07 / 05 / 2024

antalya a milli takım kamp alanı

antalya a milli takım kamp alanı

Antalya Başkanı Türel, Rusya pazarının yeniden canlandığını belirtti. Türel, " Hükümetimiz son birkaç gün içerisinde 1 milyon dolarlık konut alan, yatırım yapacak yabancılara vatandaşlık hakkı tanıyor. Şimdi bu Antalya'daki inşaat sektörünü de canlandıracak" dedi.

Milli Emlak'tan Antalya ve Ankara'da 38 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin fiyatları 38 bin 500 TL ve 614 bin 980 TL olarak açıklandı.

Milli Emlak'tan 3 şehirde büyük fırsat! Tarihler tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Manisa ve Antalya'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara ve Antalya'da arazi fırsatı! 86 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet araziyi KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 86 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak Ankara ve Antalya'da KDV'den muaf arazi satacak!

Ankara ve Antalya'da arazi arayanların beklediği müjde Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden geldi. Alanya ve Pursaklar'da yer alan iki arazi KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı.

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

Milli Emlak Bursa'daki arsa ve arazileri 8 taksitle satıyor! Satış gününü kaçırmayın! 

Bursa Mustafakemalpaşa Milli Emlak, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 8 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Bursa Mustafakemalpaşa'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak, Antalya'daki 13 arazi ile 3 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Antalya Korkuteli Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Korkuteli ilçesinde yer alan 13 arazi ile 3 arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Antalya Korkuteli'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Antalya Kaş'ta taksitle arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Kaş Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Kaş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Antalya'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Arsa almak isteyenlerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya ili, Korkuteli ilçesi Yeşilyayla Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Antalya'da 8 taksitle ve 66 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı! 

Antalya Elmalı Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Elmalı ilçesi, Gündoğan, Yakaçiftlik ve Yenimahalle mahallelerinde yer alan 18 adet arsayı 8 taksitle ve 66 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İştee ayrıntılar...

Milli Emlak Antalya'da arsa satıyor! Hazine arazisine ev yapmak isteyenlere imarlı arsa fırsatı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya ili, Korkuteli ilçesi Yeşilyayla Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 17 Ağustos 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

İmarlı arsa arayanlar dikkat! Milli Emlak Antalya'da arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya ili, Korkuteli  ilçesi Alaaddin Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 17 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:15'te gerçekleştirilecek.

Antalya Kaş'ta 14 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Antalya Kaş Milli Emlak, Antalya ili, Kaş ilçesi, Kalkan Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı toplam 14 milyon 34 bin TL muhammen bedel ile satıyor...

antalya a milli takım kamp alanı Haberi

antalya a milli takım kamp alanı

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tüm  Sanayici ve İşadamları Derneğinin (TÜMSİAD) Cam Piramit'te düzenlediği Ticaret ve  İş Geliştirme Sektör Buluşmaları'nda konuşma yapan Türel, ülkenin zor bir  dönemden geçtiğini belirtti.

Türkiye’ye terör saldırılarının yanı sıra ekonomik darbeler de  vurulmak istendiğini ifade eden Türel, turizmin ve ticaretin Antalya'da biraz  daha zorlu olduğunu söyledi.

Türel, şunları kaydetti:

"Geçen sene turizm sebebiyle yaşadığımız sıkıntılar da maalesef hala  devam ediyor. Kayseri, İstanbul, İzmir'deki terör saldırılarından elbette  yüreğimiz yandı. Son günlerde malum, ekonomi üstünden, döviz üzerinden saldırmaya  çalışanlar var. İster istemez, 'Ne oluyor?', 'Ne olacak?' diye endişe edenlerimiz  de söz konusu. Böyle bir zamanda sizler burada TÜMSİAD olarak ticaret, iş  geliştirme ve sektör buluşmaları ve fuar yapıyorsunuz. Bu çok önemli. Böyle bir  zamanda yaptığınız iş, açık...