06 / 05 / 2024

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, 23 jeotermal kaynak alanı ihale yolu ile aramaya açacak. İhalelerin ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Bu yıl vatandaş parasını nereye yatıracak? İşte ay ay sermayenin gideceği yatırım aracı

Yüksek enflasyon karşısında vatandaş parasının değerini nasıl koruyacağını; faiz, konut, borsa, arsa, kripto birikimini nereye yatırırsa kazançlı çıkacağını araştırıyor. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, 2024 yılında sermaye hareketinin nasıl olacağını X sosyal medya hesabından paylaştı.

Yapı sektöründe 7,7 milyar dolarlık enerji verimliliği yatırımı yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2024-2030 senelerinde enerji verimliliği odağında yapı sektörüne 7,7 milyar dolar yatırım yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

Ankara Valiliği'nden satılık 4 arsa! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 26 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

2024'te hangi yatırım aracı kazandıracak? Altın mı, gümüş mü?

2024'te yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçlarından olan altın ve gümüşte hangisinin daha çok kazandıracağı merak ediliyor. 

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Antalya'dan büyük çalım! Hem konutta hem iş yatırımında yabancıların gözdesi oldu!

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, yabancı iş yatırımında İstanbul'un ardından ikinci, yabancıların konut yatırımında ise birinci oldu. 

İstanbul Valiliği Kadıköy'de teraslı bina satacak!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan teraslı binayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

Ankara Çankaya'da arsa satılacak! Satış bedeli dudak uçuklattı!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İhale 21 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Çankaya'da 4 gayrimenkul satılacak! İhalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Ünlü ekonomist İslam Memiş altının rekor kıracağı tarihi açıkladı! Güvenli yatırım şeklini duyurdu

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın rekor kıracağı tarihi açıklarken, “Güvenli liman” dediği yatırım şeklini duyurdu. İşte detaylar…

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Haberi

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı

JEOTERMAL KAYNAK VE DOĞAL MİNERALLİ SU ARAMA RUHSAT SAHALARI İHALE YOLUYLA ARAMAYA AÇILACAKTIR


Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığından:


1 - İhale Konusu;

İlimiz sınırlarında bulunan ve aşağıda yeri, alanı, paftası ile şartnamesinde koordinatları verilen jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahaları 5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanununun 10 uncu maddesi 1 inci fıkrası (c) bendi ve Uygulama Yönetmeliğinin 17 nci maddesi gereğince, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45 inci Maddesine göre Açık Teklif Usulü ile ayrı ayrı ihale edilecektir.

2 - İhale edilecek sahalar;

2.1 - Ayaş İlçesi Akkaya Köyü sınırlarında H28d3-d4 paftalarında bulunan 4909,68 hektarlık jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahası;

2.1 a) Muhammen bedeli           :  60.000 TL

2.1 b) Geçici teminatı...