02 / 05 / 2024

ankara yeni cami yatırımları

ankara yeni cami yatırımları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yenimahalle İlçesi Pamuklar Mahallesi'nde yeni bir cami inşa etti.

Ankara Çimşit Cami Ekim sonunda açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Sincan Çimşit Mezarlığı’nda yapımını tamamlamak üzere olduğu camiyi Ekim ayı sonunda hizmete açılacak.

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yıl sonu değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yılsonu değeri belli oldu. İşte Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının değeri...

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri belli oldu. İşte Halk GYO Ankara Yenişehir binasının piyasa değeri...

Mimar Başak Cengiz Ankara'da defnedildi!

Mimar Başak Cengiz, İstanbul Ataşehir'de sokakta yürürken, 27 yaşındaki Can Göktuğ Boz tarafından uğradığı kılıçlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Başak Cengiz, Ankara Yeni Mahalle'de defnedildi.

TOKİ'den Ankara Mamak'a cami ve gençlik merkezi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak'ta cami ve gençlik merkezi inşa edecek.

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Ankara'da dev dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Ankara 2023’ten itibaren artık, gölleriyle, akarsularıyla 'Mavi Ankara', yeni yeşil alanları, millet bahçeleri ve ekolojik koridoruyla 'Yeşil Ankara' olarak anılacak." şeklinde konuştu.

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Yeni Adalet Sarayı Yapım Projesi için bir araya geldi. Bakan Kurum, "İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız" diye konuştu.

Sakarya Tramvayı'nın ihalesi ertelendi!

Sakarya’da Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında inşa edilecek tramvay hattının yapım ihalesi koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi…

Sakarya Tramvay Projesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında hayata geçirilecek olan Sakarya Tramvay Projesi için 14 Nisan Salı günü ihaleye çıkıyor.

Ankara Yeni 19 Mayıs Stadı 2 yılda tamamlanacak!

Ankara 19 Mayıs Stadyumu geçen yıl için çürük raporunun açıklanmasıyla yıkılmıştı. Mevcut yerine yapılması kararlaştırılan Yeni 19 Mayıs Stadı'nın detayları belli oldu.

Mardin Merkez Çarşı Camii tekrar inşa edilmek üzere yıkıldı!

Mardin Derik'te yeni cami inşa edileceği için Merkez Çarşı Camisi yıkıldı. Yıkım sırasında bulunan küpler, 'hazine bulundu' söylentisine sebep oldu. Çok sayıda vatandaş enkaza akın etti...

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

ankara yeni cami yatırımları Haberi

ankara yeni cami yatırımları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, alt yapıdan üst yapıya, kültür ve sanattan ulaşıma kadar pek çok alanda sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet veriyor. Büyükşehir bunların yanı sıra Başkentlilerin dini vecibelerini de yerine getirmek için ihtiyaç duyduğu camii yapımı konusunda da her türlü desteği sağlıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yenimahalle İlçesi Pamuklar Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine bölgede cami inşaatına başlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeşiller içerisindeki görkemli caminin yapımını tamamlayarak, hizmete açtı.

RESMİ AÇILIŞI YAPILACAK

Bir asma kat, iki bodrum kat ve bir zemin kat olmak üzere toplam bin 800 metrekare inşaat alanına sahip camiyle ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yetkilileri, “Sivas Caddesi üzerinde yer alan toplam 645 kişilik namazgah alanı, bay, bayan abdesthane,...