05 / 05 / 2024

Anne Hathaway ev

Anne Hathaway ev

Hollywood ünlüleri arasında ilginç bir moda var. Hamile kaldığını öğrenen birçok ünlü bebekleri dünyaya gelmeden yeni bir ev alıyor. Teigen ve kocası John Legend ünlü şarkıcı ev satın alıp bebekleri için dayayıp döşemeye başladı.

Ev kadını ve anneler müjde! Yeni emeklilik sistemi yüz güldürecek, çalışan çalışmayan her kadın faydalanacak...

Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulmasından sonra ev hanımlarının sosyal güvencesi ve erken emekliliğini sağlayacak sistem için çalışmalar hızlandırılacak. Bu kapsamda milyonlarca ev kadını ve anne emekliliğe kavuşacak.

Seth Rogen Batı Hollywood'dan 2 milyon dolara ev aldı!

Ünlü oyuncu Seth Rogen, anne ve babası için ev aldı. Aktör, İspanyol tarzı ev için 2 milyon doları gözden çıkardı.

Erkan Petekkaya anne ve babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon TL'ye ev aldı!

Oyuncu Erkan Petekkaya Alzheimer’a yakalanan annesi ve demans hastası olan babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon liraya ev aldı...

Mardin'de çöp ev tepkisi!

Mardin'in Kızıltepe Fırat Mahallesi'nde bir anne ile kızın yaşadığı ev mahalleliyi dışarıya çıkamayacak hale getirdi. Mhalle sakinleri, sorunlarına çözüm bekliyor.

Çağatay Ulusoy ailesine Marmaris'ten ev aldı!

Genç oyuncu Çağatay Ulusoy, vefalı bir evlat olduğunu kanıtladı. Ulusoy, Marmaris'ten anne ve babası için 500 bin lira değerinde ev satın aldı.

Aysel Gürel'in evi 500 bin dolara satıldı!

Ünlü oyuncu Müjde Ar, ünlü söz yazarı Aysel Gürel’in Nişantaşı’ndaki evini sattı. Anne yadigarı ev, 500 bin dolara satıldı.

Çinliler ev sahipliğinde ABD'yi geçti!

Çinliler ev sahipliğinde ABD'yi geçti. Çin'dei milenyum kuşağı ABD'deki yaşıtlarına göre iki kat daha fazla ev sahibi... Ülkedeki anne ve babalar oğullarının evlenebilmesi için ev sahibi olmalarını sağlıyor.

Bayburt'ta kerpiç ev çöktü!

Bayburt'ta iki katlı kerpiç evin çökmesi sonucu anne ve kızı yaralandı. Merkeze 35 kilometre uzaklıktaki Pelitli köyünde alt katı ahır olarak kullanılan Nizamettin Alan'a ait iki katlı kerpiç ev, henüz belirlenemeyen nedenle çöktü.

Özbekistan'da dar gelirli ailelere 13 bin ev inşa edilecek!

Özbekistan'da "Sağlıklı Anne ve Çocuk Yılı” ilan edilen 2016 yılında kırsal kesimlerde yaşayan dar gelirli aileler için 13 bin müstakil ev inşaatı da öngörülüyor. Bu çerçevede anne ve çocukların yaşam koşullarının iyileştirilmesi hedefleniyor.

Babadan oğula ev hibe edilir mi?

Tapu devir işlemleri akrabalık ilişkisi bulunan kimseler arasında da yapılabiliyor. Anne veya babalar çocuklarına mal hibe etmek isteyebiliyor. Peki, babadan oğula ev hibe edilir mi? Babadan oğula ev hibe edilirse ne olur?

Adana Belediyesi şehit ailelerini ev sahibi yapacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, şehit eşlerinin, anne ve babalarının ev sahibi olması için konuyu belediye meclisi gündemine getireceklerini, kendilerine her türlü desteği sağlayacaklarını bildirdi.

Karadeniz usulü ev!

Rize Çayeli'nde yaşayan Dursun Ali Kara (57), annesinden kalan evin yerine yeni bir ev yapmak zorunda kaldı. Anne yadigarını yıkmaya gönlü el vermedi. Tek katlı ahşap evi çay alım yerinin çatısına taşıdı.

Ata Demirer Cihangir'den 2 milyon dolara annesine ev aldı!

Ata Demirer, kendisine yakın oturmasını istediği annesi için kesenin ağzını açtı, Cihangir’den 2 milyon dolara ev aldı. 2012’NİN nisan ayında oyuncu Özge Borak’la evlenen Ata Demirer’i anne hasreti sardı.

Anne Hathaway ev Haberi

Anne Hathaway ev

Hollywood ünlüleri arasında ilginç bir moda var. Hamile kaldığını öğrenen birçok ünlü bebekleri dünyaya gelmeden yeni bir ev alıyor. Belki de yeni bir hayata yeni bir başlangıç yapma amacını taşıyan bu modanın son temsilcileri de oyuncu Anne Hathaway ile model Chrissy Teigen oldu. Önce Teigen ve kocası John Legend ünlü şarkıcı Rihanna'nın eski evini satın alıp yeni doğacak bebekleri için dayayıp döşemeye başladı. Şimdi de Anne Hathaway ve kocası Adam Schulman kısa bir süre sonra doğacak bebekleri için New York'ta bir çatı katı daire satın aldı.


Top model Chrissy Teigen ve müzisyen kocası John Legend da ilk bebeklerini yakında kucaklarına alacak. Ünlü çift doğuma hazırlanırken Los Angeles'ta bir malikane satın aldı.



Çift bu malikane için 14.1 milyon dolar ödedi. Bu...