04 / 05 / 2024

Ankaranın Dev Maketi sergilenecek

Ankaranın Dev Maketi sergilenecek

Türkiye’de çifte ‘ilk’, Başkent’te gerçekleştiriliyor: Ankara’nın dev “kent maketi” ziyarete, TSMD Mimarlık Merkezi hizmete açılıyor

İnşaat demir fiyatlarına dev zam! Fiyatlar fırladı! Müteahhitler hazır olun...

Gelen indirimler sonrası düşüşe geçen demir fiyatlarına bugün dev zam geldi. İnşaat demir fiyatları gelen zamlar karşısında adeta fırlarken, güncel demir fiyat listesi merak ediliyor. İşte 27 Kasım 2023 demir fiyatları.

SON DAKİKA! Motorine Salı günü dev indirim geliyor! Sürücülere müjde!

Araç sahipleri son günlerde sakin ilerleyen akaryakıt fiyatlarında indirim olup olmadığını merak ediyordu. Motorinde dev indirim için tarih ve rakam belli oldu. İşte ayrıntılar ve BP, Opet, Shell, Total, PO 11 Kasım 2023 fiyat listesi...

İtalya’nın dev kuruluşu 2 Türk şirketini birden satın alacak!

Türkiye, denizcilik alanında önemli yatırımlar, satın almalar ve ortaklıklara sahne olmaya başladı. Bu zincire son katılan ise İtalyan devi Savino Del Bene S.p.A. ve bağlı iştiraki SDB Benelux S.A. oldu.

Latin Amerika’nın dev şirketi Türkiye’de elektrikli motor montajı yapacak!

40 bin çalışanı ve 19 milyar dolarlık cirosu olan Brezilyalı WEG, Kocaeli’nde açılan tesiste elektrik motorlarının montajını sağlayacak. Firmanın Türkiye tesisi Ortadoğu bölgesindeki ilk üretim noktası olacak.

Motorine yarın dev zam geliyor! Akaryakıtta zam yağmuru tam gaz! Sürücüler dikkat! 

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam haberleri gelmeye devam ediyor. Dün, benzin, motorin ve LPG'ye KDV zammı yapılmıştı. Yarın motorine yeni bir zam bekleniyor.

Demir fiyatlarına dev zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar? 26 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün gözde yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına bugün dev zam geldi. Demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 26 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Elimde sadece 1 euro var diyenler bile baksın! Dev bankalar peş peşe rakam verdi! Tam bu kadar olacak!

Dün 22,336 TL'den kapanış yapan Euro/TL kuru güne yükselişle başladı. Euronun ne kadar olacağı ise merak ediliyor. Elimde sadece 1 euro var diyenler bile baksın! Dev bankalar peş peşe rakam verdi! Tam bu kadar olacak!

Hurda fiyatlarına dev indirim geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları resmen çakıldı? 15 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları sektör temsilcileri ve hurda işi yapanlar tarafından araştırılıyor. Hurda fiyatlarına bugün dev indirim geldi. Gelen indirimle birlikte bakır ve demir hurda fiyatları resmen çakıldı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına dev zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 5 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bugün dev zam geldi. Gelen zamla birlikte demir fiyatları resmen fırladı. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 5 Aralık 2022 demir fiyat listesi. 

New York borsası haftanın son gününü sert bir düşüşle tamamladı!

New York borsası, enflasyon ve büyüme odaklı telaşlar nedeni ile haftanın son işlem gününü dev bir düşüşle sonlandırdı.

TEB’liler okul harcamalarından korkmayın! Dev kampanya sizleri bekliyor! İşte detaylar!

TEB emekli promosyon ödemeleri ile adından sıkça söz ettiren bankalardan biridir. TEB bu seferde sunduğu kampanyalar ile adından söz ettirmeye niyetli. TEB eğitim kurumu harcamalarına 200 Bonus veriyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte bütün detayları ile TE

Zam yağmuruna tutulan iPhone 13'e indirim! Acele edin bu fiyata bir daha bulamazsınız! 20 Eylül 2022 fiyat listesi...

Apple'ın dev zammının ardından iPhone almaktan vazgeçenlere müjde geldi. Amazon, iPhone 13'ü indirimli fiyat etiketi ile satışa çıkardı. Hala bu fiyata varken elinizi çabuk tutun! Peki, Amazon'da iPhone 13 fiyatları ne kadar? İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi...

A101'den müjde! Dev zam sonrası bu fiyata iPhone 13 varken havada kapın! 14 Eylül 2022 fiyat listesi...

Apple'ın dev zammının ardından iPhone almaktan vazgeçenlere A101'den müjde geldi. A101, iPhone 13'ü satışa çıkardı. Hala bu fiyata varken elinizi çabuk tutun! Peki, A101'de iPhone 13 fiyatları ne kadar? A101'de iPhone 13 kaç TL? İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ankaranın Dev Maketi sergilenecek Haberi

Ankaranın Dev Maketi sergilenecek

Şehircilik ve mimarlık alanlarındaki Türkiye’de iki farklı ilk, TSMD tarafından Ankara’da gerçekleştiriliyor. Yaklaşık 8 ayda tamamlanan; Başkentin omurgasını oluşturan 7 kilometrelik Atatürk Bulvarı’nı ortaya koyan 14 metrelik dev Ankara ‘kent maketi’, Türkiye’de ilk özelliği taşıyan TSMD Mimarlık Merkezi’nde sergilenecek. “Kale’den Kule’ye” isimli dev ‘kent maketi’ ve ‘Mimarlık Merkezi’, gerçekleştirilecek çifte açılışla hizmete sunulacak. 


Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD), imza attığı Re-ACT Pojesi ile Türkiye’de ilklere imza atmaya devam ediyor. Re-ACT (Re-Reading Architecture As A Cultural Transformation-Kültürün İzlerini Mimarlık Üzerinden -Yeniden- Okumak) Projesi, Türkiye’de modern bir model olarak ayrıcalıklı bir konuma sahip olan Ankara’da gerçekleştiriliyor. 


Türkiye’de çifte ilk, tek açılışta buluşuyor


TSMD, Mimarlık ortamının birçok paydaşını bir araya getirecek, daha da önemlisi mimarlık mesleğinin toplumsal alanda tanınıp saygı görmesine zemin oluşturacak, toplumda mimarlık...