08 / 07 / 2024

Ankastre setleri kaç para

Ankastre setleri kaç para

Koçtaş’ta satışa sunulan 3’lü Candy Inox ankastre seti, montaj dahil 799.90TL’lik cazip fiyatı ve tasarımıyla mutfaklara şık ve modern bir hava katıyor.

Vestel'den ankastre kampanyası! Büyük indirimi kaçırmayın! 8 Haziran 2023 fiyat listesi...

Vestel, haziran kampanyalarına mutfaklara şıklık katan ankastre ürünlerle devam ediyor. 3'lü ankastre setlerin yanı sıra ankastre fırın ile ocak alışverişlerinde de indirim uyguluyor. Peki, Vestel Ankastre Set fiyatları kaç TL? 

Bosch SMI4IMS60T Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi kaç TL'ye satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, gelişmiş teknolojisi, enerji sınıfı, sessiz çalışan motoru ve çeşitli programları ile tek seferde 13 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlıyor. 

Vestel AF-8685 B 69 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL! Teknik özellikler neler? 

Vestel ankastre fırın gelişmiş teknolojisi ve çeşitli pişirme fonksiyonu ile aynı anda aynı ısıda bir kaç yemeğin pişirilmesini sağlıyor. Peki Sıcak Hava Kalkanı Teknolojisi ne işe yarıyor? 

BİM’de çeyiz düzenlere bayram ettirecek indirimler! Set üstü ocak 1399 TL’ye, ankastre set 3799 TL’ye, borcam 119 TL...

BİM’in çeyiz düzenlerin kaçırmaması gereken 24 Mart 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de Set üstü ocak 1399 TL’ye, ankastre set 3799 TL’ye, borcam 119 TL’ye düştü. Stoklar tükenmeden yetişin! 24 Mart 2023...

Vestel AF-8785 G 78 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL, teknik özellikleri neler? 24 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Ankastre fırın gelişmiş teknolojisi ile bir çok yemeğin aynı anda aynı ısıda pişirilmesini sağlıyor. Peki Buharlı pişirme teknolojisi ne işe yarıyor? 

Arçelik'ten AFry Ankastre Fırın alana 1.599 TL değerinde kahve makinesi hediye! 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Bu kampanya kaçmaz! Arçelik, AFry Teknolojili ankastre fırın alanlara Mini Telve Türk Kahve Makinesi hediye ediyor. Peki, Arçelik'in kampanyası ne zaman sona erecek, AFry teknolojisi nedir? AFry Ankastre Fırın özellikleri ne, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Vestel AF-107892 X WIFI Ankastre Fırın kaç TL, özellikleri neler? İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi..

Vestel AF-107892 X WIFI Ankastre Fırın, şef gibi pişir teknolojisiyle Türk ve Dünya mutfağına ait 150'den fazla tarife ulaşmanızı ve yeni deneyimler yaşamanızı sağlar. 

Mediamarkt'ta ankastre ocak, davlumbaz ve fırınlarda %15’e varan indirim! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Mediamarkt'ta ankastre ürünlerde sepette indirim fırsatı başladı. Yüzde 15’e varan indirimler, seçili ankastre fırın, ocak ve davlumbazlar için geçerli. Peki; Mediamarkt'ta Bosch ankastre fırın ne kadar? Vestel ankastre ocak kaç TL?

Kendi kendini temizleyen Bosch ankastre fırın en uygun nerede? 3 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Gövdesi leke tutmayan Bosch’un üst segment bu ankastre fırını “Eco Clean” teknolojisi sayesinde kendi kendini temizleyebilen özellikte. Peki Bosch ankastre fırının başka hangi özellikleri var? En uygun nerede satılıyor?  

Vestel AO-651049 SDG-Prestij Ankastre Ocak kaç TL, özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel AO-651049 SDG-Prestij Ankastre Ocak, zaman ayarlı alev teknolojisi, geniş hacimli ocak gözleri ve gaz söndürme emniyeti sayesinde ev hanımlarına kullanım kolaylığı sağlar.

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın,camlı kapak tasarımı,pişirme işlemi bittiğinde sesli uyarı sistemi  ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile mutfaklarda yerini alıyor.

Profilo OO36P9010D Cam Ankastre Ocak kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo Cam Ankastre Ocak şık tasarımı ve sahip olduğu farklı pişirme fonksiyonları sayesinde mutfaklarda yerini alıyor.Peki gaz kesme emniyeti ne işe yarıyor?

Vestel AF-9786 S 73 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Ankastre fırın sahip olduğu 4 tepsi 4 yemek teknolojisi,meyve ve sebze kurutma özelliği ve çeşitli pişirme fonksiyonları sayesinde çokça tercih ediliyor. 

Ankastre setleri kaç para Haberi

Ankastre setleri kaç para

Evini ve yaşam alanlarını güzelleştirmek isteyenlerin ilk durağı olan Koçtaş, ankastre setlerinde geniş ürün seçeneğini tüketicilerin beğenisine sunuyor.


Koçtaş’ta satışa sunulan 3’lü Candy Inox ankastre seti, montaj dahil 799.90TL’lik cazip fiyatı ve tasarımıyla mutfaklara şık ve modern bir hava katıyor. 3’lü Inox ankastre setinde; ankastre davlumbazlar 3 farklı emiş gücü ayarının yanısıra bacalı ya da karbon filtreli kullanım özelliğiyle öne çıkarken, Inox ankastre ocaklar ise otomatik düğmeden ateşleme ve gaz kesme emniyeti  ile dikkat çekiyor. Inox ankastre fırınlar ise 3 farklı pişirme fonksiyonu ve parmak izi tutmayan dış yüzey özelliğiyle tüketicilere kullanım kolaylığı sağlıyor.


Koçtaş’ta bulunan onlarca çeşit ankastre setleri arasından mutfaklarına en çok yakışanı seçmek isteyenler, en yakın Koçtaş mağazasını ya da koctas.com.tr internet mağazasını ziyaret...