17 / 05 / 2024

Ankara Valiliği taşındı mı

Ankara Valiliği taşındı mı

Tarihi binasından taşınan Ankara Valiliği, yarından itibaren Sıhhiye'deki yeni binasında hizmet verecek

Ankara'daki bir taşınmazın da içinde olduğu özelleştirme kapsamında 214 milyon 855 bin TL'lik satış gerçekleşti!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aydın, İzmir ve Muş'taki bazı taşınmazların satışı ve Ankara'daki bir taşınmaza dair imar planı değişikliğine yönelik karar alındı. 

Ankara Valiliği'nden satılık 4 arsa! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 26 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Valiliği açıkladı! Kış lastiği zorunluluğu bu yıl için 25 Kasım 2023'e çekildi

İstanbul Valiliği tarafından daha önce duyurusu gerçekleştirilen açıklama kapsamında, 1 Aralık'ta ticari araçlar için başlayacak kış lastiği zorunluluğunun 25 Kasım 2023'e çekildiğini kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Ankara Çankaya'da 4 gayrimenkul satılacak! İhalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Kahramanmaraş Valiliği uyardı! Fırsatçılara göz açtırılmayacak

Kahramanmaraş Valiliği, deprem bölgesinde yaşanan fırsatçılıkların bir tanesinin daha önüne geçiyor.  il içi ve il dışı ev eşyası taşımalara ilişkin fırsatçılık yapanlar hakkında idari yaptırım uygulanacağı ifade edildi.

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

İller Bankası, Merkez Ankara'ya taşındı!

Ankara Ulus’ta yer alan tarihi binası 2017 yılında yıkılan ve kiracı durumuna gelen İller Bankası, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan olan Pasifik İnşaat’ın projesi Merkez Ankara’daki yeni adresine taşındı. 

Ankara Bala için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Bala ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Ankara Bala için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağa yeni evlerine taşındı!

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ve iş insanı Kaan Demirağ, tam kapanma öncesinde yeni evlerine taşındı. Aslışah Alkoçlar yeni evini takipçileriyle paylaştı.

Kontes Alexandra Tolstoy malikaneden çıkarıldı, köy evine taşındı!

Putin’in gözdesiyken “hain” ilan edilen Rus finansçının eski eşi malikâneden çıkarılınca köye taşındı.

Hazal Kaya bir senede üç defa taşındı! 

Hayalindeki eve bir türlü kavuşamayan Hazal Kaya, son yaptığı paylaşımda bir sene içerisinde üç defa taşındığını dile getirdi. 

Ceyda Ateş doğum için ABD'ye taşındı!

Güzel oyuncu Ceyda Ateş, Buğra Toplusoy ile evlendikten sonra ABD'ye taşındı. Doğum için gün sayan Ateş, gazetecilerin sorularını yanıtladı...

Ankara Valiliği taşındı mı Haberi

Ankara Valiliği taşındı mı

Tarihi binasından taşınan Ankara Valiliği, 5 Ağustos Pazartesi gününden itibaren Sıhhiye'deki yeni binasında hizmete açılacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ulus Hacı Bayram Mahallesi'ndeki Hükümet Konağı'nda hizmet veren Ankara Valiliği, binaya Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesinin taşınacak olması sebebiyle yarından itibaren Sıhhiye'deki yeni binasında hizmetlerine devam edecek. Bu bina, daha önceden Sağlık Bakanlığının hizmet binası idi.

Ankara Valisi Abidin Paşa tarafından 1897'de inşa ettirilen eski valilik binası ise Cumhuriyetin ilk yıllarından bugüne Ankara Valiliği Hizmet Binası olarak da kullanıldı. 

İhtiyaç duyulan zamanlarda küçük onarımlardan geçirilen bina, 2006 yılındaki restorasyon çalışmalarından sonra 27 Aralık 2009'da yeniden hizmete...