03 / 05 / 2024

anne hediye

anne hediye

Trendyol’da Anneler Gününe Özel 7-8 Mayıs tarihlerinde küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde büyük indirimler var. Peki Trendyol’da hangi ürünler indirim var? İşte Trendyol’da indirime giren ürünler ve annenize alabileceğiniz bazı ürünlerin fiyat listesi.

O banka anne babalara eğitim harcamaları için tam bu kadar para hediye edecek!

Okulların açılmasına sayılı günler kala bütün bankalar peş peşe eğitim harcamalarına ilişkin kampanyalar düzenlerken yeni bir kampanya haberi de QNB Finansbank’tan geldi. QNB Finansbank, eğitim harcamalarına 600 TL hediye edeceğini duyurdu.

Anne babalara müjde! Resmen peşe peşe açıklandı! Hesabınıza yatacak parayı hemen öğrenin!

Okulların açılmasına az bir süre kala Akbank’tan anne babaları sevindirecek bir kampanya haberi geldi. Abank, Axess'le giyim ve kırtasiye sektörlerinde yapılacak bin lira üzeri 2’nci alışverişe 50, toplamda 200 lira chip para hediye edeceğini duyurdu.

Anne babalar dikkat! Çocuklarınız için tam bu kadar para alacaksınız!

Okulların açılmasına az bir süre kala Denizbank’tan anne ve babaları sevindirecek bir haber geldi. Denizbank, eğitim harcamalarına 400 TL hediye edeceğini açıkladı.

Karnesi güzel gelen öğrencilere Aile Bakanlığı'ndan müjde! Anne babalar hemen başvursun! 5.104 TL para şık diye yatacak!

Müjde gibi müjde resmen geldi! Karnesi güzel olan öğrencilere  bir hediye de Aile Bakanlığı'ndan! Başarılı öğrencilere 5.104 TL para verilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilmişti. Anne babalar acele edin siz de başvurun! İşte ayrıntılar...

Gül İnşaat'tan Anneler Günü'ne özel 10 bin liralık hediye çeki!

Gül İnşaat, Anneler Günü için Vista Garden, Vista Residenza 4 veya Vista Konakları'ndan daire satın alan tüm annelere ve geleceğin anne adaylarına, yeni evlerinin mobilya alışverişinde kullanabilecekleri 10 bin TL değerinde hediye çeki veriyor...

TİKA, Kenya'ya Anne ve Çocuk Sağlığı Merkezi açtı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Başkanı Serdar Çam ve beraberindeki heyet, Kenya'nın başkenti Nairobi’de TİKA Nairobi Program Koordinasyon Ofisi ve İjara Bölgesi’ndeki Anne Çocuk Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi...

Hediye ve hibeler beyan edilir mi?

Hediye ve hibeler beyan edilir mi?: Hediye/hibe niteliğindeki eşyayı alan ilgilisi, eşya değerinin on aylık net asgari ücret toplamını aşan değerde olduğunu belirlemesi halinde, il defterdarlığına değer takdiri için kurumları vasıtasıyla gönderir...

Acun Ilıcalı anne ve babasının anısına huzurevi yaptıracak!

Yardımseverliğe her zaman 'Var'... Acun Ilıcalı, 24 yıl önce trafik kazasında kaybettiği anne-babasının adına bir huzur evi ve rehabilitasyon merkezi açacak. Muhtaçlara destek olacak...

Venezia'dan 8 Mart’ta satış ofisine gelen kadınlara kara kalem portresi hediye!

Venedik’in güzelliğini İstanbul’a taşıyan Viaport Venezia, Kadınlar Günü’nü unutmadı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde satış ofisine gelecek her kadın ziyaretçiye, bir ressam tarafından yapılacak kara kalem portresi hediye edilecek.

Yapı Kredi müşterilerine 250 TL'ye kadar puan hediye ediyor!

Yapı Kredi, sağlık, konut ve taşıt sigortalarını kredi kartları üzerinden yaptıran müşterilerine 250 TL’ye kadar puan hediye ediyor.Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Yapı Kredi şubelerine gelerek poliçelerini yaptırmaları yeterli oluyor.

Siesta Oxygen 3000 TL'lik hediye çeki kazandırıyor!

Siesta Oxygen kampanyasında Soyak Siesta Oxygen'den ev satın alanlar arkadaşlarına, sevdiklerine 1 +1 daire almalarım tavsiye ederek ev sahibi olmalarına vesile olurlarsa hem kendileri hem de arkadaşları 3 bin TL'lik hediye çeki kazanıyorlar.

Soyak Siesta Komşum olur musun kampanyası 3000 TL'lik hediye çeki kazandırıyor!

Soyak Siesta Oxygen'den ev satın alanlar arkadaşlarına, sevdiklerine 1 + 1 daire almalarını tavsiye ederek, ev sahibi olmalarına vesile olurlarsa hem kendileri hem de arkadaşları 3000 TL'lik hediye çeki kazanıyorlar.

Ali Ağaoğlu sevgilisi Petek Ertüre'ye 600 bin liralık yüzük hediye etti!

Çevresine pahalı hediyeler vermekten çekinmeyen işadamı Ali Ağaoğlu son olarak Haziran ayında bir çocuk sahibi olduğu sevgilisi Petek Ertüre'ye 600 bin liralık yüzük hediye etti.

anne hediye Haberi

anne hediye

Her sene olduğu gibi bu senede Anneler Gününe Özel indirim yapan Trendyol küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde indirim yaptı. Saç kurutma makinelerinden ütüye varan indirimler 7-8 Mayıs’ta Trendyolda.

 

İşte Trendyol’un Anneler Gününe Özel indirimleri…

Grundig Hd 6480 Difüzör Başlıklı Saç Kurutma Makinesi: 239 lira
Arzum AR1092 Mano El Blender Seti: 499,90 lira
Sinbo Sk-7338 Kablosuz Su Isıtıcı: 230,04 lira
Arzum Rosy Epilasyon Cihazı: 204,90 lira
Philips Dst5020/30 Şok Buharlı Ütü sepette indirimli: 524,90 lira
Schafer Chef Mıx Mini Blender Set: 329,90 lira
Fakir Rody 800 Watt 2 In 1 Dikey Süpürge: 350,82...