Esat caddelerinde yaya yolları yenileniyor!

Tunalı Hilmi ve Esat caddelerinde, yapılan kaldırım yenileme çalışmalarının ardından yaya yollarında, renk ve desen kaynaklı farklılıkları oluştu.

Tunalı’nın ardından Esat’a da kaldırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Tunalı Hilmi Caddesi’nin ardından, bin 500 metrelik Esat Caddesi’nde eski kaldırımları söktü. Kaldırımlar, engelli vatandaşlar düşünülerek dizayn ediliyor.

Ankara Tunalı Hilmi'de kaldırım çalışmaları başladı!

Yıllardır çözüm bekleyen Tunalı Hilmi Caddesi’ndeki kaldırımlar için Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başladı. Önümüzdeki aylarda birçok önemli organizasyonda yabancıları ağırlayacak olan Ankara’da, çalışmaların Tunalı’yla sınırlı kalmaması bekleniyor.

Ankara Tunalı Hilmi'de kaldırımlar yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, “Tunalı Hilmi Caddesi’nde eskiyen kaldırımların yerine bazalt kaplamalı kaldırımlar döşenerek çok daha sağlam ve modern bir görünüme kavuşturulacak” dedi.

Tunalı’ya yeni kaldırım geliyor!

Yıllardır bakım ve onarım bekleyen Tunalı Hilmi Caddesi’nin kaldırımları, yarından itibaren yenileniyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bölgede geniş kapsamlı başlatacağı çalışmayla, kaldırımların yerini bazalt kaplama alacak.

Tunalı Caddesi'ne yeni kaldırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 12 Haziran’da okulların tatile girmesi ile birlikte Çankaya bölgesinde kaldırım yapımı gerçekleştirecek. Tunus, Tunalı Hilmi, Esat, Libya ve Arjantin caddelerindeki kaldırımlar yenilenecek.

Ankara Tunalı Caddesi'nin sorunları bitmiyor!

Ankara’nın her dönem parlayan yıldızı olan, eğlence mekanları ve cadde üstü mağazalarıyla Başkent markaları arasında yer alan Tunalı Hilmi Caddesi'nde yaşanan sorunlar bir türlü çözülmüyor.

Coldwell Banker Ankara Tunalı'da emlak bürosu açtı!

Gayrimenkul sektörünün ünlü markalarından olan Coldwell Banker, Tunalı 'daki yeni emlak bürosunu sektörün önemli isimlerinin katılımıyla gerçekleşen davetle açtı. Açılışta konukların keyifli muhabbeti gözlerden kaçmadı.

Vakıf GYO 3 milyon 100 bin TL'ye satılık iş yeri!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Ankara, Barbaros Mahallesi, Tunalı Hilmi Caddesi No: 111/1 ( Zemin kat 160 metrekare ) 3.100.000+KDV muhammen bedel üzerinden kapalı teklif suretiyle satılacak...

Vakıf GYO 3.1 milyon TL'ye dükkan satıyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nde yer alan Ankara İli, Çankaya İlçesi, Barbaros Mahallesi, Tunalı Hilmi Caddesi'ndeki 3 milyon 100 bin TL'lik dükkanı satıyor

Vakıflar GYO Ankarada işyeri satıyor!

Mülkiyeti Vakıflar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye ait Ankara Çankaya, Tunalı Hilmi Caddesi’nde bulunan dükkan satışa çıkarıldı

Ankara Tunalı Hilmi ve Esat caddelerinde yaya yolları yenileniyor Haberi

Ankara Tunalı Hilmi ve Esat caddelerinde yaya yolları yenileniyor

Aynı kaldırım üzerinde birbirinden farklı renk ve desenlere sahip alanları gören vatandaşlar, karşılaştıkları manzara için “5’i 1 yerde” ifadesini kullandı.


Tunalı Hilmi ve Esat caddelerinde, mülkiyet sorunu nedeniyle kaldırımların sadece belediyenin hizmet alanına giren kısımlarının yenilenmesi, iki cadde boyunca döşeli farklı desen ve renklerdeki taş sayısını 5’e çıkardı. 

Bölgede, Büyükşehir Belediyesi temmuz ayında kaldırım yenileme çalışması başlattı. Belediye ekiplerince ilk olarak cadde üzerindeki eski kaldırım taşları yerlerinden söküldü. Daha önceki kaldırım çalışmaları sırasında yenilmesine karşın bu kez binaların mülkiyetine giren alanlarda bulunan taşlara dokunulmadı. Semtteki kaldırım çalışmaları devam ederken, tamamlanan yaya yollarında yeni taşlar ile eskileri arasında belirgin farklar oluştu. 


AYNI KALDIRIMDA 5 FARKLI TAŞ

Bin 500 metre uzunluğundaki Esat Caddesi’nde, bazı bölgelerde aynı kaldırım üzerinde 5 farklı desen ve renkte taş bulunuyor....