05 / 05 / 2024

ankarada kira çarpanı

ankarada kira çarpanı

Ankara'da 2019 yılı 3. çeyrekte kira endeksi Türkiye genelinde bir önceki çeyreğe göre 1,43 puan düşüş gösterdi...

2021 kira çarpanı ne olmalı?

Satın alacağınız konutun fiyatını, belli bir süre kullanım hakkı olan kiraya bölünmesi ile belirlenen kira çarpanı nedir? 2021 kira çarpanı ne olmalı? İşte merak edilenler...

Kira çarpanı hesaplama 2021!

Gayrimenkulün fiyatını, belli bir süre kullanım hakkı olan kiraya bölünmesi ile belirlenen kira çarpanı nedir? Kira çarpanı ne olmalı? Kira çarpanı nasıl hesaplanır? 2021 kira çarpanı ne kadar? İşte merak edilen her şey...

Kira çarpanı nedir, ne olmalı?

Gayrimenkulün fiyatını, belli bir süre kullanım hakkı olan kiraya bölünmesi ile belirlenen kira çarpanı nedir? Kira çarpanı ne olmalı? Kira çarpanı nasıl hesaplanır? İşte tüm merak edilenler...

Gayrimenkul 2021’de kazançlı bir yatırım aracı olacak mı?

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, 2021 yılında yatırım yapılacak bölgeleri, kira çarpanı ve amorti süresini ve döviz kurları karşısında gayrimenkul yatırımlarını değerlendirdi.

Gayrimenkul kira çarpanı nedir?

Bursa İhsaniye Altın Emlak'tan Münür Şenay, kira çarpanını anlattı. Peki gayrimenkul kira çarpanı nedir?

Akdamar Sky Suit Kasım 2019'da tamamlanacak!

Gelişim ve değişim sürecine giren Kartal’da inşaat hareketliliği de sürüyor. Konut çeşitliliği açısından zengin bir bölge olan Kartal; kira çarpanı, arsa değeri ve yatırım bedeli gibi parametrelerle yatırımcılar için kısa ve uzun vadede önemli fırsatlar da sunuyor.

İlhan Kaya: 300 kira çarpanı olursa gayrimenkul sektörü batar!

We Haliç Satış ve Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya, konut sektörünün sorunlarının konuşulduğu Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında önemli değerlendirmeler yaptı.

Queen Central Park'ta 1+0 daireler 535 bin TL!

Queen Central Park, taçlı özgün mimarisi, projeye adını veren şehir parkı ve Türkiye’nin ilk HIGHLIFE temalı evleriyle premium bir yaşam sunmakla kalmıyor; müşterilerine yüksek kira çarpanıyla avantajlı bir yatırım fırsatı da sağlıyor.

Queen Central Park'ta yüksek kira çarpanı ile cazip bir yatırım fırsatı!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Queen Central Park projesinde teslimlerin 2018 yılın Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Yüksek kira çarpanı ile cazip bir yatırım fırsatı sunan proje İstanbul Avrupa Yakası Bomonti'de inşa ediliyor.

Queen Central Park Bomonti'de yüksek kira çarpanıyla avantajlı yatırım fırsatı!

İstanbul Avrupa Yakası Bomonti'de inşa edilen Queen Central Park projesinde teslimlerin 2018 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje yüksek kira çarpanı sayesinde avantajlı ve cazip bir yatırım fırsatı da sunuyor.

Queen Central Park Bomonti'de yüksek kira çarpanı ile cazip yatırım fırsatı!

Queen Central Park, toplam 26.000 m2’lik alanda yükseliyor. Modüler sistemin uygulanabileceği, farklı yaşam seçenekleri sunan projede 1080 modül bulunuyor.

Taşınmazların değeri nasıl hesaplanır?

Taşınmazların değerinin tespitinde maliyet yaklaşımı ve gelir modeli uygulanır. Kira çarpan yönetimi Gelir yönetiminde en kolay yol brüt kira çarpanı yöntemidir. Taşınmazların değeri nasıl hesaplanır?

Bilge Özdemir: İyi bir kira çarpanı için bölgeyi iyi tespit etmek gerekiyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Emlakchi Gayrimenkul Bilge Özdemir; kira çarpanlarından, kentsel dönüşümden ve 2014 yılının sonunda sektörü nelerin beklediğine değindi...

ankarada kira çarpanı Haberi

ankarada kira çarpanı

Endeksa, HürriyetEmlak işbirliğiyle 2019 yılı 3. çeyreğine ilişkin kira endeksini hazırladı.

Ankara’da ise kiralar 3. çeyrekte 2. çeyreğe göre 1,36 puan artış gösterdi ve 2019 sonuna kadar da 1,51 puan artış bekleniyor. Ankara’da ortalama birim kira 10 TL/m2, ortalama kira 1.180 TL, geri dönüş süresi 17 yıl olarak gerçekleşti. 

Batıkent kiralık konut aramasında ilk sırada 

2019 yılı 3. çeyrekte Türkiye'de en fazla kiralık arama yapılan bölge Ankara Batıkent oldu. Batıkent’in ardından sırasıyla İstanbul Mecidiyeköy, İstanbul Göztepe, İstanbul Bahçeşehir ve İstanbul Kayaşehir geldi. 3. çeyrekte ülke genelinde en fazla kiralama yapılan ilçe Beşiktaş olurken, 2. sırada Ankara Çankaya’nın geldiği görüldü. 9. sırada Ankara Çayyolu yer alırken, 10. sırada Dikmen yer aldı.  

Akyurt’ta 4 TL/m2, Çankaya, Gölbaşı ve Haymana’da 13 TL/m2

Ankara ilçelerinde ortalama...