24 / 07 / 2024

ant yapı evleri

ant yapı evleri

Ant Yapı projelerinde yeni bir kampanya gerçekleştiriyor. Antorman, Antriva ve Anthill Residence projelerinde yılbaşına kadar yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

Ant Yapı sağlık turizmine yöneldi!

Ant Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'nda Çamlıca'nın eteklerinde inşa ettiği İyi Yaşam Evleri-Antwell projesinde sağlık turizmi ön plana çıkıyor.

Ömerli Kasaba Evleri'nde 16 villayı Ant Yapı yapacak!

İş GYO'nun İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Ömerli Mahallesi'nde geliştireceği Ömerli Kasaba Evleri projesindeki 16 adet villa Ant Yapı tarafından yaptırılacak.

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi açıldı!

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi Üsküdar'da 250 milyon TL sermaye bedeli ile Esen Türkmen, Kadir Tokman, Mehmet Okay ve Hasan Hüsnü Yılmaz tarafından açıldı.

Ant Yapı Antasya Residence teslim tarihi!

Ant Yapı Antasya Residence teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği Ümraniye Antasya Rezidans 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi

Ant Yapı'dan köy okullarına destek!

Kargı, Ovakent, Çaka gibi köylerde sürdürülen projelerin ardından gelen Ödemiş Projesi'ne Ant Yapı maddi destek sağladı. Atıl Köy Okulları projesine siz de destek olabilirsiniz.

Ant Yapı'dan Rusya'ya yeni havalimanı terminali!

Domodedovo Havalimanı yapılması planlanan terminal binaları 4 etaptan oluşuyor. Terminal 1 daha önceden hizmete açılmış durumda; Ant Yapı Terminal 2 binasının yüklenicisi konumunda yer alacak.

Ant Yapı Antriva'da son 3 villa! 972 bin dolara!

Ant Yapı Antriva'da satışı devam eden son 3 villanın fiyatları 972 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Antriva projesinde toplam 99 müstakil ve ikiz villa yer alıyor.

Ant Yapı Antasya Residence'ta 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ant Yapı projesi olan Antasya Residence'ta yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Ant Yapı Antasya Residence projesinde yer alan daireler 2015 Ekim'de teslim edilecek.

Ant Yapı Antasya Residence ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen ve 42 katlı tek bloktan meydana gelen Ant Yapı Antasya Residence ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje, Ant Yapı tarafından yükseliyor.

Ant Yapı Antriva'da son 4 villa 12 ay 0 faizle! 972 bin dolara!

Ant Yapı Antriva'da satışı devam eden son 4 villanın fiyatları 972 bin dolardan başlıyor. Dolar kurunun 1,80'e sabitlendiği projede firma bünyesinde faizsiz taksit seçeneği de sunuluyor.

Ant Yapı Antriva projesinde B tipi villa 950 bin dolar!

Ant Yapı Antriva projesinde A tipi, B tipi ve C tipi villar yer alıyor. Satışları devam eden projede yer alan B tipi vilların fiyatları 950 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Ant Yapı Antplato Residence satış ofisi!

Ant Yapı imzası taşıyan Ant Yapı Antplato Residence satış ofisi bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İstanbul Avrupa yakasında inşa edilen Antplato Residence 25 bin metrekare inşaat alanına sahip...

Ant Yapı Antplato Residence fiyat listesi!

İstanbul Avrupa yakası Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen Ant Yapı Antplato Residence fiyat listesine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Antplato Residence projesinde teslimler 24 ay içerisinde gerçekleşecek...

ant yapı evleri Haberi

ant yapı evleri


Ant Yapı; Antorman, Antriva ve Anthill Resindence projelerinde yılbaşına kadar yeni kampanyasına başladı. Bu kampanya dahilinde Antriva projesinde son 20 ev için yılbaşına kadar yüzde 20 indirim sağlanırken Antorman Evleri'nde son 30 ev ve Anthill Residence'ta ise son 80 ev için yüzde 20 indirim uygulanacak. 


Ödemelerin yüzde 50 peşinat geri kalan kısmı 24 ay faizsiz vadelendirme şeklinde yapıldığı Ant Yapı projeleri kapsamında Antriva'da konutların fiyatları 882 bin dolardan başlıyor. 


Konut teslimlerinin hemen yapıldığı projede 99 müstakil villa yer alıyor. Villaların alanları 232 ila 574 metrekare arasında değişiyor. 


0216 319 15 77

www.antriva.com.tr


Antorman'ın havadan görüntüleri için tıklayınız


Antorman Evleri'nde ise 2+1 konutlar 459 bin dolar; 3+1 konutlar 485 bin dolar; 4+1 çatı dubleksi konutlar 730 bin dolar ve 5+1 bahçe dubleksi...