21 / 05 / 2024

ant yapı küplüce projesi

ant yapı küplüce projesi

Ant Yapı Küplüce projesinin adı açıklandı. Antteras adı verilen projesinin lansmanı önümüzdeki Eylül'de yapılacak

Ant Yapı Amerika'daki 6'ncı projesi için düğmeye bastı! 40 milyon dolarlık yatırım!

Ant Yapı, New York’un tarihi binalarından 711, Fifth Avenue’da yeni bir restorasyon projesine imza atıyor. İşte o projenin ayrıntıları...

Ant Yapı sağlık turizmine yöneldi!

Ant Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'nda Çamlıca'nın eteklerinde inşa ettiği İyi Yaşam Evleri-Antwell projesinde sağlık turizmi ön plana çıkıyor.

Ant Yapı yurt dışında 3 milyar dolarlık proje üretti!

Yurt dışında sayısız proje üreten Ant Yapı, yatırımlarına devam ediyor. 3 milyar dolarlık proje üreten Ant Yapı, konut proje inşaatlarını hızlandırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kirazlıtepe ve Küplüce kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kirazlıtepe ve Küplüce'de yaşayanlara çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün bu güzelliklerin tam manasıyla neticelenmesi buradaki kentsel dönüşümün tamamlanmasına bağlı. İstanbul'a da bu yakışır" dedi.

ANT Yapı dünyanın en büyük inşaat şirketleri listesinde yerini koruyor!

Avrupa ve Ortadoğu bölgesini kapsayan, İngiltere merkezli önde gelen sektörel yayınlardan EME Outlook, Rusya pazarında da sektörünün liderlerinden olan Ant Yapı’nın başarılarına sayfalarında yer verdi. 

ANT Yapı'nın acı günü! Murat Balkan vefat etti!

Aspat'ta Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Antheaven projesinin yer sahibi olan, Aspat Koyu'nun gelişimine kendini adayan, Aspat Açık Hava Müzesi'ni yaratan 1946 yılında İzmir'de doğan Murat Balkan, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

Ant Yapı 2021'de 3 yeni projeye başlayacak!

Yaklaşık 30 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ant Yapı, 2021 yılında biri Bodrum diğer ikisi İstanbul'da olmak toplam 500 konutluk 3 yeni projeye başlayacak. 

Ant Yapı Rusya'da yeni bir havalimanı daha inşa edecek!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Rusya’da Sibirya Bölgesi’nin en büyük kenti Novosibirsk’te bulunan uluslararası Tolmaçevo Havaalanı’nın inşaatına başladı.

Ant Yapı, yurt dışındaki başarılarıyla bir kez daha gururlandırdı!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi’nde Türkiye’yi temsil eden ilk 10 şirket arasında 6. sırada yer alan Ant Yapı, 2019 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nde yurt dışındaki başarıları nedeniyle ödül aldı...

Ant Yapı'dan sağlıklı yaş alma konseptli proje!

Yurtiçi ve yurtdışında 40'a yakın şantiyede iş yürüten Ant Yapı, sağlıklı yaş alma konseptli projesini hayata geçiriyor. Şirket, rezidans ve sağlık hizmetleri verilecek olan bu projeyle 65 yaş üstünü hedefledi.

Ant Yapı, Moskova'nın merkezinde dev projelere adını yazdıracak!

Rusya'da faaliyet yürüten Türk şirketlerinden Ant Yapı, başkent Moskova'nın merkezinde büyük ölçekli projelere adım atıyor.

Rusya'da üç bakanlık Ant Yapı'nın inşa ettiği gökdelene taşınıyor!

Rusya'da faaliyet yürüten Türk şirketlerinden Ant Yapı'nın Moscow City gökdelen iş merkezleri bölgesinde inşa ettiği IQ-Kvartal binası 3 bakanlığa ev sahipliği yapacak.

ant yapı küplüce projesi Haberi

ant yapı küplüce projesi
Antteras projesinin arsa görüntüleri için tıklayın!


Anthill Residence, Antorman ve Antriva projelerinin yapımcı firması Ant Yapı, Beylerbeyi Küplücü projesi için çalışmaları hızlandırdı. Antteras adı verilen projenin lansman çalışmaları önümüzdeki Eylül ayında yapılacak.


Beylerbeyi Küplüce'de 65 dönümlük alana kurulacak yeni projenin arsa görüntüleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi.


*Antteras projesinin arsa görüntüleri için;

http://havadanemlakvideo.com/nerede/ant_yapi/ant_yapi_kupluce_nerede-6428.html 


300 milyon dolar yatırım değerine sahip olan Antteras projesinde 108 adet dubleks daire ve 14 adet villa yer alacak. Projenin 2015 yılında tamamlanması öngörülüyor. 


Antteras Küplüce projesinin arsası Ant Yapı'ya ait. Projenin inşa edileceği arsa bir tepe üzerinde ve deniz manzaralı konumda bulunuyor. Antyapı Küplüce projesinin ortak alanlarında ev sahiplerinin ihtiyaçlarına cevap verecek butik market, ticari alanlar, açık ve kapalı spor tesisleri, açık ve kapalı...