02 / 05 / 2024

Antalya akaryakıt kiralama

Antalya akaryakıt kiralama

Mülkiyeti Antalya Kepez Belediye Başkanlığı'na ait olan Akaryakıt ve LPG İstasyonu kiralama ihalesi 12 Haziran 2018 tarihinde yapılacak. Akaryakıt ve LPG İstasyonu için ilk yıl yıllık 360 bin TL isteniyor. 

Bayraklı Belediyesi'nden İzmir'de kiralık akaryakıt istasyonu!

İzmir İli Bayraklı Belediye Başkanlığı, Bayraklı Salhane'de yer alan akaryakıt istasyonunu kiraya verecek. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre kiralama ihalesi 22 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Akaryakıt zammı nakliye maliyetini uçurdu! Kilo başına maliyet 3 liraya yaklaştı!

Akaryakıt fiyatlarının artmasıyla birlikte nakliye maliyetleri de yükseldi. Bu kapsamda Antalya'dan alınan ürün İstanbul'a getirilirken kilogram başına 2 lira 90 kuruşa denk geliyor. İşte detaylar... 

İzmir'in göbeğindeki akaryakıt istasyonu 5 yılığına kiraya verilecek!

İzmir İli Bayraklı Belediye Başkanlığı, İzmir Bayraklı'da yer alan akaryakıt istasyonunu kiraya verecek. Kiralama ihalesi 4 Temmuz tarihinde yapılacak.

Antalya'da 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa'da yer alan akaryakıt istasyonunu 10 yıllığına kiraya verecek.

O ilde akaryakıt istasyonu, market ve restoran 10 yıllığına kiraya verilecek!

Manisa İli Salihli Belediye Başkanlığı, akaryakıt istasyonu, market, restoran ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Muğla'da belediyeden kiralık akaryakıt istasyonu! İhalesi 27 Temmuz'da!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Köprübaşı Mahellesi Kavacık Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Belediyeden kiralık akaryakıt istasyonu! 

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Türkiye Petrolleri, Lüleburgaz'daki akaryakıt istasyonunu kiraya verecek!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Kırklareli Lüleburgaz Dere Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor.

Antalya Kepez'de 2 bin 289 metrekarelik akaryakıt istasyonu 21.2 milyon TL'ye icradan! 

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt servis istasyonu ve mağazalarını satıyor...

Akaryakıt istasyonları kapanacak iddiası!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 14. Grup (Akaryakıt ve Gaz Ürünleri) Komitesi ve sektör temsilcileri, ATSO Başkanı Davut Çetin’e sektörde yaşanan sıkıntıları ele alarak sorunlarının çözülmesini istedi.

İstanbul'un 4 ilçesinde akaryakıt istasyonu yapım ve kiralama ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul, Beykoz, Eyüpsultan, Pendik ve Başakşehir'de akaryakıt istasyonları inşa edilerek işletilmeye verilmesi işi için ihale düzenliyor.

Antalya Kepez'de 27.8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 24 milyon 809 bin 749,28 TL'ye satıyor...

Antalya Kepez'de 15 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu ve mağazaları!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve mağazalarını 15 milyon 33 bin 4 TL'ye satıyor... 

Antalya akaryakıt kiralama Haberi

Antalya akaryakıt kiralama

Mülkiyeti Antalya Kepez Belediye Başkanlığı'na ait olan Akaryakıt ve LPG İstasyonu kiralama ihalesi 12 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Antalya Kepez Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait Varsak Demirel Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı No:210’da (2940 ada 8 parsel) bulunan 2512 m2’lik arsa üzerindeki Akaryakıt ve LPG İstasyonu ilk yıl yıllık 360.000,00.-TL + KDV muhammen bedelle 12.06.2018 tarih saat:14.10’da 10 (on) yıllığına, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile İhale şartnamesi dahilinde, Kepez Belediyesi Encümen Toplantı Odasında Belediye Encümenince ihale edilecektir.

GERÇEK KİŞİLERDEN;

1) Kanuni İkametgâh belgesi (son 1 ay içinde alınmış olacak)

2) Nüfus Cüzdanı sureti (T.C Kimlik Numarası belirtilecektir.)

3) 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu kapsamlarında ihale yasaklısı olmadığına dair vereceği taahhütname,

4) Tebligat için adres beyanı,

5) Noter tasdikli İmza beyannamesi,

6) 10...