30 / 04 / 2024

ankara yeni kavşak

ankara yeni kavşak

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki yol ve kavşak çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara'da köprülü kavşak projesinin iptali bir can aldı! Yaya geçidinin olmadığı bölgede kaza...

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışan Gamze Gürel hayatını kaybetmişti. 6 günün ardından bulunan eşya duygusal anlar yaşattı...

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

İzmit Sanayi Sitesi'ndeki köprülü kavşak inşaatı durdu!

Yeni Gölcük Yolu İzmit Sanayi Sitesi kısmında inşa edilen köprülü kavşak projesinde çalışmalar durduruldu. Yüklenici firmanın ödenek sıkıntısı yaşadığı iddia edildi.

Manisa Köprülü Kavşak projesi 29 Ekim'de tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir-Ankara karayolu üzerinde Salihli ilçe girişi ile Sanayi Sitesini birbirine bağlayan noktada çalışmalarına devam edilen Manisa Köprülü Kavşak projesinin 29 Ekim'de açılacağı açıklandı.

Adana Şehir Hastanesi'ne yeni kavşak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, eylül ayı içinde hizmete açılması planlanan bin 550 yataklı Adana Şehir Hastanesi’ne yeni bir kavşak inşa ediyor.

Manisa Alaşehir'e yeni kavşak projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir’de sık sık yaşanan trafik kazaları ile gündeme gelen ve halk arasında Üzümlü Kavşak olarak bilinen mevcut alana yepyeni bir kavşak projesi geliştiriliyor.

Hatay'a yeni battı-çıktı kavşak!

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından İskenderun kent trafiğine kalıcı çözüm bulmak amacıyla başlatılan yeni battı-çıktı kavşak projesi start aldı.

Şanlıurfa'ya üç katlı köprülü kavşak!

7 köprülü kavşak hayata geçirecek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karaköprü İlçesi Kolsuzoğlu Bulvarı’na keşisen alandaki yeni kavşak için çalışmalara başladı.

Karaman'a yeni köprülü kavşak!

Karaman Belediyesi kentte ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Sanayi Kavşağı (Bisikletli Kavşak) diye bilinen noktaya yeni bir köprülü kavşak daha inşa edecek.

Denizli'ye yeni kavşak müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin, 2017 yılının ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Zolan toplantıda Denizli'ye yeni kavşak müjdesi verdi.

Beylikdüzü'ne yeni kavşak geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi’nde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yaşam Vadisi 1. ve 2. Etabının bağlantı noktası olacak kavşak çalışmasını projelendiren ekip, uygulama çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya'da Yoncalı Köprü Kavşak projesi Meclis'ten geçti!

TOKİ tarafından Malatya’ya yapılan stadyumun teslim tarihinden önce yapılması düşünülen Yoncalı Köprü Kavşak Projesi Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından trambüs gerekçesi ile iptal edilmişti. Söz konusu kavşağın yapılması için Büyükşehir Belediye Meclisinden karar oyu çıktı.

Malatya Yonca Kavşak için imar değişikliği yapıldı!

Büyükşehir Belediye Meclisi, Yeni Stadyum ile İnönü Üniversitesi arasında Karayolları tarafından yapılacak olan Yonca kavşak için gerekli imar plan düzenlemesini kabul etti.

ankara yeni kavşak Haberi

ankara yeni kavşak

Çalışmalarını son sürat sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in dört bir tarafında sürdürdüğü yol ve kavşak çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ankara trafiğine nefes aldıran üç önemli kavşak projesi olan Kepekli, Akköprü ve Türk Telekom Kavşaklarını okullar açılmadan tamamlayarak hizmete açan Ankara Büyükşehir Belediyesi ODTÜ Teknokent Kavşağı’nı da kısa sürede trafiğe açtı.

ESKİŞEHİR YOLUNA ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

Bilkent Şehir Hastanesi’ne rahat ulaşımı sağlayacak olan ODTÜ Teknokent kavşağına direkt bağlantı sağlayacak olan Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü girişinden başlayan yeni bulvar ve kavşak inşaatının da yüzde 40’lık kısmı tamamlandı.

Eskişehir yönünde giden araçların da herhangi bir trafik yoğunluğuyla karşılaşmadan Eskişehir yoluna alternatif bir güzergahla Mahall Ankara önünden Bilkent Şehir Hastanesi’ne ulaşımını sağlayacak yeni üst geçit çalışmalarının yüzde 45’lik kısmı da tamamlanırken, ekipler çalışmalarına...