16 / 05 / 2024

Ankutsan 4. tesisi

Ankutsan 4. tesisi

Antalya’nın hızlı şirketlerinden Ankutsan, dördüncü tesisini Ankara’da devreye aldı. Mukavva sektöründe sadece yarı mamul üretimi yapacak Başkent OSB’deki tesis için 25 milyon doları aşkın bir yatırım yapıldı.

Hyundai'den 4,3 milyar dolarlık pil tesisi yatırımı

Hyundai Motor Group ve LG Energy Solution Perşembe günü , Hyundai'nin güneydoğu Georgia'daki yeni elektrikli araç montaj fabrikasının bir parçası olarak 4,3 milyar dolarlık bir elektrikli pil fabrikası kuracaklarını duyurdu.

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıl kiraya veriyor! 19 Ocak'taki ihaleyi kaçırmayın!

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıllığına kiraya vereceğini duyurdu. 19 Ocak 2023’teki ihalenin bedeli 19 milyon 200 bin TL.

Odunpazarı Belediyesi Yap-İşlet-Devret modeliyle spor tesisi yaptıracak! İhalesi 4 Temmuz'da!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de spor tesisi yaptıracak. Söz konusu ihale 4 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

Şişli Belediyesi'nden 11.4 TL'ye 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Şişli Belediyesi, akaryakıt ve LPG satış istasyonu, market, araç yıkama tesisi ve benzer eklentilerini içeren 4 bin 202 metrekarelik taşınmazı 11 milyon 400 bin TL'ye 10 yıllığına kiraya verecek.

Adıyaman'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık LPG dolum tesisi ve binası!

Adıyaman 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Adıyaman ili, Merkez ilçesi, Karapınar Mahallesi 914 ada 4 parselde yer alan LPG dolum tesisi ve binasını 6 milyon 514 bin 481 TL'ye icradan satıyor...

Niğde'de 4.2 milyon TL'ye satılık sosyal tesis!

Niğde Belediye Başkanlığı, Niğde Sarıköprü'de yer alan sosyal tesisi 4 milyon 250 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Büyükada'ya 4 bin 600 metrekarelik spor tesisi kurulacak!

Seçim çalışmaları kapsamında Büyükada'ya giden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ''Adalar-Bakırköy hattı tekrar kurulacak, hayırlı uğurlu olsun. Adalar'dan Büyükada'dan Maden Mahallesi'ne spor tesisi yapacağız'' diye konuştu.

Trakya Üniversitesi 4 bin 500 kişilik yurt yaptırıyor!

Trakya Üniversitesi, 4 bin 500 kişilik öğrenci yurtları ve sosyal tesisleri yapım işi irtifak hakkı tesisi ihale ediyor. İhale 29 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Konya Karatay'da 4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya İli, Karatay İlçesi Fetih Mahallesi'nde yer alan üretim tesisi vasıflı gayrimenkul 4 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 20 Şubat 2018 olarak belirlendi. 

Erzurum Aziziye'de 4.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Erzurum İli, Aziziye İlçesi, Kayapa Mahallesi'nde yer alan besi tesisi vasıflı gayrimenkul 4 milyon 128 bin 843 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ordu Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi 4 Ekim'de açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi'nin 4 Ekim'de hizmete açılacağını belirtti.

Ankutsan 4. tesisi Haberi

Ankutsan 4. tesisi

Antalya’nın hızlı şirketlerinden Ankutsan, dördüncü tesisini Ankara’da devreye aldı. Mukavva sektöründe sadece yarı mamul üretimi yapacak Başkent OSB’deki tesis için 25 milyon doları aşkın bir yatırım yapıldı.


Geçen yıl adını ‘devler ligi’ne yazdıran Antalyalı Ankutsan, bu yıl da Başkent OSB’deki yatırımını devreye aldı. Firmanın Antalya, Mersin ve İstanbul’dan sonra dördüncü bir kentte yaptığı bu yatırımın tutarı 25 milyon doları aşıyor. Yeni tesis mukavva sektöründe sadece yarı mamul üretimi ve satışı gerçekleştirerek bir ilke imza atacak.


Ankutsan’ın İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) her yıl açıkladığı “2015 Türkiye’nin En Büyük İkinci 500 Sanayi Kuruluşu” listesine 432’nci sıradan adım attığını hatırlatan Ankutsan AŞ Kurucu Ortağı Rüstem Kesgi, Ankara yatırımları ile ilgili de bilgi verdi. Kesgi, “Başkent OSB’ye 2015 Aralık ayında arazi için başvurmuştuk. 2016 yılının...