23 / 05 / 2024

Ankarada asfalt yolu olmayan köyler

Ankarada asfalt yolu olmayan köyler

Ankara'da asfalt yolu olmayan veya bozuk yolları yenilenmeyen köylerde yaşayan vatandaşların sorunları meclis gündemine taşındı..

Bağcılar imar yolu ön projesine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, İnönü Caddesi ile Bağcılar Asfaltı Caddesi arası imar yolu ön projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Ankara'da bozuk yolları yenilenmeyen köyler meclis gündeminde!

Ankara'da asfalt yolu olmayan veya bozuk yolları yenilenmeyen köylerde yaşayan vatandaşların sorunları meclis gündemine taşındı..

Ordu Çevre Yolu projesinde son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Çevre Yolu projesi kapsamında Yeni Sanayi Kavşağı'nda yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Antalya Kepez'deki eski Kandıra yolu asfaltlandı!

Kepez Belediyesi, eski Kındıra yolu olarak bilinen Varsak Kirişçiler Yolu’nun bin 700 metrelik bölümünün alt yapısının ardından, asfaltını da yeniledi.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Manisa Sazoba – Beyoba Yolu'na sıcak asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Sazoba - Beyoba Mahallesi arasındaki 8 buçuk kilometrelik yolda sıcak asfalt öncesi temel çalışmasına başladı.

Antalya Gaziler Mahallesi’ne sıcak asfalt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya’yı Isparta karayoluna bağlayan Gaziler Mahallesi Grup Yolu’nda sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Ordu Kızılelma-Çayıralan grup yolu asfalta kavuşuyor!

752 kilometre Sıcak Asfalt Yol İhalesi kapsamında Akkuş ilçesine 84 km sıcak asfalt yapacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kızılelma-Çayıralan grup yolu çalışmasına başladı.

Kuzuluk yolu çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Kuzuluk yolu üzerinde başlatılan yol genişletme ve asfalt yama çalışmaları ara vermeden sürüyor.

Antalya Doğanca’daki asfalt çalışmaları tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’nın Doğanca Grup Yolu’na dökülecek olan 7 kilometrelik sıcak asfaltın startını verdi. Bu bölümün de asfaltlanmasıyla 29 kilometrelik grup yolundaki çalışmalar tamamlanmış olacak.

Kahramanmaraş Göllü Yolu asfaltlandı!

Sıcak asfalt serim çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Göllü Yolu asfalt çalışmalarını da tamamladı.

Ankara Pursaklar'da bin 200 metrelik imar yolu çalışması tamamlandı!

Ankara Pursaklar Belediyesi'nin faaliyet raporuna göre ilçe genelindeki 30 sokağa 4 bin ton asfalt atıldığı, bin 200 metre yeni imar yolu çalışması yapıldığı ifade edildi.

Trabzon Tanjant Yolu’nda son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yavuz Selim Bulvarı’nın (Tanjant Yolu) Beşirli Kavşağı ile Atapark Şehit Ünal Bıçakçı Kavşağı arasındaki 4.2 kilometrelik kısmında gerçekleştirilmekte olan asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Ankarada asfalt yolu olmayan köyler Haberi

Ankarada asfalt yolu olmayan köyler



CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara'da asfalt yolu olmayan veya bozuk yolları yenilenmeyen köylere ilişkin soru önergesi hazırladı. 


Sorularını Başbakan Binali Yıldırım'a ileten CHP'li GÖK önergesinde "Ankara'nın değişik mahallelerinden (köy) bize ulaşan vatandaşlar, mahallelerinin, bazı komşu mahallelere göre daha az kamu hizmeti aldığını, hatta hiç kamu hizmeti alamadığından yakınmaktadırlar. Bu vatandaşlar, diğer mahallelere göre daha az kamu hizmeti almalarının ya da hiç alamamalarının nedenini, iktidar partisi dışındaki partilere oy vermiş olmalarına bağlamaktadırlar." şeklinde açıklamalarda bulunarak bu bilgiler ışığında 2 soru sordu.


Gök'ün soruları

1- Ankara'da ilçe veya il merkezleriyle bağlantı yolu asfalt olmayan ya da asfaltı bozulduğu halde yenisi yapılmayan kaç köy bulunmaktadır? Bu köylerin isimlerini bağlı oldukları ilçelere göre açıklar mısınız?


2- Ankara'da asfalt yolu bulunmayan köylerimizde, 30 Mart 2017 tarihinde...