21 / 05 / 2024

ankaranın vinçli binası

ankaranın vinçli binası

Ankara’nın en bilinen gayrimenkulleri arasında yer alan, ‘vinç’li bina olarak da tanınan gökdelen icradan satışa çıkıyor. Gayrimenkul 318 milyon TL muhammen bedelin yarısı üzerinden 159 milyon TL’den başlayan fiyatla açık arttırma yöntemi ile satılacak.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Halk GYO Şişli Binası'nın 2023 yılı değeri 152 milyon 556 TL!

Halk GYO'nun Şişli Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 152 milyon 556 TL oldu.

İZBAN'ın ana hizmet binası kaçak çıktı! 

Sayıştay tarafından İZBAN'ın ana hizmet binasının yapı ruhsatı olmadığı tespit edildi. İşte detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın binası boşaltılıyor! Riskli raporu verildi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Emek Mahallesi binasından çıkma kararı aldığı ifade edildi. Riskli raporu verildiği ve personele taşınma kararının sözlü olarak iletildiği iddia edildi.

Altın inişli çıkışlı seyrini sürdürüyor! Gram altın bir zirvede bir dipte! 1 gramı bile olan koşsun baksın!

17 Mayıs Çarşamba altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları dün dip seviyelere kadar gerilerken bugün güne yükselişle başladı. Altın inişli çıkışlı seyrini sürdürüyor! Gram altın bir zirvede bir dipte! 1 gramı bile olan koşsun baksın! 17 Mayıs 2023 alt

Doruk Kule Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Kule Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Satılmış Doruk tarafından kuruldu.

Migros yine yaptı yapacağını! 8'li tuvalet kağıdı 37 TL'den satışta! yetişen alır

Tuvalet kağıdında büyük indirim Migros'tan geldi. 8'li tuvalet kağıdının 37 TL'ye kadar gerilediği ilanı yapıldı. İşte tuvalet kağıdı indirimine ait merak edilen tüm ayrıntılar.

TSKB GYO Tahir Han'ın değerini açıkladı! İşte o rakam...

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kemankeş Mahallesi, Kemankeş - Murakıp Sokak 121 pafta, 77 ada ve 57 no'lu parseldeki Tahir Han Binası'nın değeri belli oldu. İşte o rakam...

Halk GYO Şişli binasının 2022 değeri belli oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Şişli binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Şişli binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Şişli binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek yapısı olacak

İstanbul Finans Merkezi yerleşkesi içinde yükselen Merkez Bankası binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek binası olacak. Söz konu projenin tasarımını Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Marmaris’teki Yazlık Konut'un mimarı olan Şefik Birkiye’nin şirketi VizzionArchitects gerçekleştirdi.

Evim Mağdurları bir kez daha TMSF önünde! 54 bin Evim Mağduru tek ses tek yürek!

Faizsiz konut şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları bugün Şişli'de yer alan Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu binası önünde bir araya gelerek bir basın açıklaması yaptı. İşte Evim Mağdurları tarafından yapılan o basın açıklaması...

Evim Mağdurları bugün yeniden TMSF'ye gidiyor!

Faizsiz konut şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları bugün Şişli'de yer alan Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu binası önünde toplanıp basın açıklaması yapacak.

Halk GYO Şişli binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Şişli binasının takdir edilen piyasa değeri 28 milyon TL oldu. Gayrimenkulün tamamının aylık toplam KDV hariç kira değeri 143 bin 500 TL olurken, KDV dahil toplam satış değeri 33 milyon 40 bin TL oldu. 

ankaranın vinçli binası Haberi

ankaranın vinçli binası

Ankara’da inşaa edilen, ancak bankayla yaşanan finansal sıkıntılardan dolayı bitirilemeyen gökdelen satışa çıkarıldı. Ankara 22. İcra Dairesi tarafından 318 milyon TL muhammen bedel ile, 159 milyon TL üzerinden açık artırma ile satışa çıkarılacak olan bina 34 katta toplam 87 bin metrekarelik büyüklüğe sahip. Ankara’nın en değerli bölgeleri arasında yer alan Çankaya’da bulunan gayrimenkulün birinci tur satışı 21 Ağustos’ta yapılacak olup, satış bu turda gerçekleşmediği takdirde 16 Eylül’deki ikinci turda alıcısını bulacak.


Ankara’nın en değerli arazisinde yer alıyor

Çankaya’nın merkezinde satışa çıkan gökdelen, Ankara’nın en değerli bölgesindeki 19,000 metrekarelik arazisiyle de dikkat çekiyor. Başbakan’ın kaldığı Çankaya Köşkü’ne, diğer bakanlıklara ve Ankara’nın merkezi lokasyonlarına yakınlığı gibi birçok avantaja sahip olan 34 katlı gökdelen; otel, alışveriş merkezi, kongre merkezi, yer altı otoparkı ve rekreasyon...