28 / 04 / 2024

Ankara yolları

Ankara yolları

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Başkentte miting nedeniyle çarşamba günü bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.Ankara'da 29 Ekim'de bazı yollar kapatılacak. İşte o yollar...

Yarın bazı yollar trafiğe kapanacak! İşte detaylar!

Valilikten açıklama geldi. Ankara’da yarın bazı yollar trafiğe kapalı olacak. İşte detaylar!

Türk Hava Yolları bu tarihlerde ucuza bilet kampanyası yaptı! Yüzde 40 indirimi kaçırma!

Ucuz biletle seyahat etmek isteyenlere özel kampanya Türk Hava Yolları’ndan geldi! İstanbul ve Ankara illeri arasında yapılacak uçuşların yüzde 40 daha indirimli olduğu açıklandı. Belirli tarihler arasında geçerli olan bu fırsat seyahat yapmak isteyenleri harekete geçirdi.

THY'den son dakika açıklaması! Ankara-İstanbul biletleri yüzde 40 indirimle satılacak! Kampanya tarihleri belli oldu!

Türk Hava Yolları (THY), kuruluşunun 90'ıncı yıl dönümü nedeniyle İstanbul-Ankara arasındaki seferlerde yüzde 40 indirimle bilet satışlarınıın yapılacağını duyurdu. Peki bu kampanya ne zamana kadar devam edecek?

İstanbul ve Ankara'da yaşayanlar dikkat! Bugün işte bu yollar trafiğe kapatılacak!

Ankara ve İstanbul'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinleri sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte İstanbul ve Ankara'da trafiğe kapatılacak o yollar...

14 Mayıs 2023'te bu yollar trafiğe kapatılacak! Seçim günü için dikkat!

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bir duyuruya göre, 14 Mayıs Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nin düzeni ve güvenliği için bazı yolların trafiğe kapatılması planlanıyor.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamı hizmete açılıyor!

Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından birinci ve üçüncü kesimleri hizmete açılan Ankara-Niğde Otoyolu'nun bu defa 113 kilometrelik otoyol ve 39 kilometrelik bağlantı yollarından oluşan ikinci kesimi de hizmet verecek.

Ankara'daki üniversiteler bisiklet yollarına kavuşuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın önemli projeleri arasında yer alan “Bisiklet Yolu Projesi”nin hayata geçtiği Başkent’te üniversite yerleşkelerinde de bisiklet yolu yapımı hızlandırıldı. 

TÇMB ve Vilayetler Birliği Ankara'da beton yolları anlattı!

TÇMB ve T.C. Vilayetler Birliği tarafından Ankara’da “İl Özel İdareleri Beton Yollar ve KÖYDES Eğitim Semineri’ düzenlendi. Seminerde, Beton Yol Maliyet Analizleri ve Uygulamaların faydaları değerlendirildi.

Ankara Polatlı'nın yol sorunu TBMM gündeminde!

Ankara Polatlı'nın mahalle içi yollarında yaşanan sorunlar TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara Akköprü Kavşağı için ilk kazma vuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Konya, İstanbul ve Samsun yollarının kesişimindeki Akköprü Kavşağı için ilk kazma vuruldu.

Mustafa Tuna Ankara projelerini mercek altına aldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, kentteki köprü ve bağlantı yollarını inceledi.

Ankara'da bozuk yolları yenilenmeyen köyler meclis gündeminde!

Ankara'da asfalt yolu olmayan veya bozuk yolları yenilenmeyen köylerde yaşayan vatandaşların sorunları meclis gündemine taşındı..

Ankara-Niğde Otoyolu ihalesi yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Kars Valiliğinde düzenlediği basın toplantısına katıldı. Bakan Arslan "Ankara-Niğde arası 275 kilometre otoyol ve buna bağlı 55 kilometrelik bağlantı yollarının ihalesini yap-işlet-devret modeli ile yaptık" dedi.

Ankara yolları Haberi

Ankara yolları

Başkentte miting nedeniyle çarşamba günü bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.


Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 29 Ekim Çarşamba günü 12.00-16.00 saatlerinde Tandoğan Meydanı'nda "Teröre Karşı Birlik" mitingi düzenlenecek.


Miting nedeniyle saat 10.00'dan itibaren, Kazım Karabekir Caddesi Ulaştırma Kavşağı'ndan Tandoğan Meydanı'na kadar, Ulaştırma Kavşağı Tandoğan istikametine dönüş varyantları, Celal Bayar Bulvarı Kazım Karabekir Caddesi'ne giriş varyantları, Beşevler Kavşağı Dö Gol Caddesi girişi, Anıt Caddesi ile Tandoğan Meydanı Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Ankaray Maltepe Durağı arası ile Tandoğan Meydanı'na açılan cadde ve sokaklar miting sonuna kadar trafiğe...