07 / 05 / 2024

ankarada yoğunluk ne durumda

ankarada yoğunluk ne durumda

ABD’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Ankara ( Angora ) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı. Ankara'da şehir dışına göç arttı.

Havalimanı ve otogarlarda bayram ve 'karne tatili' yoğunluğu!

2022-2023 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesinden sonra memleketlerine ve tatile gitmek isteyenler hem havalimanında hem de otogarda yoğunluk oluşturdu. 9 günlük bayram tatiline sayılı günler kala firmalar ek sefer koydu. Biletler ise 300-800 TL bandında değişti.

Otogarlarda '14 Mayıs' yoğunluğu! Tüm seferler doldu, ek seferler düzenlendi!

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlere son 3 gün kala otogarlarda yoğunluk başladı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, normal seferlerin dolduğunu ifade ederek ilave seferler konulmaya başlandığını belirtti.

SGK’da EYT mesaisi! Ücretler tam iki katına çıkarıldı!  Çalışanlar ne kadar alacak?

Edinilen bilgiye göre, SGK'da mesai saatlerinin uzatıldı. EYT başvurularındaki yoğunluk sebebiyle SGK çalışanlarının aylık fazla mesai süresi 50 saatten 100 saate çıkarıldı ve buna karşılık SGK çalışanlarına müjdeli bir haber geldi.

3+1 evin ikinci elden döşenmesinin maliyeti kaç para?

İkinci eşya satan spotçularda üniversite öğrencileri ve tayini çıkan memurlar nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Peki ikinci elden ev döşemenin maliyeti kaç para? Hangi eşya ikinci elde ne kadar?

Otobüs bileti fiyatları zamlandı! Bayram öncesi seferler doldu! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 2 Temmuz 2022 fiyat listesi

Kurban Bayramı'nı memleketinde ya da tatil mekanlarında geçirmek isteyenler şimdiden Otogarlarda yoğunluk oluşturmaya başladı. Ek seferler eklendi! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte Metro, Pamukkale, Kamil Koç 2 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Banka ve tapu işlemlerinde düşük faiz yoğunluğu!

Koronavirüs salgını sürecindan sonra yeni normale geçiş süreciyle birlikte konut kredilerindeki indirim konuta olan talebi artırdı. Konut satışında yaşanan yoğunluk sebebiyle, banka ve tapu işlemleri uzuyor...

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı emlak vergisi ödeme işlemlerinin veznelerde yoğunluk yaşanmaması için son güne bırakılmaması konusunda vatandaşları uyardı.

Deprem sonrası kentsel dönüşüm şirketlerinin yoğunlukları yüzde 50 arttı!

İstanbul’da gerçekleşen 5.8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm şirketleri ile daha önce anlaşma sağlayamayan ev sahipleri anlaşma yoluna gitti. Deprem öncesi de süren kentsel dönüşüm çalışmalarında deprem sonrası yoğunluk arttı…

İmar Barışı son ödeme tarihi ne zaman?

Cumhurbaşkanlığı kararıyla imar barışı uygulamasında son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi. Kamu bankaları hafta sonunda yoğunluk yaşanmaması için olacak.

Kocasinan Belediyesi'nde yapı ruhsatı yoğunluğu yaşandı!

Kocasinan Belediyesi, 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren yürürlüğe giren Yapı Denetim Mevzuatındaki değişiklikler ve Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği dolayısıyla yoğunluk yaşadı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde imar barışı yoğunluğu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "imar barışı" düzenlemesinden yararlanmak için adreslerini kayıt altına almak isteyen Ankaralılar, yoğunluk yaşatıyor. 

Vergi dairelerinde son gün yoğunluğu!

Kamuya ait olan borçların yapılandırılmasına yönelik başvuru süresinin bugün itibariyle sona ermesi sebebiyle vergi dairelerinde yoğunluk yaşanıyor.

İmar barışına yoğun ilgi!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Veli Böke, imar barışı ilk gün olması nedeniyle müthiş bir yoğunluk ve ilgi olduğunu söyledi.

ankarada yoğunluk ne durumda Haberi

ankarada yoğunluk ne durumda

Başkentlilerin şehir dışına göç etmeye başladığını vurgulayan Demirci, site yaşamı ve yeşil alan arayışı yüzünden son dönemde Çayyolu, Ümitköy, Gölbaşı, İncek, Eryaman, Batıkent’e büyük ilgi olduğunu belirtti. Demirci, son yıllarda çok katlı yapılara müsait olması, bölgedeki ana yol ve bulvarların yenilenmesi ve şehir merkezine buradaki alternatif bulvardan geçiş imkânıyla İncek’in Ankara’nın gelecekteki yıldız bölgesi olacağını söyledi.


Ankara emlak piyasası özellikle son yıllarda hızla büyüyor. Keller Williams Ankara Yönetici Ortağı Cem Demirci’ye göre bu büyümede yeni imara açılmış lüks konut ve ticari yapılar için uygun özelliklere sahip arsalar önemli rol oynuyor. Ayrıca kentsel dönüşüm kapsamına alınan ve yüksek emsal değişiklikleri yaşayan arsalar da hem arsa sahiplerini hem yatırımcıları hem de inşaat firmalarını son yıllarda yeni konut arzı yaratmaya itiyor. Bu gelişmelerin...