20 / 05 / 2024

Ankarada otelin temeli mi çöktü

Ankarada otelin temeli mi çöktü

Ankara Kızılay Olgunlar Caddesi üzerinde bulunan otel inşaatında su borusundaki çatlaktan dolayı sızıntı meydana geldi. Su sızıntısını tamir eden ASKİ işçilerinin bölgeden ayrılmasının ardından inşaatta göçük oluştu.

Ordu Çambaşı Yaylası'na 5 yıldızlı otel inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. ve Ordu iş dünyasının sayılı isimlerinin ortaklığında, 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası’nda inşa edilmesi planlanan 5 yıldızlı otelin temeli atılıyor.

Rize'de 5 yıldızlı otelin temeli atıldı!

AK Parti MKYK üyesi Hayati Yazıcı Engindere Mahallesi'nde 5 yıldızlı otel temel atma törenine katıldı. Yazıcı, yaptığı konuşmada, otelin Rize'de önemli bir hizmet üreteceğini ve çok önemli bir boşluğu dolduracağını söyledi

Rize'de 5 yıldızlı otelin temeli bu yıl içinde atılacak!

RTSO'nun Mart ayı meclis toplantısında kentin yatırımları konuşuldu. RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, 5 yıldızlı otel için önümüzdeki aylarda temel atılacağını, lojistik üs merkezi projesinde sona gelindiğini açıkladı.

1986 yılında 3 gökdelenin temeli atılacakmış!

1986 yılında İstanbul'da 3 gökdelenin temeli atılacakmış. Zeytinburnu'dan 52'şer katlı iki işhanı ile 36 katlı bir otelin temeli, Turgut Özal tarafından atılacakmış. Şişli'de ise 46 katlı işhanı için temel çalışmalarına başlamış.

1972 yılında Taksim'de 28 katlı otelin temeli atılmış!

1972 yılında Taksim'de 28 katlı olarak inşa edilecek olan Intercontinental İstanbul Oteli'nin temeli atılmış. 14 bin 617 metrekare arsa üzerine inşa edilecek olan otel, 230 milyon liraya mal olacakmış.

1970 yılında Taksim'de dev bir otelin temeli atılmış!

1970 yılında Taksim Meydanı'nda dev bir otelin temeli atılmış. İntercontınental firması tarafından yaptırılan otel, 1974 yılında hizmete girecekmiş. Lüks otel 150 milyon liraya mal olacakmış.

1952 yılında inşa edilecek Hilton Oteli'nin temeli atılmış!

1952 yılında İstanbul Harbiye'de Radyoevi'nin yanında inşa edilecek 300 odalı otelin temeli törenle atılmış. Temel atma törenine Hiton oteller zincirinin sahibinin kardeşi Albay Hilton ve Bakan Muhlis Ete'de katılmış.

Gürsu'da butik otelin temeli atıldı!

Bursa’nın Gürsu ilçesine yapılacak butik otelin temeli atıldı. Turizmi canlandırmayı hedefleyen Gürsu Belediyesi, eskiden papaz evi olarak kullanılan binayı butik otel olarak yeniden inşa edecek...

Marmaris'te TMSF arazisi üzerinde yapılacak otelin temeli atıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından Balkaner Grubu'ndan borçlarına karşı alınan ve ihaleyle satılan Cumhuriyet Bulvarı'ndaki 40 bin 770 metrekarelik arazide yapılacak otelin temeli atıldı...

Sancaktepe Belediye binasının temeli atıldı!

Farklı mimari özellikleri olacak binada vatandaş daha hızlı ve kolay hizmet alacak. Tüm birimleri tek çatıda toplayan Sancaktepe Belediyesi yeni hizmet binasının temeli, Milli Savunma Bakanı’nın katıldığı törenle atıldı...

Büyükçekmece Devlet Hastanesi'nin 27 Temmuz'da temeli atılıyor!

Büyükçekmece, Silivri, Çatalca, Arnavutköy, Esenyurt ve Beylikdüzü bölgelerine hizmet verecek olan 250 yatak kapasiteli Büyükçekmece Devlet Hastanesi'nin 27 Temmuz'da temeli atılıyor. Törene Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu da katılacak...

Safranbolu'ya 5 yıldızlı otel inşa ediliyor!

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde bulunan Safranbolu ilçesinde yapılacak 5 yıldızlı otelin temeli törenle atıldı, ayrıca otelde toplantı salonları, restoran, yüzme havuzu ile açık ve kapalı otopark yer alacak.

Çin'de Dünya'nın en yüksek gökdeleninin temeli atıldı!

Hunan eyaleti Changsha şehrinde yüksekliği 838 metre olacak olan Sky City adlı gökdelenin temeli törenle atıldı. 1,05 milyon metrekarelik alana sahip olacak olan kulenin inşaatı 2014 Nisan'ında bitecek...

Ankarada otelin temeli mi çöktü Haberi

Ankarada otelin temeli mi çöktü

Başkent’te su borusundaki çatlaktan dolayı otel inşaatının temeli çöktü. Su borusunu tamir eden ASKİ çalışanları göçükten 5 dakika ile kurtuldu.


Ankara'da dün gece saat 22.30 sıralarında, Kızılay Olgunlar Caddesi üzerinde bulunan otel inşaatında su borusundaki çatlaktan dolayı sızıntı meydana geldi. 


Su sızıntısını tamir eden ASKİ işçilerinin bölgeden ayrılmasının ardından inşaatta göçük oluştu.Göçüğün altında kalan elektrik trafolarından biri patladı. Patlamadan dolayı, Kızılay’daki vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Patlamanın etkisiyle birçok noktada elektrik kesintisi meydana geldi.


Bölgeye itfaiye, polis ve ambulans ekipleri intikal etti. Vatandaşlar, polis ve itfaiyenin çalışmalarını meraklı gözlerle izledi. Göçük nedeniyle şans eseri yaralanan olmadı. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme...