27 / 04 / 2024

ANT Yapı Skyview projesinin temeli atıldı!

ANT Yapı Skyview projesinin temeli atıldı!

Ant Yapı, elit bir konut projesi şeklinde belirtilen Skyview’un temel atma törenini gerçekleştirdi. Skyview, Rusya’nın başkenti Moskova’da konumlanıyor.



Yurt içinde ve yurt dışında pek çok önemli projeyi hayata geçiren, Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik firmalarından olan Ant Yapı, Rusya’nın başkenti Moskova’da yeni bir projeye de imza atıyor. Ant Yapı, elit bir konut projesi şeklinde belirtilen Skyview’un temel atma törenini gerçekleştirdi. Moskova'da konumlanan Skyview projesinde 304 adet konut bulunuyor. Projenin 2024'ün ikinci çeyreğinde bitirilmesi öngörülüyor.

ANT Yapı Skyview projesinin temeli atıldı!

Aynı zamanda Moskova’da inşa edilen Victory Park Residences projesi de alanının en prestijli ödüllerinden biri olan Best for Life Design ödülünün sahibi oldu. Moskova’da konumlanan Victory Park Residences konut projesi, yalnızca yaşayanlara değil herkese açık tutulan sanat alanıyla, Best for Life Design Ödülü’nün de kazanını oldu. Yaşam ve çalışma alanlarına ek olarak rekreasyon alanlarıyla inşaat, renovasyon, iç mimari ve peyzaj tasarımı alanlarında tüketici pazarına kaliteli ürün ve hizmetler sağlamanın önemine dikkat çekmeyi planlayan Uluslararası Best for Life Design ödülü bu belirleyici etkenler kapsamında, konforlu ve çevre dostu nitelikleri bulunan, beklentileri gideren yaşam yerleri için sunuluyor. Victory Park Residences konut projesi, herkese açık olan sanat alanıyla tasarım, mimari ve görsel iletişim alanında Best for Life Design’nın en iyisi seçilirken ‘Konut Gayrimenkul’ alanında, ayrıca sanat alanıyla ‘Showroom’ ve ‘Brand Corners’ kategorisinde de lider oldu. 

ANT Yapı Skyview projesinin temeli atıldı!

Rusya’da Büyük İşler Yapmaya Devam Edecek 

ENR ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ 2021 listesinde, dünyanın en büyük 57. inşaat firması olan Ant Yapı, Rusya’da çeşitli şehirlerde ve özellikle Moskova’da birçok ilk ve önemli projeyi hayata geçiriyor. Avrupa’nın en yüksek binası unvanına sahip OKO Towers, Soçi Olimpiyat Köyü ve Domodedovo Havaalanı Terminal 2 binası, Tolmaçevo Havaalanı, IQ Quarter Moskova City Terminal Binası, Bvlgari Otel, Capital Towers, Mirny Havaalanı’nı projelerine de imza atan Ant Yapı, bugüne kadar başta Türkiye olacak şekilde Rusya, İngiltere ve Amerika’da toplamda 10 milyon metrekare büyüklüğündeki projeyi inşa etti.

Ant Yapı'dan Moskova Paveletskaya Meydanı'na AVM!

Ant Yapı yurt dışında 3 milyar dolarlık proje üretti!


Geri Dön