25 / 07 / 2024

Ankaraspor Kulübünün gayrimenkulleri

Ankaraspor Kulübünün gayrimenkulleri

İsim değişikliği ile Osmanlıspor olan Ankaraspor Kulübünün taşınmaz mallarının akıbeti meclis gündemine taşındı..

Galatasaray Florya'daki arazisini satıyor! Kulübün kasasına 400 milyon dolar girecek! 

Galatasaray, Florya'daki arazisini satışa çıkardı. Bu satışla birlikte, kulübün kasasına 400 milyon doların üzerinde bir para girecek. 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübüne sponsor oldu!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün lider firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.

Galatasaray başkan adaylarının gayrimenkul planları!

Galatasaray Spor Kulübü'nün başkanlık seçimleri 18 Haziran'da yapılacak. Başkan adayları bir bir hedeflerini açıklamaya başladı. Peki Galatasaray'ın gayrimenkulleri ne olacak? Adayların gayrimenkullere ilişkin planları ne?

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

Göztepe Kulübü, Gürsel Aksel Stadı'nı 10 yıl kiralamak istiyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın devir işlemleri hakkında bilgi verdi. 

Paris Hilton: Evimdeki gece kulübünü, sinema salonuna çevirdim!

16 aydır evinin tadilatta olduğunu söyleyen Paris Hilton, ''Evimin içinde gece kulübü vardı; Club Paris. Artık ihtiyaç duymuyorum. Büyüdüm. Kulübü sinema salonuna çevirdim'' dedi.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün stadı 5 yıldır atıl halde bekliyor! 

Karşıyaka Spor Kulübü'nün stat ihalesi 15 Haziran 2017’de 62 milyon lira bedelle ikinci kere ihale edilmişti. Vatandaşların imar planını şikayet etmesi üzerine ihale iptal edildi...

Galatasaray gayrimenkulleri ve hesaplarındaki hacizlerin kaldırıldığını açıkladı!

Galatasaray Kulübü, kulübün gayrimenkulleri ve hesapları üzerindeki bütün hacizlerin kaldırıldığını duyurdu...

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün sponsoru oldu!

Türk sporuna desteğine devam eden FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadelelerde bulunan 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün isim sponsoru oldu. 

Galatasaray'ın kurtuluş projesi kulübü çıkmaza mı soktu?

Galatasaray’ın ‘tarihimizin en büyük projelerinden’ şeklinde ifade ettiği Florya ve Riva projelerinde yaşanan son gelişmeler kulübün tarihindeki en borçlu dönem olacak gibi görünüyor…

Ankaraspor Kulübünün gayrimenkulleri Haberi

Ankaraspor Kulübünün gayrimenkulleri

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, isim değişikliği ile Osmanlıspor olan Ankaraspor Kulübünün taşınmaz mallarının akıbetine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Gök önergesinde "İmar yetkisi Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde bulunan Gölbaşı İlçesi'ne bağlı Karagedik, Yenimahalle İlçesi'ne bağlı Yukarıyurtçu, Keçiören İlçesi'ne bağlı Kavacık Subayevleri ve Pursaklar İlçesi'ne bağlı Gicik Mahallelerinde, sonrada adı Osmanlıspor olarak değiştirilen Ankaraspor Kulübü'nün 150 futbol sahası büyüklüğünde aşağıda ada ve parsel numaraları yazılı taşınmaz mal edindiği bilinmektedir. Ankaraspor Kulübünün yukarıdaki taşınmazları edindiği dönemde Kulübün Onursal Başkanı aynı dönemde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını da yürüten İ. Melih Gökçek'tir." şeklinde açıklama yaparak 5 sorusuna yanıt aradı.

Gök'ün soruları

1- İsim değişikliğine giderek Osmanlıspor adıyla 1. Ligde mücadele veren...