18 / 05 / 2024

ankara Yeni Cumhurbaşkanlığı Binası

ankara Yeni Cumhurbaşkanlığı Binası

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından önce isimleri belirlenen ve Ankara Valiliği tarafından onaylanan Beştepe Mahallesi'ndeki Yeni Cumhurbaşkanlığı Binası'nın etrafındaki bulvar ve caddelerin isimlendirme levhaları takıldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy görevlerine devam ederken, diğer isimler değişti. İşte ayrıntılar...

Araç alacaklar dikkat! Motorlu taşıt satışında yeni dönem başlıyor. Cumhurbaşkanlığı konuya el attı!

Konut satışında, tapu işlemlerinde geçerli olan sistem artık motorlu taşıtlar için de uygulanmaya başlanacak. Açıklama Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nden geldi. Devir işlemleri e-Devlet’e taşınıyor.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sessiz sedasız toplantı! Kripto paralara ne zaman vergi geleceği ortaya çıktı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para için toplanıldı. Kripto paralar için yeni şartlar getirildi. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken kripto para uyarısı!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından 'kripto varlık alım satım platformlarına ilişkin uyarılar' başlığı altında bir video yayınlandı. Videoda kripto para piyasalarında dikkat edilmesi gerekenler anlatıldı.

Kripto parayla ilgili yeni kararname! Kimlik tespiti yapılacak!

Kripto para piyasasıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Yeni Cumhurbaşkanlığı kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, belli bir tutar üzerindeki işlemlerde kimlik tespiti yapılacak.

Atatürk Orman Çiftliği’nde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yapılması kararı iptal edildi!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin, Atatürk Orman Çiftliği’ne inşa edilmesinin önünü açan ilke kararı, Mimarlar Odası’nın açtığı dava sonucunda iptal edildi. 

Cumhurbaşkanlığı sarayları ne kadara mal olacak?

Resmi Gazete'de yayımlanan 2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam olarak 448 milyon 688 lira harcanacak.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binası TBMM gündeminde!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni konser binası ve logosu meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu'na ODE Yalıtım imzası!

ODE Yalıtım, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Konser Salonu’nun tesisat yalıtımını üstlendi.

Ünlü isimler Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını değerlendirdi!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Açılış konserine katılan ünlü isimler yeni CSO binasını yorumladı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestra binası açıldı!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) yeni binasının açılışı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla önceki gün gerçekleşti. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası bugün açılıyor!

4 Aralık 1995'te inşasına başlanan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası bugün hizmete açılıyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Didem Özel Tümer, bugünkü köşe yazısında yeni CSO binasını kaleme aldı. 

Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı'nın maliyeti ne oldu?

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı ile ilgili, “12 milyon 125 bin lira harcadık. İnşaatla ilgili bütün işlemler TOKİ tarafından yapılacaktır. Projeler bittikten sonra ana ihale yapılacak" demişti.

ankara Yeni Cumhurbaşkanlığı Binası Haberi

ankara Yeni Cumhurbaşkanlığı Binası


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından önce isimleri belirlenen ve Ankara Valiliği tarafından onaylanan Beştepe Mahallesi'ndeki Yeni Cumhurbaşkanlığı Binası'nın etrafındaki bulvar ve caddelerin isimlendirme levhaları takıldı.


Büyükşehir Belediye Meclisi’nde daha önce alınan karar çerçevesinde, Yenimahalle İlçesi Beştepe, Emniyet ve Gazi Mahalleleri ile Etimesgut İlçesi Bahçekapı Mahallesi sınırlarından geçen ve yol bütünlüğünün sağlanması amacıyla 11. Sokak ile birleştirilen “Alparslan Türkeş Caddesi” ile Cumhurbaşkanlığı Binası çevresinde yeni açılan “Cumhurbaşkanlığı Bulvarı”, “Cumhurbaşkanlığı Caddesi” ve “Yeni Çiftlik Caddesi”nin levhaları Fen İşleri Daire Başkanlığı, Numarataj Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yerlerine takıldı. 

Meclis toplantısında, ismi Zübeyde Hanım Caddesi olarak değiştirilen eski Mertler Sokağa da yeni ismi olan "Zübeyde Hanım Caddesi" isim tabelası monte edildi.



Ankara Büyükşehir...