30 / 04 / 2024

Siesta Oxygen 3000 TL'lik hediye çeki kazandırıyor!

Siesta Oxygen 3000 TL'lik hediye çeki kazandırıyor!

Siesta Oxygen kampanyasında Soyak Siesta Oxygen'den ev satın alanlar arkadaşlarına, sevdiklerine 1 +1 daire almalarım tavsiye ederek ev sahibi olmalarına vesile olurlarsa hem kendileri hem de arkadaşları 3 bin TL'lik hediye çeki kazanıyorlar.




İzmir'in mega projesi Soyak Siesta'nın 5'inci ve son etabı Soyak Siesta Oxygen'den ev sahibi olanlan çok mutlu edecek bir kampanya başladı. 


Komşum olur musun? Kampanyası'nda, Soyak Siesta Oxygen'den ev satın alanlar arkadaşlarına, sevdiklerine 1 +1 daire almalarını tavsiye ederek ev sahibi olmalarına vesile olurlarsa hem kendileri hem de arkadaşları 3 bin TL'lik hediye çeki kazanıyorlar. 


Teknosa ve IKEA mağazalarında geçerli olacak hediye çeki kazandıran bu kampanya sayesinde arkadaşlarıyla kapı komşusu olmak isteyenlerin yarma kadar vakitleri var. 1 +1 dairelerin 125 bin TL olduğu Soyak Siesta Oxygen projesi yüzde 1 peşinat ve yüzde 1 KDV taahhüdü de sunuyor. Soyak Siesta Oxygen'de 1 + 1 dairelerin yanı sıra 2+1,3+1,2+1 bahçe katlı ve 3+1 bahçe katlı konut tipleri de bulunuyor. 


Gözlem


Geri Dön