05 / 05 / 2024

Antakya Belediyesi park düzenleme çalışmaları

Antakya Belediyesi park düzenleme çalışmaları

Antakya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yemyeşil bir Antakya için sürdürdüğü hizmet kapsamında Akevler, Esenlik ve Narlıca Mahallelerinde ağaç budama çalışması gerçekleştirdi.

Antakya Belediyesi 19 adet arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

Hatay İli Antakya Belediye Başkanlığı, Hatay'da yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 5 Ekim tarihinde yapılacak.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Antakya Emek ve Aksaray'da dönüşüm imzaları atılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleriyle ıslak imzalı resmi sözleşme imzalamaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Antakya Emek dönüşüm projesi için yıkımlar devam edecek!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi kentsel dönüşüm alanındaki yıkımlara devam ediyor.

Antakya Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Antakya Belediyesi emlak vergisi ve iş yerleri için çevre temizlik vergisi 2. taksiti için uyarı yaptı...

Antakya Emek Dönüşüm Projesi için imzalar atılıyor!

Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atılıyor.

Antakya Aksaray dönüşüm projesinde imzalar atılıyor!

Kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sözleşme imzalama işlemlerini sürdürüyor.

Antakya dönüşüm projesinde imzalar atılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleriyle ıslak imzalı resmi sözleşme sürecini sürdürüyor.

Antakya Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sözleşmeler imzalanıyor.

Antakya Emek Dönüşüm Projesi sözleşmeleri imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi Aksaray ve Emek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşme imzalama işlemlerine devam ediyor.

Antakya Belediyesi park düzenleme çalışmaları Haberi

Antakya Belediyesi park düzenleme çalışmaları

Antakya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yemyeşil bir Antakya için sürdürdüğü hizmet kapsamında Akevler, Esenlik ve Narlıca Mahallelerinde ağaç budama çalışması gerçekleştirdi. 


Antakya Belediyesi'nden yapılan açıklamada şehir genelinde sürdürülen ağaç budama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Açıklamaya göre 45 binden fazla ağaç ve süs bitkisinin bakımının devam ettiği, şehir genelinde yürütülen ağaç budama çalışmaları kapsamında tüm kurumların, ibadethanelerin, okulların bahçelerindekiler ile park ve yeşil alanlarda bulunan ağaçların budanarak yaklaşan kış mevsimine hazır hale getirildiği bildirildi. 


Antakya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin son birkaç günde yaptığı faaliyetler şöyle sıralandı; 

Yeni Park Oluşturma Çalışmaları 3. Etap Toki Konutları Arkası Parkı - Parke döşeme çalışması - Bordür örme çalışması - Toprak tesviye çalışması - Toprak ilave çalışması Çim Biçme -Dsi parkı çim biçme çalışması...