01 / 07 / 2024

ankaranın simgesi kule ne zaman yapılacak

ankaranın simgesi kule ne zaman yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Avrupa' nın en büyük tema parkının "Ankapark" olacağını anlatarak, bu projenin Ankara turizmi için en büyük yatırım olacağını aktardı...

Soğan pahalılığın simgesi haline geldi: ‘Beş senedir soğanı konuşuyoruz’

Yüksek enflasyonun, pahalılığın resmen simgesi durumuna gelen kuru soğan, yine seçim meydanlarında boy gösteriyor. Yurttaşlar “Beş senedir kuru soğanı konuşuyoruz” diyor.

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Şanlıurfa'daki 800 yıllık Döşeme Camii yeniden açılıyor!

Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yer alan, zeminindeki kayma ve su sızıntısı sonucunda 5 yıl boyunca kapalı halde bulunan 800 yıllık Döşeme Camii restore edildi. Zemini sağlamlaştırılan caminin Ramazan ayında ibadete açılması planlanıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü yükseliyor!

Cumhuriyet'in 100'üncü yılını simgesi olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı. Lapseki ve Gelibolu yakalarında denize batırılan kesonlar üzerine blokların yerleştirilmesiyle yükselen köprü ayaklarına, vinç yardımıyla ikinci bağ kirişleri yerleştirildi.

Bağdat Caddesi 'Bağdat Caddesi Derneği' ile kurumsallaşıyor!

Kadıköyün simgesi olan ve dünyada birçok alışveriş caddesini geride bırakan Bağdat Caddesi, Bağdat Caddesi Derneği ile kurumsallaşıyor...

Atom bombasının simgesi olan bina 75 yıldır onarılmıyor! 

Japonya’nın Hiroşima şehrindeki üç katlı tuğla bina 1945 yılından bu zamana harabe olarak duruyor. UNESCO Dünya Mirası listesindeki bina 75 yıldır onarılmıyor. 

İş Kuleleri Kule 3 kiralaması son durum 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İş Kuleleri Kule 3'ün muhtelif kiracılara kiralama çalışmaları devam ediyor..

Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe'de son durum!

Bir zamanlar çarpık yapılaşma ve kalitesiz yapılarıyla gündemde olan Fikirtepe’de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Rönesans Neva Towers'a “Dünyanın En İyisi” ödülü!

Rönesans’ın, Moskova’nın simgesi olan Moscow City’de satış rekorları kıran dev gökdelen projesi “Neva Towers”, Avrupa’dan sonra dünyanın da “en iyileri” arasında yerini aldı.

Yedigöller yenileme ihalesine çıkarılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’nın simgesi haline gelen 14 yıllık Yedigöller’i yenilemek için 8 Eylül’de yapım ihalesine çıkıyor.

Emlakkulisi.com sektör buluşması gerçekleşti!

Emlakkulisi.com sektör buluşması bugün B Kule Kat: 54'te gerçekleştirildi. Sektör sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda birçok firma temsilcileri fikirlerini paylaştı. İşte toplantının satır başları..

Emlakkulisi.com sektör buluşması gerçekleşti!

Emlakkulisi.com sektör buluşması bugün B Kule Kat: 54'te gerçekleştirildi. Sektör sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda birçok firma temsilcileri fikirlerini paylaştı. İşte toplantının satır başları..

Eyfel Kulesi'nin çevresine cam duvar projesi onaylandı!

Fransa'nın simgesi olan Eyfel Kulesi'nin çevresine kurşun geçirmez cam dikilmesi, Paris Belediye Konseyi tarafından onaylandı. Onayın terör saldırılarına karşı olduğu belirtildi.

ankaranın simgesi kule ne zaman yapılacak Haberi

ankaranın simgesi kule ne zaman yapılacak


Ankara'ya aşık olduğunu anlatan Gökçek, "Ankara benim hayatım, benim sevdam, benim toprağım, ben Ankara ile Ankaralı kardeşlerimle kader birliği yaptım. Ben bu şehri evim, ocağım, yuvam olarak gördüm. Sizleri de aynı çatı altında bir arada yaşadığımız kardeşlerim  olarak görüyor, öyle benimsiyor, öyle kabul ediyorum" ifadesini kullandı.


Gökçek, kendilerinden önce Ankara'ya birçok yönetimin geldiğini ancak hiçbirinin kendi dönemlerindeki kadar üretmediğini, eser meydana getirmediğini belirtti.


"Seçim sürecinde bol keseden atanlar var. Eser üretmekten, hizmet üretmekten, proje üretmekten bahseden yok. Seçim kampanyalarını proje anlatmak üzere değil karalama yapmak, çamur atmak, iftira atmak üzerine kurmuşlar" diyen Gökçek, en iyi bilinen işin bu olduğunu savundu.


Gökçek, "Onların ellerinde yıllardır tek bir proje var, yalan atmak, iftira atmak, milli birliğimizi, kardeşliğimizi, toplumsal barışımızı hedef almak" diye konuştu.


Ankara'yı 2023...