21 / 05 / 2024

ankaranın nerelerinde saat kulesi var

ankaranın nerelerinde saat kulesi var

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte ‘saat ekonomisi’ başlattı. Belediye son 1 yılda, şehrin farklı bölgelerine yerleştirilmek üzere 50’den fazla saatin ihalesini yaptı. Seçime kadar 52 saat kulesinin açılması bekleniyor...

Bakan Uraloğlu'ndan hızlı tren müjdesi geldi! Süre 2 saat 45 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'nın tamamlanmasıyla 7 saat mesafesi olan Ankara-Samsun arasının 2 saat 45 dakikaya ineceğini söyledi.

Marmara dün gece sallandı! Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul için uyardı: Süre dolmak üzere, 7 şiddetinde...

Dün gece saat 23:05'te Marmara Denizi Balıkesir açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem oldu. Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul için uyarılarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika deprem açıklaması! Beklenen Marmara depremi geliyor mu?

AFAD, dün gece saat 23:05 sıralarında, Erdek açıklarında  4,1 büyüklüğündeki deprem meydana geldiğini duyurdu. Kentte herhangi bir olumsuz bir durum olmazken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika deprem açıklaması geldi. 

İslam Memiş altın almak isteyenler için hem gün hem de saat verdi! Duyan kuyumcuya koşacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın almak isteyen yatırımcılar için gün ve saat vererek fırsatı kaçırmamaları konusunda uyardı.

Bakan Nebati açıkladı! 7 gün 24 saat hizmet sunacak 'bilişim köyleri' geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bilişim Kenti Mersin Projesi kapsamında gençlerin eğitim alarak çalışabileceği ve 7 gün 24 saat hizmet sağlayacak "bilişim köyleri" kuracaklarını belirtti.

Euro 3 saat sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası önceden açıkladı! Elinde euro olanlar gardını alsın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı toplantısı piyasalar tarafından bekleniyor. Euro kurunun yönü 3 saat sonra belli olacak. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi?  Avrupa Merkez Bankası önceden açıkladı! Elinde euro olanlar gardını alsın.

Doların yönü 11 saat sonra belli olacak! Geri sayım başladı! Rakam paylaşıldı! Doları olanlar koşun bakın

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı, bugün 21:00'da açıklanacak. Karar sonrasında doların yönü tamamen belli olacak. Geri sayım başladı. akam paylaşıldı! Doları olanlar koşun bakın.

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

Altın fiyatlarının 4 saat sonra nasıl olacağı belli oldu! Yastık altında altını olanlar hazır olun!

Altın, ABD enflasyon rakamlarına odaklandı. Enflasyon rakamları öncesinde altın fiyatları güne yükselişle başladı. Peki altın fiyatları ne olacak? 

Euro 24 saat sonra resmen böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı! Rüzgar değil fırtına geliyor

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2023 Mart faiz kararını 24 saat sonra açıklayacak. Kararın açıklanması ile euronun yönü resmen böyle olacak! Rüzgar değil fırtına geliyor...

Altın fiyatlarını alt üst edecek kıyamet için analistler gün ve saat verdi!

Bugün ons altın rekor üstüne rekor kırarak 2 bin dolara doğru hızlanırken, gram altın 1.171 TL ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Altın almak isteyenler bu haberi okumadan altın almamalı! İşte ayrıntılar...

Gram altının 24 saat içerisinde ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı görenlerin adeta aklı gitti! Hemen bakın!

Gram altının 24 saat içerisinde ne kadar olacağı resmen açıklandı... Açıklanan bu rakamı görenlerin adeta aklı gitti... Hemen bakın...

ankaranın nerelerinde saat kulesi var Haberi

ankaranın nerelerinde saat kulesi var


30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte ‘saat ekonomisi’ başlattı.


Belediye son 1 yılda, şehrin farklı bölgelerine yerleştirilmek üzere 50’den fazla saatin ihalesini yaptı. Haziranda 34 saat kulesi ihalesinde sözleşme fiyatı 5 milyon 812 bin TL olurken, 16 saat kulesi için yapılan ihalede ise fiyat 4 milyon 238 bin TL oldu. İki kent giriş kapısı ve 2 saat kulesi yapım ihalesinde kazanan firmanın teklifi, 11.4 milyon TL.


TÖRENLE AÇILDI

Seçime kadar 52 saat kulesinin Ankara’nın değişik bölgelerinde kullanıma açılması bekleniyor. Kamu İhale Kurumu kayıtlarına göre, bugüne kadar Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan saat ihalelerinin toplam büyüklüğü 21 milyon 740 bin TL. Söz konusu rakama, 2 şehir kapısı yapım işi de dahil. Bunun nedeni de ihalelerden birinin “2 şehir kapısı...