07 / 05 / 2024

Antalya 11 milyonuncu turist

Antalya 11 milyonuncu turist

Alman çifte ICF Airports Antalya Havalimanı tarafından Kundu"daki IC Hotels Green Palace Otel'de bir hafta konaklama imkanı, Freebird Airlines tarafından da gidiş-dönüş uçak bileti hediye edildi.

Yabancı yatırımcılar en çok Antalya'dan konut alıyor!

Türkiye'de yabancılara yapılan konut satışları, ocak-ekim döneminde 30 bin 599 olurken, Antalya, 11 bin 303 konut ile en çok satış yapılan şehir oldu.

Antalya'da 11 arsa satılacak! İhalesi 5 Ekim'de!

Demre Belediye Başkanlığı, Antalya Demre'de yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar Boz mevkiinde yer alıyor. 

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Kepez Belediyesi 11 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat! 

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 7 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Antalya turizminde iki rekor birden kırıldı!

Antalya'ya 1 Ocak-29 Temmuz tarihleri arasında hava yoluyla gelen turist sayısı, 8 milyon 11 bin 828 ile yeni bir rekora ulaştı. Ayrıca 29 Temmuz'da da 100 bin 40 ziyaretçi ile 1 günde gelen yolcu rekoru kırıldı.

Antalya Hali'nde patates 4 TL, kuru soğan 5 TL, patlıcan 6 TL! Antalya sebze hali 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 11 Ocak 2023 fiyatları belli oldu. Antalya halinde patates 4 TL, kuru soğan 5 TL, patlıcan 6 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte diğer sebze ve meyvelerin 11 ocak 2023 fiyat listesi...

Antalya Hal fiyatları açıklandı mı? Halde sebze ve meyve ne kadar? İşte 11 Aralık 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 10-11 Aralık 2022 tarihleri arası geçerli fiyat listesi açıklandı. Peki, Antalya halinde sebze ve meyve ürünlerinin fiyatı ne kadar? İşte 11 Aralık 2022 fiyat listesi...

Antalya Hal fiyatları açıklandı mı? Halde sebze ve meyve ne kadar? İşte 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 11 Kasım 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Antalya toptancılar halinde sebze meyve fiyatı ne kadar? İşte 11 Kasım 2022 fiyat listesi...

Antalya'ya hava yoluyla gelen turist sayısı 11 milyonu geçti! Esnaf durumdan memnun!

Eşsiz doğal güzellikleri ve eşsiz havasıyla dünyanın dört bir yanından turist çeken Antalya, 9 ayda 11 milyondan fazla yabancı turisti ağırladı. Gelen turist kafilelerinde başı Rusya çekerken,  birçok Avrupa ülkesinden de turisti ağırladı..

Antalya Hali'nde soğan 2.5 TL, domates ve salatalık 3 TL! İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük hallerinden biri olan Antalya Hali'nde meyve ve sebze fiyatları belli oldu. Market raflarında fiyatı dudak uçuklatan domates ve salatalık Antalya Hali'nde sadece 3 TL! Kilosu 11 TL'ye kadar çıkan patates ise sadece 2.5 TL.

Antalya'da 11 adet taşınmaz kiraya verilecek!

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, Antalya ili, Merkez ilçesinde yer alan Akdeniz Üniversitesi kampüsünde bulunan 11 adet taşınmaz kiraya verilecek.

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesine 8 firma katıldı!

Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilen Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 6 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesi 6 Haziran'da!

Emlak Konut GYO projelerinden Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 6 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Antalya 11 milyonuncu turist Haberi

Antalya 11 milyonuncu turist


Kente hava yoluyla gelen 11 milyonuncu turist, Alman hemşire Julia ve otomotiv şirketinde çalıAntalya'ya hava şan eşi Viktor August yoluyla gelen Çifti oldu- Freebird 11 milyonuncu Airlmes'm Stuttgart seferiyle Antalya'ya gelen August çifti için karşılama töreni düzenlendi.


Vali Öztürk ve beraberindekilerle hatıra fotoğrafı çektiren Alman çiftin Türkiye'de bir hafta Kapadokya turu yapmayı planladıkları bildirildi. Çifte ICF Airports Antalya Havalimanı tarafından Kundu"daki IC Hotels Green Palace Otel'de bir hafta konaklama imkanı, Freebird Airlines tarafından da gidiş-dönüş uçak bileti hediye edildi. İki çocuk babası Viktor August, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce de birkaç kez geldikleri Antalya'yı çok sevdiklerini belirterek, 11 milyonuncu turist olduklarını öğrenince çok sevindiklerini söyledi. Karşılarında gazetecileri görünce heyecanlandıklarını dile getiren August, "Böyle beklemiyorduk. Kendimizi Michael Jackson gibi hissettik" dedi. 


Ticari...