05 / 05 / 2024

ANSİMOD

ANSİMOD

Ankara Siteler Mobilya Üreticileri Derneği'nin (ANSİMOD) öncülüğünde, ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşen fuarı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de ziyaret etti, fuarların önemini vurguladı.

TOKİ mutlaka TOSİ modelini hayata geçirmeli!

MÜSİAD Ankara DTM Mobilya ve Orman Ürünleri Sektör Kurulu toplantısı, MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal’ın katılımıyla ANSİMOD Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya KOSGEB Siteler Müdürü Dr. Mehmet Gürbüz de katıldı.

Mod Bahçelievler projesinin yüzde 40'ı satıldı!

Mod Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Mod Bahçlievler projesinin yüzde 40'ı satıldı. Projenin kaba inşaatında da sona gelindi..

ABC Ön Üretim Modüller ve Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ABC Ön Üretim Modüller ve Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Fikret Aydoğan ve L.F. Albert Eeraerts ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mod Bahçelievler'de 24 ay 0 faiz fırsatı!

Mod Bahçelievler projesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 950 TL'den başlıyor. 

MOD Gayrimenkul Frankfurt’a 150 konut yapacak!

MOD Gayrimenkul Frankfurt’ta 2. konut projesi için hazırlıklara başladı. Firma İstanbul’da özellikle Basın Ekspres Yolu ve çevresinde konut, rezidans, sağlık merkezi ve eğitim kurumları inşasına odaklandı.

MOD Bahçelievler’de metrekaresi 4 bin 950 TL!

MOD Bahçelievler’in yapımı devam ediyor. Kaba inşaatı bitmek üzere olan proje 2018’in Eylül ayında sahiplerine teslim edilecek. Metrekaresi 4.950 TL’den avantajlı fiyatla satışa sunulan proje, tamamlandığında %40 oranında değer kazanacak.

MOD Bahçelievler'de metrekaresi 4 bin 950 TL!

Hızlı değerlenen Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan ve ulaşım ağlarıyla yakınlığı ile merkezi konumda yer alan MOD Bahçelievler’de dairelerin metrekaresi 4.950 TL’den satışa sunuluyor.

MOD Ekspres Konutları Basın Ekspres'te yükselecek!

Mod Ekspres Evleri İstanbul Avrupa Yakası Basın Ekspres'te Mod Gayrimenkul tarafından inşa edilecek. Proje yıl sonuna doğru satışa sunulacak...

Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut geliyor!

MOD Gayrimenkul Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut inşa edecek. Proje Basın Ekspres Yolu’nda 8 dönümlük bir alanda hayata geçirilecek.

MOD Gayrimenkul 2 yeni projesi için düğmeye bastı!

MOD Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu’nda inşa ettiği MOD Bahçelievler projesinden sonra iki yeni projeye başlayacak. Firma, 300 home ofisten oluşan MOD Ekspres'i 2018, 300 konuttan oluşan MOD Güneşli'yi ise 2019'da hayata geçirecek.

Mumida İnşaat Gıda Emlak Ve Şans Oyunları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mumida İnşaat Gıda Emlak Ve Şans Oyunları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Didem Araz ve Mehmet Araz ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

MOD Bahçelievler’de 60 aya yüzde 0,69 faiz!

MOD Gayrimenkul’ün Basın Ekpsres Hattı üzerinde hayata geçirdiği MOD Bahçelievler, kolay ödeme planıyla ev sahibi olmak isteyenlere büyük avantaj sağlıyor.

Mod Bahçelievler'de inşaatın yarısı tamam!

Basın Ekspres Yolu’nun gözde projelerinden MOD Bahçelievler’in yapımı hızlı sürüyor. Kaba inşaatın yüzde 50’si tamamlandı. Projenin kaba inşaatı yıl içinde tamamlanacak, 2018 Eylül ayında ise sahiplerine teslim edilecek.

ANSİMOD Haberi

ANSİMOD
Ankaralı mobilya üreticilerinin el işçiliğiyle 80'e yakın firma ve 40'ın üzerinde markanın ürettiği yüzlerce modelin sergilendiği 3. Ankara Mobilya Fuarı'ndaki stantları gezen Akgül, mobilyacılık sektörünün gelişimi ve daha fazla ihracat için yurtiçi ve yurtdışı fuarların büyük önem taşıdığını kaydetti. 


Akgül, “Fuar, yeni fırsatların ve gelişmelerin yaşanacağı, mobilya sektörünün kazançlı çıkacağı güzel bir buluşma. Fuarlar yalnızca sektörüne değil, tüm kente hizmet ederken aynı zamanda bir ilin tanıtımı, sosyal ve ekonomik kalkınması için atılmış önemli bir adımdır. İşinin ehli titiz esnaf ve sanatkârların el emeklerinin sergilendiği fuarın hayırlı olmasını diliyor, bol kazanç temenni ediyorum” ifadelerini...