19 / 05 / 2024

Antakya Üzümdalı Mezbaha projesi son durum

Antakya Üzümdalı Mezbaha projesi son durum

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Antakya ilçesinde yapımına başlanılan ve sağlık koşullarına en uygun şekilde hizmet verecek olan 'Üzümdalı Mezbaha Projesi' inşaatında sona yaklaşıldı.

Antakya Koruma Amaçlı İmar planı masada! Bina tasarımına kadar tüm detayları içeriyor!

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Vekili Birol İnceciköz, Antakya Koruma Amaçlı İmar Planı’nın istişare toplantısına katılarak, bölgenin tarihi ve kültürel kimliğinin mekanla birleştiği imar planı çalışmalarının, Türkiye Tasarım Vakfı işbirliğinde tamamlandığını açıkladı.

TOKİ'den Antakya'ya 464 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

TOKİ'den Antakya'ya 464 yeni konut müjdesi geldi. Söz konusu projenin ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den ucuz konut bekleyen Hataylılar dikkat! Antakya'ya 464 ucuz konut geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay'ın Antakya ilçesinde 464 yeni konut inşa edecek.

Hatay Antakya'da 58.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 447 parsel nolu 23 bin metrekare yüzölçüme sahip gayrimenkulü toplam  58 milyon 250 bin TL muhammen bedelle satıyor...

Antakya Emek ve Aksaray'da dönüşüm imzaları atılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleriyle ıslak imzalı resmi sözleşme imzalamaya devam ediyor.

Antakya Aksaray dönüşüm projesinde imzalar atılıyor!

Kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sözleşme imzalama işlemlerini sürdürüyor.

Antakya dönüşüm projesinde imzalar atılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleriyle ıslak imzalı resmi sözleşme sürecini sürdürüyor.

Antakya Emek Dönüşüm Projesi sözleşmeleri imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi Aksaray ve Emek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşme imzalama işlemlerine devam ediyor.

Antakya Emek ve Aksaray'da sözleşmeler imzalanıyor!

Kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray'da hak sahipleriyle sözleşmeleri imzalıyor.

Antakya Emek Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ndeki sözleşme imzalama işlemlerine devam ediyor.

Antakya Emek Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Antakya'da, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında sözleşmeler imzalanıyor.

Antakya kentsel dönüşüm projesinde anlaşma sağlandı!

Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleriyle ıslak imzalı resmi sözleşme süreci tüm hızıyla devam ediyor.

Antakya Stadyumu'nun yenine konut planı!

Mimarlar Odası Hatay Şube Başkanı Mustafa Özçelik, Antakya Stadyumu'nun imara açılmasının planlandığını söyledi. Özçelik, stadyum yerinin ticaret, konut, kısmen park ve küçük bir meydan olarak belirlendiğini söyledi.

Antakya Üzümdalı Mezbaha projesi son durum Haberi

Antakya Üzümdalı Mezbaha projesi son durum

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Antakya ilçesinde yapımına başlanılan ve sağlık koşullarına en uygun şekilde hizmet verecek olan 'Üzümdalı Mezbaha Projesi' inşaatında sona yaklaşıldı.


Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın 'Önce Halk Sağlığı' parolası ile hizmet üreten HBB Zabıta Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, vatandaşların sağlığı açısından önem arz eden çalışmalarına büyük bir titizlikle devam ediyor. Hatay il sınırları içerisinde bulunan mezbahalarda kesim, muayene ve denetim hizmetleri yapılıyor.


20 DÖNÜMLÜK ARAZİ ÜZERİNDE 6 MİLYONLUK PROJE


Yeni ve modern mezbaha projesi ile insan beslenmesinde vazgeçilmez protein kaynağı et ve et ürünlerinin sağlıklı bir şekilde halkın hizmetine sunulacak. 20 dönümlük arazi üzerinde yapım çalışmalarına devam eden ve 6 Milyon TL'ye mal olan Üzümdalı Mezbahası'nda, 95 kesim ünitesi ile günde 70...