19 / 05 / 2024

ankarada şeker hastaları için hastane varmı

ankarada şeker hastaları için hastane varmı

Anadolu Lions Diyabet Vakfı (ALDİVAK) tarafından yapımı üstlenilen Ankara’nın ilk diyabet hastanesi Anadolu Lions Diyabet Teşhis Tedavi Merkezi ve Hastanesi’nin Çankaya ve Ankaralılara çok önemli bir hizmet vermesi öngörülüyor.

Hastalanana erken emeklilik imkanı!

Ülkemizde bazı şartlar çalışanlara erken emeklilik yolunu açıyor. Peki, erken emekli olmak için şartlar nelerdir? Şeker hastaları malulen emekli sayılabilir mi? İşte SSK ve Bağ-Kur'luların merak ettiği her şey...

Kayseri Şeker Fabrikası Bayrampaşa'daki arsalarını 225 milyon TL'ye satıyor!

İstanbul Bayrampaşa, Kartaltepe mevkinde bulunan 44.038 metrekare ve tapuda ticaret + hizmet merkezi olarak geçen arsalar, Kayseri Şeker Fabrikası'ndan 24 Mart 2015 günü kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkarılıyor.

Mehmet Mehdi Eker EXPO 2016'yı açıkladı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Belek Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde düzenlenen toplantıda, EXPO 2016'nın müzik ve maskotlarını tanıttı.

Muş Şeker Fabrikası imar planı onaylandı!

Muş Merkez ilçesi, Alizurum (Tandoğan) köyü ve Kepenek (Arnak) köyü sınırları içerisinde yer alan Muş Şeker Fabrikası alanına ait muhtelif parseller için hazırlanan imar planı onaylandı...

TOKİ Kayseri Şeker Mahallesi imar planı askıda!

Kayseri Kocasinan Şeker Mahallesi'nde yer alan 7085 ada 46 no’lu parsel ile bu parselin güney komşusunda bulunan komşu parseller için, TOKİ tarafından hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıktı...

Soma Termik Santrali'nin Konya Şeker'e devrinde engel kalmadı!

Rekabet Kurulu, Soma B Termik Santrali ile taşınmazlarının Konya Şeker veya Kalyon İnşaat'a devri işlemine izin verilmesinde sakınca bulunmadığına karar verdi...

Kayseri Şeker arazisi ihale sonucu açıklandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından aralarında Kayseri Şeker arazisinin de bulunduğu 32 adet arsanın ihalesi TOKİ Müzayede salonunda gerçekleşti. Arsa 49 milyon 989 bin 928 TL müzayedeye çıkartıldı.

Konya Şeker enerji yatırımlarına ağırlık veriyor!

Kangal Termik Santrali ihalesini 2013 yılında 985 milyon dolarlık teklifle kazanan Konya Şeker, 685.5 milyon dolara Soma B Termik Santrali ihalesini de aldı.

Şeker Mortgage: Konut finansmanından çekilebiliriz

Şeker Mortgage Finansman Genel Müdürü Abdurrahman Özciğer, konut finansmanı piyasasının büyümeye devam edeceğini belirtti. Özciğer, finansman şirketlerinin bu alanda etkin olamamalarını ise şu şekilde açıkladı:

İlyas Şeker: İSU kenti susuz bırakmadı!

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker susuzluk ile ilgili konuştu. Şeker; "Türkiye ise kişi başına kullanılabilir su miktarına göre, su stresi çeken ve su fakiri olan bir ülkedir. Kocaeli'de yapılan çalışmalarla İSU kenti susuz bırakmamıştır" dedi

Konya Şeker enerji sektöründe büyüyor!

hedefini dünyanın en büyük 5 gıda şirketi arasına girmek olarak belirleyen Konya Şeker, Kangal Termik santralinden sonra özelleştirme ihalesinde Soma Termik Santralini alarak enerji sektöründe de dev bir adım attı.

Soma B Termik Santrali ihalesini kazanan Konya Şeker oldu!

SOMA B Termik Santrali ve bu santral tarafından kullanılan taşınmazların bir bütün halinde özelleştirilmesi ihalesinde, en yüksek teklifi 685,5 milyon dolarla Konya Şeker Sanayi ve Ticaret AŞ verdi.

Konya Şeker enerji atılımlarına devam ediyor!

Konya Şeker, özelleştirme ihalesinde Soma Termik Santrali’ni 685,5 milyon dolara alarak en büyük teklifi verdi ve böylece enerji sektöründe en büyük ikinci adımı attı.

ankarada şeker hastaları için hastane varmı Haberi

ankarada şeker hastaları için hastane varmı


Çankaya Belediyesi'nin arsasını tahsis ettiği diyabet hastanesinin yapımında sona gelindi. Hastanenin 8 Şubat 2014'te hizmete girmesi planlanıyor.


Anadolu Lions Diyabet Vakfı (ALDİVAK) tarafından yapımı üstlenilen Ankara’nın ilk diyabet hastanesi Anadolu Lions Diyabet Teşhis Tedavi Merkezi ve Hastanesi’nin Çankaya ve Ankaralılara çok önemli bir hizmet vermesi öngörülüyor.


Önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan Anadolu Lions Diyabet Teşhis Tedavi Merkezi ve Hastanesi, 75 yatak kapasitesiyle diyabet (şeker) hastalarına hizmet verecek. İç organlarda tahribata yol açan diyabet hastalığının tedavisi için kurulan merkezde göz, böbrek, ciğer ve kalp gibi diyabete bağlı rahatsızlıklar için de servisler yer alacak.


Dar gelirli diyabet hastalarının teşhis ve tedavilerinin de uygulanacağı, iç dizaynı tamamlanmış dış cephe ısı yalıtım kaplama çalışması süren Anadolu Lions Diyabet Teşhis Tedavi Merkezi ve Hastanesi'nin 8 Şubat 2014'te...