04 / 05 / 2024

Ant Yapı türkmenistan içme suyu tesisi

Ant Yapı türkmenistan içme suyu tesisi

Ant Yapı tarafından Türkmenistan'ın Lebap Vilayetin'de inşa edilen şehrin içme suyunu sağlayan tesis tamamlandı ve Ocak ayında teslim edildi.

ANT Yapı Skyview projesinin temeli atıldı!

Ant Yapı, elit bir konut projesi şeklinde belirtilen Skyview’un temel atma törenini gerçekleştirdi. Skyview, Rusya’nın başkenti Moskova’da konumlanıyor.

Türkmenistan ve Afganistan arasında Akina-Andhoy demir yolu hattı için ilk adım!

Türkmenistan ve Afganistan arasında Akina-Andhoy demir yolu hattı açılması ve altyapı projelerinin hayata geçirilmesi ile ilgili konferans çevrimiçi olarak yapıldı.

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi açıldı!

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi Üsküdar'da 250 milyon TL sermaye bedeli ile Esen Türkmen, Kadir Tokman, Mehmet Okay ve Hasan Hüsnü Yılmaz tarafından açıldı.

Ant Yapı, yurt dışındaki başarılarıyla bir kez daha gururlandırdı!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi’nde Türkiye’yi temsil eden ilk 10 şirket arasında 6. sırada yer alan Ant Yapı, 2019 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nde yurt dışındaki başarıları nedeniyle ödül aldı...

ANT Yapı'ya ''Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü'nün sahibi oldu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

Ant Yapı, Moskova'nın merkezinde dev projelere adını yazdıracak!

Rusya'da faaliyet yürüten Türk şirketlerinden Ant Yapı, başkent Moskova'nın merkezinde büyük ölçekli projelere adım atıyor.

Rusya'da üç bakanlık Ant Yapı'nın inşa ettiği gökdelene taşınıyor!

Rusya'da faaliyet yürüten Türk şirketlerinden Ant Yapı'nın Moscow City gökdelen iş merkezleri bölgesinde inşa ettiği IQ-Kvartal binası 3 bakanlığa ev sahipliği yapacak.

Fatma Çelenk, Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine getirildi!

Türkiye’nin en büyük proje geliştirme firmalarından ve uluslararası alanda en çok iş yapan 86 müteahhitten biri olan Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine sektörün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk getirildi...

Ant Yapı, rotasını İngiltere ve ABD’ye çevirdi!

Rusya’da büyüyüp Türkiye’nin en güçlü gayrimenkul geliştiricilerinden birine dönüşen Ant Yapı, rotasını İngiltere ve ABD’ye çevirdi...

Ant Yapı, yurt içi ve yurt dışında önemli projeler hayata geçiriyor!

“ENR Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi” listesinde geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu yıl da 86. sırada yer alan, Türkiye’de de ilk 10’da bulunan Ant Yapı, yurt içi ve yurt dışında önemli projeleri hayata geçiriyor. Başarılı yatırımlar birbirini izliyor.

Manhattan'ın tacı The Crown Building Ant Yapı'ya emanet!

Ant Yapı New York’un sembol binalarından olan ve Manhattan’ın Tacı olarak nitelenen “The Crown Building”in renovasyonunun ana yükleniciliğini üstlendi. 1921 yılında inşa edilen The Crown Building, Ant Yapı tarafından proje kapsamında otel ve rezidansa dönüştürülecek.

Ant Yapı, Rusya'da yeni projeye başlıyor!

"Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde bu yıl da 86. sırada yer alarak ilk 10 Türk firmasından biri olan Ant Yapı,  Rusya’nın Moskova şehrinde, otel-ofis projesine başlıyor.

Ant Yapı'dan konutta indirim kampanyasına destek!

Ant Yapı, teslime hazır iki projesi ile “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasına destek veriyor...

Ant Yapı türkmenistan içme suyu tesisi Haberi

Ant Yapı türkmenistan içme suyu tesisi

TÜRKMENİSTAN’IN LEBAP VİLAYETİ Serdarabad şehrinin temiz içme suyunu sağlayan tesisi Ocak ayı içinde başarıyla teslim etmiş durumdayız. Tesisin açılışı, geleneksel ve yöresel seremoniler eşliğinde gerçekleştirildi. Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay, Satınalma Müdürü Gürhan Cihan, Ant Çevre Yönetici Ortağı Çevre Mühendisi Murat Balaban, Ant Çevre yetkilisi İlhan Okay ve bu ülkedeki ortağımız Dost Group yöneticisi ve yetkilileri de açılışa katıldılar. Ant Çevre Teknolojileri Yapı San. ve Tic. Ltd. Şti. firmamız, Türkmenistan’da yine temiz içme suyu ve atıksu arıtma tesisleri kurmaya ve son teknolojileri ülkenin şehirlerine ulaştırmaya devam edecek. Çok daha büyük kapsamlım projeler için görüşmelerimiz ve çalışmalarımız son hız devam...