03 / 05 / 2024

ankarada çocuklara ücretsiz tatil

ankarada çocuklara ücretsiz tatil

Ankara Belediyesi'nden, çocuklara ve yaşlılara Akçay'da ücretsiz tatil fırsatı. Büyükşehir Belediyesi’nin, başarılı öğrencilere, yaşlılara ve engellilere yaz hediyesi Akçay Tatil Kampı, her hafta gruplar halinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

BluTV’den çocuklara çifte bayram sürprizi! 23 Nisan'da ücretsiz olacak!

BluTV’den çocuklara iki farklı bayram sürprizi birden geldi. BluTV Kids, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları unutmadı ve onları mutlu edecek bir sürprize imza attı.

Gaziantep'te Suriyeli Kadın ve Çocuk Bakım Kliniği hizmete açıldı!

Kıtalararası Doktorlar Derneği ve Sınır Tanımayan Doktorlar, Gaziantep’teki Suriyeli kadın ve çocuklara ücretsiz sağlık hizmeti vermek amacıyla Suriyeli Kadın ve Çocuk Bakım Kliniği açtı.

Kurban Bayramı nedeniyle yollarda ücretsiz uygulama başladı!

Kurban Bayramı nedeniyle otoyol ve Boğaziçi ile FSM köprülerinden ücretsiz geçişler gece yarısından itibaren başladı. Uygulamanın 28 Eylül Pazartesi saat 07.00'ye kadar devam edecek.

Resim İstanbul Orman’da çocuklara asansör eğitimi verilecek!

Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman’da 23 Ağustos Pazar günü önemli bir etkinlik düzenliyor. Resim İstanbul Orman’ın Satış Ofisi’nde çocuklara asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol kullanımı öğretilecek.

Manisa Alaşehir'de ev yaptırmak isteyenlere ücretsiz mimari destek!

Manisa Alaşehir Belediyesi, Büyükşehir yasası kapsamında mahalleye dönüştürülen köylerde yaşamını sürdüren vatandaşlara yeni ev yapmaları halinde, ücretsiz mimari proje desteğinde bulunacak ve bunun içinde üç farklı tipte proje hazırlandı .

3DKonut, inşaatta 3D uygulamayı Eylül'e kadar ücretsiz yapacak!

3Dkonut.com Türkiye’de bir ilk olan konut projelerinin maketini online hale getirerek, haritadaki gerçek konumlarında ve tüm detaylarıyla internet üzerinden 3 boyutlu sergileyen uygulamayı ilgi üzerine Eylül'e kadar ücretsiz yapacak.

Çumra Belediyesi’nden Ücretsiz Proje Desteği!

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi 2014 Mahalli idareler seçimiyle devreye giren 6360 sayılı Büyükşehir Yasasıyla birlikte köyden dönüşen mahallere tip projeleri ücretsiz vereceği vaadini yerine getiriyor.

Konya Çumra'da 30 mahallede ücretsiz tip projesi verilecek!

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi 2014 Mahalli idareler seçimiyle beraber devreye giren 6360 sayılı Büyükşehir Yasasıyla birlikte köyden dönüşen mahallere tip projeleri ücretsiz vereceği vaadini yerine getiriyor.

Ankara'da yol kenarı otoparkları ücretsiz olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 15 Temmuz'dan itibaren yol kenarı otoparklarının tamamını ücretsiz hale getireceklerini açıkladı. Başkan Gökçek, kurala uymayanlara polisin müdahale edeceğini söyledi.

Alaşehir'de köyde ev yaptırana ücretsiz proje desteği!

Alaşehir Belediyesi, Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte mahalleye dönüşen köylerde ikamet eden vatandaşlara, yeni ev yapmaları halinde, ücretsiz mimari proje desteğinde bulunacak. 3 tip proje hazırlandı.

Ray Sigorta'dan konut poliçesine ücretsiz kombi-klima bakımı!

Ray Sigorta'dan "Evimsaray" konut poliçesi sahibi olan tüm sigortalılarımız; poliçe süresi içerisinde değerlendirilmek üzere yılda 1 kez ücretsiz 1 kombi ve 1 klima bakımı yaptırabilirler.

Kalan mirasın eşe değil çocuklara kalması nasıl sağlanır?

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucularından birinin sorduğu 'Kalan mirasın eşe değil çocuklara kalması nasıl sağlanır?' sorusuna yanıt verdi.

Folkart Gallery'den öğrencilere ücretsiz resim kursu!

Folkart Gallery, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 15 Haziran'dan 20 Ağustos'a kadar ana sınıfı ile 4. sınıf arasındaki öğrencilere yönelik olarak ücretsiz resim kursu düzenlenecek.

ankarada çocuklara ücretsiz tatil Haberi

ankarada çocuklara ücretsiz tatil

Kampın bu kez konukları ise Büyükşehir Belediyesi Yaşlılara Hizmet Merkezi üyesi, yüzündeki çizgilere inat ruhunu genç tutan yaklaşık 300 kişilik grup oldu.


Haziran ayından bu yana Akçay’da, Büyükşehir Belediyesi’nin 5 yıldızlı otel konforundaki sosyal tesislerinde 300’er kişilik gruplar halinde birer hafta ücretsiz olarak ağırlanan misafirler; etkinlikler, geziler, turnuvalar ve çeşit çeşit eğlenceyle dolu muhteşem bir tatil keyfi yaşıyor.


Okullarında takdir ve teşekkür alarak büyük bir başarıya imza atan öğrencilerle, Büyükşehir Belediyesi Yaşlılar Hizmet Merkezi ve Engelliler Hizmet Merkezi üyelerini, yol, yemek, konaklama, gezi ve eğlencelerle dolu  “Her şey dahil ücretsiz” olarak Akçay’da ağırlayan Büyükşehir Belediyesi’nin tesisleri, her hafta ağırladığı ayrı bir grup ile şenleniyor.



-RUHU GENÇ YAŞLILARA UNUTULMAZ TATİL


Okulların kapanmasının ardından 21 Haziran’dan itibaren her hafta öğrenciler, yaşlılar ve engellilerden oluşan konukların...