29 / 04 / 2024

antakya teras evler

antakya teras evler

Antakya Teras Evler'de fiyatlar 169 bin liradan başlangıç gösteriyor, proje kapsamındaki konutlara banka kredisi ile sahip olunabiliyor

Melih Gökçek, başkanlık konutunu nasıl aldı?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde belediyeye ait Teras Evler’de yer alan villayı başkanlık konutu olarak kullanan Melih Gökçek’in görevden ayrıldıktan sonra da konutu terk etmediği ortaya çıktı. Gökçek konutu nasıl aldığını anlattı...

Zonguldak Ihlamur Teras projesinin inşaatı başladı!

Zonguldak Yenice Belediyesi ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından hayata geçirilecek Ihlamur Teras (Seyir Terası) Restaurant ve Bungalov Evler Projesi'nin inşaatı başladı.

EYG Grup'un 3 projesinde yüzde 20 indirim!

EYG Grup ve Evdekifirsat çatısı altında satışa sunulan Adım İstanbul, Rings İstanbul Kuleler, Quartz, Teras Evler, Vadi ve Spradon Evler projelerinde yüzde 20'ye varan indirim yapılıyor. 

Teras Kule DAP ödeme planı!

30 katlı iki blok şeklinde yükselen Teras Kule projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da inşa ediliyor. Projede ofisler 352 bin TL'den, evler 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Teras Kule DAP ödeme planı...

Essenora Teras Evler fiyat listesi!

Essenora Teras Evler fiyat listesi 1 milyon 16 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Essenora Gaziosmanpaşa'da daireler bu ay içerisinde teslim ediliyor...

Evdekifırsat'tan yeni kampanya!

Evdekifırsat.com yeni kampanyası ile Maslak Mashattan, İdilla, TEM Vitrin, Bahçeşehir Quartz, Bahçeşehir Evler, Bahçeşehir Kuleler, Bahçeşehir Teras Evler ve Bahçeşehir Vadi projelerinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Antakya'da tarihi evler restore ediliyor!

Antakya'nın son 200 yılına tanıklık etmiş tarihi evlerin restorasyonla kurtarılanlarına her gün yenileri ekleniyor, eklenirken de bu telaşın içinde oradan oraya koşuşturanların omuzlarında yorgun bir umut yükseliyor…

Skyland İstanbul Teras Evler satılık!

Skyland İstanbul Teras Evler satılık daire fiyatları 474 bin TL'den başlıyor. Peşinatsız veya vade farksız ödeme seçeneği sunan projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Seyrantepe Nurol Life'ın örnek dairesi hazır!

Nurol GYO’nun Seyrantepe’deki yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life’ın örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor. Nurol Life projesinde stüdyodan 4+1’e kadar kule daireler, penthouselar, teras evler ve ofisler bulunuyor.

Teras Antakya Evleri güncel fiyat listesi!

Aküntaş İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplam 180 adet konut yer alıyor. Teras Antakya Evleri güncel fiyat listesine göre 2+1 daireler 199 bin TL'den başlıyor.

Teras Antakya Konutları fiyat listesi!

Teras Antakya Konutları fiyat listesine göre dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. Toplam 180 adet daireden oluşan projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Teras Antakya Konutları'nda fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor!

Aküntaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Teras Antakya Konutları projesinde 180 konut bulunuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Teras Antakya Konutları'nda fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor.

Platform Merter Rezidans ödeme seçenekleri!

Eroğlu Gayrimenkul imzası ile konumlanan Platform Merter Rezidans 213 adet suit, 81 adet rezidans ve 34 adet teras evler yer alıyor. Platform Merter Rezidans ödeme seçenekleri haberimizin içeriğinde yer alıyor.

antakya teras evler Haberi

antakya teras evler

Antakya'da Aküntaş İnşaat tarafından 14 bin 370 metrekarelik alanda hayata geçirilen Teras Antakya 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinden meydana geliyor.


Teras Antakya Evleri'nde;

2 oda 1 salon daireler 169 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler 199 bin liradan,

4 oda 1 salon daireler ise 269 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.


Aküntaş Teras Antakya Evleri'nde; 2 oda 1 salon daireler 128 metrekare, 3 oda 1 salon daireler 155 ila 165 metrekare arasında, 4 oda 1 salon daireler ise 185 metrekare alana sahip. Projenin anahtar teslimlerinin Aralık 2014'te gerçekleşmesi planlanıyor.


Antakya Teras Evler'in ortak kullanım alanları arasında; fitness salonu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, sauna, kapalı yüzme havuzu, yer altı kuaförü, market, süs havuzlarıve bayan kuaförü bulunuyor.


0326...