22 / 07 / 2024

antalya altyapı çalışması

antalya altyapı çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’nde sıcak asfalt ve kaldırım çalışması başlattı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, kent merkezinde alt yapısı tamamlanan caddelerde sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı için altyapı çalışması!

Eminönü-Alibeyköy Tramvay altyapı taşıma çalışması nedeniyle Atatürk Caddesi ile Yavuz Selim Köprüsü Kavşağı pazartesi gününden itibaren 30 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Gebze-Halkalı hattının çalışmasını etkileyecek hiçbir eksiklik yok!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Necdet Sümbül, "Yarın açılacak Gebze-Halkalı hattıyla ilgili iddiaların doğru olmadığını, bu hattın çalışmasını etkileyecek hiçbir eksikliğin olmadığını belirtmek istiyoruz." diye açıklama yaptı. 

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin 2 soru mecliste!

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, hazırladığı soruları Bakan Turhan'a sordu...

Kars-Iğdır-Nahçivan demir yolu hattı için ön etüt çalışması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Kars-Iğdır-Nahçivan Demiryolu Projesi için ön etüt çalışması başlattıklarını açıkladı. 

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

Korkuteli'de 1/25 binlik imar çalışması başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Korkuteli ve Elmalı ilçesinde 1/25.000 il bütünlüklü nazım imar plan çalışmasına başladı. Çalışmalar 30 Haziran 2017 tarihinde sona erecek.

İzmir Karşıyaka'daki altyapı çalışmasına vatandaş tepkili!

İzmir Karşıyaka'da altyapı çalışmaları çarşıyı etkiledi. Çalışmalar çarşıdaki yollara zarar verdi. Halk olaya tepki gösterdi.

Antalya Saraykent'te asfalt çalışması!

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Saraykent Mahallesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Beyoğlu ve İstiklal'de altyapı çalışması başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde altyapı, çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışması başlattı.

Antalya Kepez'de örnek altyapı çalışması yapılıyor!

Kepez Belediyesi, kentsel dönüşüme yönelik imar revizyonu hazırladığı mahallelerde Türkiye’ye örnek olacak bir alt yapı çalışmasını uygulamaya hazırlanıyor.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ''Bin 100 dönümlük EXPO alanına yapılan yatırım, eski parayla 2 katrilyon lira. Ayrıca raylı sistemden, Altınova Bulvarı’na kadar EXPO’yu destekleyen pek çok altyapı çalışması yapıldı. Tüm bunlarla bütçesi 10 milyar lira''dedi.

Antalya Tonguç Caddesi'nde altyapı çalışmaları hızlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Şarampol Caddesi'nin yenilenmesi çalışmaları kapsamında Tonguç Caddesi'nde başlattığı hemzemin geçiş, alt yapı ve tünel imalatı çalışması hızlı bir şekilde ilerliyor.

Tokat Erbaa'da altyapı çalışmaları başladı!

Erbaa Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi’nde kanalizasyon sorununun giderilmesi için altyapı çalışması başlattı. Erbaa’nın köy iken ilçe merkezine bağlanan mahallelerinden biri olan Karşıyaka Mahallesi’nde kanalizasyon alt yapı çalışması başladı.

antalya altyapı çalışması Haberi

antalya altyapı çalışması


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez İlçesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’nde sıcak asfalt ve kaldırım çalışması başlattı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, kent merkezinde alt yapısı tamamlanan caddelerde sıcak asfalt çalışması yapıyor. Bu kapsamda Muratpaşa ilçesi Pınar Caddesi ile Kepez ilçesi Mithatpaşa Caddesi’ni sıcak asfaltla kaplayan ekipler, şimdi de Kepez İlçesi Necip Fazıl Caddesi’nde çalışma başlattı. Asfalt ömrü dolan ve alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan cadde, halkın yoğun şikayetine neden oluyordu. Yaklaşık 22 metre genişliğinde, 2.5 kilometre uzunluğundaki caddeyi iki kat halinde en kaliteli sıcak asfaltla kaplanıyor. Çalışmalarda toplam 14 bin ton sıcak asfalt kullanacak.  Fen İşleri ekipleri, cadde boyunca iki taraflı kaldırım çalışması da yapıyor. Büyükşehir Belediyesi caddede toplam 9 bin metrekare kaldırım yapacak.



Antalya Büyükşehir...