04 / 05 / 2024

ankara yenimahalle açılışları

ankara yenimahalle açılışları

Ankara Yenimahalle Belediyesi, Aşağı Yahyalar Mahallesi’nde pazar yeri, zabıta noktası ve park açılışı gerçekleştirdi. Başkan Fethi Yaşar, Yahyalar’ın imar değişikliğinin ardından daha yaşanılır bir yer haline geldiğini ifade etti...

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı ne zaman açılıyor? Resmen tarih verildi! Ankara-İzmir arası 3,5 saate düşecek!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılış tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar ve o tarih...

Ankara AKM Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet kıraathanesi, konferans salonu, kültür merkezi, geniş yeşil alanların yer alacağı Ankara AKM Millet Bahçesi'nin, 28 Ekim'de saat 13.30'da yapılacak açılışına vatandaşları davet etti.

Ankara Yenimahalle'de 19.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 19 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler mecliste!

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Yenimahalle'de 19.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 19 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

BMD: Ciro kirasına dönmeyen AVM'lerde mağaza açılışları riskli!

BMD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, ciro kirasına geçmeyen AVM’lere ilişkin konuştu. BMD üyesi markalarla yapılan değerlendirmeler ışığında 1 Haziran’da ciro kirasına dönmeyen veya tatmin edici kira indirimi yapmayan AVM’lerde mağaza açılışlarının ticari açıdan çok riskli olduğu belirtildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi başta olmak üzere bugüne kadar hizmete aldığımız dev eserlerle önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirmiştir" dedi...

Cadde mağazalarında test açılışlarına başlandı!

Uluslararası güvenlik şirketi Securitas’ın Türkiye Başkanı Murat Kösereisoğlu, AVM’lerde yeni dönemin başladığı, İstanbul’da bazı AVM’lerin test açılışlarını yapmayı planladıklarını anlattı.

İş yeri ve AVM açılışlarına 'eczane modeli' talebi!

TESK Genel Başkanı Palandöken, "Eczane açılışlarındaki kanun gibi düzenlemeyle zincir market ve AVM'lerin de yan yana açılarak birbirlerine zarar vermesi önlenmeli." diye konuştu...

Özel okul açılışlarına 'teminat şartı' çağrısı!

TÖZOK Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Dal, özel okulların durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Dal, ''Mutlaka okul açılışlarına teminat şartı getirilmeli'' dedi.

Ankara'daki metruk yapılar yıkılıyor!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, çevre kirliliğine neden olan ve kent estetiğine uygun olmayan metruk yapılar yıkılıyor.

ankara yenimahalle açılışları Haberi

ankara yenimahalle açılışları


Ankara Yenimahalle Belediyesi, Aşağı Yahyalar Mahallesi’nde pazar yeri, zabıta noktası ve park açılışı gerçekleştirdi.


Yoğun katılımla gerçekleşen açılışa, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Vekili Müslüm Ertekin, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal ve Gürol Karahisarlıoğlu, meclis üyelerinin yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, Ankara Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Recep Ayhan ve Aşağı Yahyalar Mahalle Muhtarı Mevlüt Cengiz de katıldı. 


5 bin metrekarelik alana kurulan Yahyalar Pazar Yeri ve Zabıta Noktası açılışında konuşan Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Recep Ayhan, “Başkan Yaşar ile 5 yıldır birlikte çalışıyoruz. Pazar esnafı olmam bir yana vatandaş olarak da Yaşar’a saygı duyuyorum. Her zaman bizlere destek oldu. Hizmetleri için esnafımız adına çok teşekkür ediyorum.” dedi. 


GÜVEN İÇİNDE ALIŞVERİŞ


Yahyalar’ın imar değişikliğinin ardından daha yaşanılır...