14 / 05 / 2024

ankara yaşamkent satılık daire

ankara yaşamkent satılık daire

Kent merkezinde istediği konforu bulamayan, yoğun trafik ve gürültüden şikayetçi olanlar, kaliteli ve konforlu yapılarla lüks yaşam istiyorlar.Yeni gelişen bölgeleri kaçış noktası olarak belirleyek Yaşamkent'i tercih ediyor.

Lüks yaşam isteyenler Yaşamkent'i tercih ediyor!

Karataş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş Yaşamkent'in tercih edilen bölgelerden olduğunu belirtirken,bölgenin kaliteli ve konforlu yapılarla lüks yaşam isteyenlere ev sahipliği yaptığını bildirdi.

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Merkez Ankara 2. Etap satılık!

Merkez Ankara projesinin 2. etabı satışa çıktı. Peki Merkez Ankara 2. Etap satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Merkez Ankara 2. Etap fiyat listesi...

İstanbul’da 45, Ankara’da 64 akaryakıt istasyonu satılık!

Akaryakıt istasyonu sahipleri son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı iş yerlerini teker teker satmaya başladı. Türkiye'de en fazla satılık akaryakıt istasyonu ise Ankara'da yer alıyor.

Ankara Akadia Modern satılık daire!

Konut teslimlerin 2019 yılı Haziran ayında yapılacağı Ankara Akadia projesi 891 daire ve 23 ticari birimden meydana geliyor. Ankara Akadia Modern satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Empire İncek satılık!

Ankara Empire İncek satılık dairelerin fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. Empire İncek projesinde 243 daire yer alıyor...

Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları!

Altı blokta 822 daireden meydana gelen Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Akfen İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Yaşamkent İnci Kulesi satılık daire!

Yaşamkent İnci Kulesi satılık daire fiyatları 700 bin liradan başlıyor. Akyol İnşaat'ın projesi İnci Kulesi Yaşamkent'te daireler bu yıl mayıs ayının sonunda teslim edilecek...

Sierra Yaşamkent satılık ev fiyatları!

Sierra Yaşamkent satılık ev fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre farklılık gösteriyor. 10 bin metrekare arsa alanına sahip projede 281 adet daire bulunuyor.

Ankara Kuzu Effect satılık ev!

Ankara Kuzu Effect satılık ev fiyatları 680 bin TL'den başlıyor. İnşaat alanı 186 bin 393 metrekareden meydana gelen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Kumru Ankara Kuzu Grup satılık!

Kumru Ankara Kuzu Grup satılık daire tipleri 1+1'den 6+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip projede toplam 159 adet konut bulunuyor.

Ankara İncek Prestij satılık!

Ankara İncek Prestij satılık daire tipleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon şeklinde tasarlandı.

Marina Ankara Sinpaş Yapı satılık!

Marina Ankara Sinpaş Yapı satılık daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Toplamda 2 bin adet konuttan oluşan projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Ankara Marina Çankaya satılık daire!

Ankara Çankaya - Oran'da inşa edilen proje toplam 2 bin adet daireden meydana geliyor. Ankara Marina Çankaya satılık daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar değişiyor.

ankara yaşamkent satılık daire Haberi

ankara yaşamkent satılık daire

Ankara'nın batıya doğru ilerlemesi yeni yerleşim merkezlerinin de ortaya çıkmasını sağladı.Özellikle kent merkezinde istediği konforu bulamayan, yoğun trafik ve gürültüden şikayetçi olanlar yeni gelişen bölgeleri "kaçış noktası" olarak belirleyerek, daha nezih bir yaşama yöneliyor. 


Yaşamkent'in de bu özellikleri nedeniyle tercih edilen bölgelerden olduğunu belirten Karataş İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş, bölgenin kaliteli ve konforlu yapılarla lüks yaşam isteyenlere ev sahipliği yaptığını bildirdi. Bölgedeki gelişimi Çayyolu bölgesine benzettiğini bildiren Karataş, "Çayyolu-Ümitköy bölgesi ilk gelişim yıllarında kentin ücra köşesi olarak görülürdü. Lüks yaşam denilince akıllara gelen ilk bölgelerden olmayı başaran bölge, yıllar içinde gelişti, büyüdü ve konfor isteyenlerin öncelikli tercihi oldu" dedi. 


Star...