06 / 05 / 2024

Antalya arıtma tesisi projeleri

Antalya arıtma tesisi projeleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 150 bin kişi kapasiteli Serik Arıtma Tesisi’nin temelini attı. Tarihi bir gün yaşadıklarını belirten Türel, “Biz bu yatırımı yapmasaydık deniz pislik içinde kalacaktı. Serik, Kadriye Belek’te turizm biterdi” ded

Menderes Türel: Antalya en şanslı dönemini yaşıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya ve ilçelerine yapılacak arıtma tesisleri ile yakından ilgilendiğini ve kendisini aradığını söyledi, Türel "Antalya en şanslı dönemini yaşıyor" dedi

Antalya'daki arıtma tesisleri için Bakanlık'tan 3.2 milyonluk ödenek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Serik ve Manavgat 'taki arıtma tesislerinden kaynaklanan sorunların çözümü için Antalya Büyükşehir Belediyesi 'ne 3 milyon 200 bin TL'lik ödenek çıkardı.

Antalya'da arıtmaya 50 milyon TL ayrıldı!

Antalya, Yeni Büyükşehir Yasası sayesinde dev bir yatırıma daha kavuşuyor. İlçe belediyelerinin imkanlarıyla artık çözülemez hale gelen arıtma sorunu Büyükşehir Belediyesi'nin 50 milyon liralık yatırımı ile çözülüyor.

Kumköy Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı!

Antalya’nın Manavgat ilçesi’nde nüfus yoğunluğu ve otel inşaatlarının artmasından dolayı, yetersiz kalan mevcut Atık Su Arıtma Tesisi’nin kapasite arttırma çalışmasında sona yaklaşıldı.

Alanya İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin yüzde 79'u tamam!

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılan İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin yüzde 79'u tamamlandı. Alanya İçmesuyu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Kemer Atıksu Arıtma Tesisi'nin halk toplantısı 23 Mart'ta!

Antalya Su ve Atıksu Genel Müdürlüğü tarafından, Antalya Kemer'de Kemer Atıksu Arıtma Tesisi Projesi'nin yapımı için 23 Mart Çarşamba günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Antalya'ya 2 yeni arıtma tesisi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılışına Mevlüt Çavuşoğlu, Menderes Türel, Faruk Karaçay ve vatandaşlar katıldı.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen ve kapasite artırımına gidilen Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi düzenlenlenen tören ile açıldı.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatında sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat’ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona yaklaşıldı.

Antalya Serik'te atıksu arıtma tesisi inşaatı devam ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü'nce Serik ilçesi Kadriye Mahallesi'nde temeli atılan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı devam ediyor.

Antalya Serik Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 50'si tamam!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü’nün Serik ilçesi Kadriye Mahallesi’nde temeli atılan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 150 bin kişi kapasiteli olan arıtma tesisi 2030 yılına kadar bölgeye hizmet verebilecek.

Serik Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının yüzde 50’si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü’nün Serik ilçesi Kadriye Mahallesi’nde temeli atılan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 150 bin kişi kapasiteli olan arıtma tesisi 2030 yılına kadar bölgeye hizmet verebilecek.

Antalya'da Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi toplantısı 4 Haziran'da!

Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü Antalya'da Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi için 4 Haziran'da saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenleyecek.

Antalya'da 150 bin kişilik Serik Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 150 bin kişi kapasiteli Serik Arıtma Tesisi'nin temelini attı. Tarihi bir gün yaşadıklarını belirten Türel, "Biz bu yatırımı yapmasaydık deniz pislik içinde kalacaktı'' dedi.

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

Antalya arıtma tesisi projeleri Haberi

Antalya arıtma tesisi projeleri


Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 150 bin kişi kapasiteli Serik Arıtma Tesisi’nin temelini attı. Tarihi bir gün yaşadıklarını belirten Türel, “Biz bu yatırımı yapmasaydık deniz pislik içinde kalacaktı. Serik, Kadriye Belek’te turizm biterdi” dedi.


Serik Arıtma Tesisi’nin Temel Atma törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse,  İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Rahmetin bol olduğu bir günde Serik’te bulunduğunu belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Seçimlerin üzerinden bir yıl geçti. Serik’e birçok kez geldik. Serik’in birçok sorunu vardı. Serik Belediyesi’nde Ramazan Çalık’ı, Büyükşehir’de göreve gelirsek biz sorunları...